Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wybór notebooka ;) Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Masło czy margaryna?
  Masło!
  Margaryna!
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Sep 28, 2009 11:03 am

14 cali to nie taki znowu mały, jak na mój gust...
PostPosted: Mon Sep 28, 2009 12:59 pm

Daedhel
14 cali to nie taki znowu mały, jak na mój gust...

no tak tak, jestem już szczęśliwą posiadaczką takiego ślicznego laptopa a teraz chcę znaleźć jakąś śliczną mychę wink
zapłaciłam za niego 2489 smile dużo/mało ciężko powiedzieć,ale swojej ceny patrzac po parametrach moim zdaniem jest wart smile

Driadaa

15,400 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Oct 02, 2009 9:37 am

Toshiba moja!

Ostatecznie taką sobie kupiłem, właśnie z niej piszę wink
Muszę się przyzwyczaić do klawiatury i będzie dobrze ...
PostPosted: Sun Oct 04, 2009 8:10 am

ichabot
Toshiba moja!

Ostatecznie taką sobie kupiłem, właśnie z niej piszę wink
Muszę się przyzwyczaić do klawiatury i będzie dobrze ...

nonono, ze tego co ja rozumiem z opisu, to naprawde dobry jest 3nodding
Ty lepiej powiedz, czy juz miales zajecia i jak na uczelni/nowym miejscu zamieszkania? xd

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Oct 04, 2009 10:01 am

No miałem wykład z anatomii, już teraz widzę, że będzie ciężko, co nie oznacza że przedmiot będzie nudny, wręcz przeciwnie. Mamy pół roku w programie i oczywiście będą zajęcia w prosektorium. Moja koleżanka już była, nie może jeść nic więcej niż bułki w dniach kiedy ma te zajęcia xd

Oprócz tego jakieś bhp było. Na pierwszych zajęciach z języka obcego mnie nie było ze względu na niedoinformowanie xp

Jutro ćwiczenia z biologii, na które cholernie nie chce mi się przygotowywać, choć wymaga to minimalnego nakładu pracy z mojej strony... gonk

Miejsce zamieszkania jest w porządku, ale i tak jeszcze się trochę dziwnie czuję w całkowicie nowym miejscu. >.>
PostPosted: Mon Oct 05, 2009 5:24 am

ichabot
No miałem wykład z anatomii, już teraz widzę, że będzie ciężko, co nie oznacza że przedmiot będzie nudny, wręcz przeciwnie. Mamy pół roku w programie i oczywiście będą zajęcia w prosektorium. Moja koleżanka już była, nie może jeść nic więcej niż bułki w dniach kiedy ma te zajęcia xd

Oprócz tego jakieś bhp było. Na pierwszych zajęciach z języka obcego mnie nie było ze względu na niedoinformowanie xp

Jutro ćwiczenia z biologii, na które cholernie nie chce mi się przygotowywać, choć wymaga to minimalnego nakładu pracy z mojej strony... gonk

Miejsce zamieszkania jest w porządku, ale i tak jeszcze się trochę dziwnie czuję w całkowicie nowym miejscu. >.>

w sensie milijon nazw w milijonie [3/2]jezykach?
ehehehe, mi sie glownie w tym wszystkim zapach nie podoba... tak wiec doskonale ja rozumiem xd

bhp jest straszne xd mi dzisiaj powiedzieli, ze musze gruszki do pipet uzywac crying za dawnych czasow na 1 roku mielismy 4h wyklad z bhp zakonczony testem. to trzeba miec nasrane we lbie, zeby na dzien dobry ludzi tak oschecac xd
oi, ale i tak ujdzie Ci to plazem 3nodding *niewychowawczo*

samo to, ze siedze tutaj i nie ucze sie do biochemi... mam wyrzuty sumienia.

mysle, ze dlugo to nie potrwa, Gdansk akurat jest bardzo ciekawym miastem [przynajmniej, jezeli sie go zwiedza xd ] ale we wakacje nie bedziesz tam siedzial, nie?

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Oct 05, 2009 2:35 pm

U nas na bhp babka powiedziała, że na koniec wykładu będzie test "cokolwiek miałoby to oznaczać". Oznaczało to po prostu to, że testu nie było xD

Uszło mi płazem, chociaż coś sobie jednak przypominałem wink

Niestety w wakacje mnie tu nie będzie...

