|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 26, 2009 1:47 pm
Gin!! Gin!! Könyörgöm csak Gin-t is lehessen kapni!!! Ömm a képek majdnem készek csak 1-et kell kiszíneznem és máris küldöm őket
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 12:07 pm
Nah én már át küldtem Malrein-nek a képeimet és alig várom, hogy fog nektek tetszeni.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 11:37 am
Én kólát szeretnék majd. :] Napsugár rajzai egész jók. A teknős mivel készült? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 2:13 pm
És íme! A Döglött Macska Kávézó első két alkalmazottja: Mina és Seru! 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 11:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 1:07 pm
Én kérek egy menüt és az ital lapot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 10