Pierwszy wykład z anatomii był całkowicie po polsku i nic nie zapowiada, żeby miało to się zmienić. Mamy bardzo niewielki program, jeżeli chodzi o ten przedmiot, ale kości w prosektorium zdążę zobaczyć...
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 8:14 am

ehehe, widac, ze kobieta ma sluszne podejscie do sprawy xd
a mi nieprzyjscie na wf w dniu, kiedy statutowo nie ma zajec chyba nie ujdzie>< szlag by ich trafil.

cios co najmniej. a chociaz majowka? xd

e, to fajnie. w sumie przeca nie jest to jakies kluczowe, zeby znac nazwy lacinskie, ale budowa jest ciekawa.

a macie jakas chemie juz? <3

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 3:25 am

Wf fajny jest! xd

Nad majówką się nie zastanawiałem. Być może zostanę. Chociażby właśnie po to, żeby sobie pochodzić po Starym Mieście.

Jeszcze nie mieliśmy ani jednej chemii. Jutro (znaczy w poniedziałek) ma być analityczna. 3nodding
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 9:49 am

nie no nie narzekam na sam wf - ale na stronie bylo napisane, ze 1.10 nie ma zadnych zajec a tu niespodziewajka!

ja mozliwe, ze sie pojawie, bo mam sie przyzwyczajac do morza xd ale to jeszcze sporo czasu.

ooo! ja chce relacje pozniej ninja ja mam jutro cale 45 minut zajec, a pewnie i tak bede siedziec kilka godzin=_=

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 9:56 am

Miałem ilościową w poniedziałem, ale nie przypadła mi do gustu. Zdecydowanie wolę jakościową (dzisiaj miałem). Mamy w porządku wykładowcę i prowadzącego ćwiczenia. Prowadzący ćwiczenia jest w dodatku opiekunem naszego roku ^^
PostPosted: Thu Oct 15, 2009 2:44 pm

Ja od prawie tygodnia też mam takie czarne, krzemowe, toshibowe słoneczko 4laugh Tylko pojęcia nie mam, jaki to model i za cholerę nie umiem jej wygoglować. Ma takie okrągłe głośniczki w rogach pod ekranem.

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Oct 16, 2009 6:52 am

ichabot
Miałem ilościową w poniedziałem, ale nie przypadła mi do gustu. Zdecydowanie wolę jakościową (dzisiaj miałem). Mamy w porządku wykładowcę i prowadzącego ćwiczenia. Prowadzący ćwiczenia jest w dodatku opiekunem naszego roku ^^
ehehe, to chyba zawsze tak jest. ale mysle, ze do ilosciowej tez sie przekonasz pozniej. to uczy cierpliwosci, naprawde. my dzisiaj mielismy cos w rodzaju jakosciowki organicznej. matko, jaka radocha xd jeszcze musze zobaczyc, jaka temperature ma moj zwiazek i okreslic polozenie podstawnikow. chyba kocham swoje studia heart

Yajo
Ja od prawie tygodnia też mam takie czarne, krzemowe, toshibowe słoneczko 4laugh Tylko pojęcia nie mam, jaki to model i za cholerę nie umiem jej wygoglować. Ma takie okrągłe głośniczki w rogach pod ekranem.
oioi xd ja swojego tez nie i mi z tym zle><
widze, ze wszyscy sie dorabiaja laptopow xd
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 11:32 am

jea, zaliczyłem ćwiczenia z jakościowej (musiałem przygotowywać się tuż przed, bo w domu mi się nie chciało) whee

OMG, określić położenie podstawników? Boję się pytać, w jaki sposób można to określić O_o

Mój lapek spisuje się nieźle, chociaż trochę się zawiodłem jakością filmików z warcrafta (chociaż to było do przewidzenia, że będzie słabo) biggrin

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Oct 22, 2009 9:02 am

gratulacje 3nodding ale cale cwiczenia, czy kolokwium o.o?
mam bromoaniline, ale nie mam pojecia, czy o,m, czy p, wiec sprawdzam temperature topnienia - kazde polozenie charakteryzuje sie inna - zmienia sie moment dipolowy i ksztalt czasteczki. to tak, jakbys mial pudelko z bananami - zamykasz, machasz, machasz, machasz, otwierasz i...? syf xd
ale jak wezmiesz pudelko z prostymi pretami, to jest duza szansa, ze wiekszosc, jezeli nie wszystkie, uloza sie rownolegle. a z czym sie kojarzy geometryczne, jednolite ulozenie czasteczek? z krysztalem. zakladajac, ze Twoje pudelko bylo kolba, a prety/banany czastkami a koniec machania temperatura krzepniecia, wiesz, jak wplywa ksztalt czastki na "latwosc" tworzenia krysztalow xd <--matko, chyba mnie ponioslo. a pozniej korzystasz z tablic pradnika fizykochemicznego.
czemu bylo do przewidzenia o.o? ja sie nie znaju xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas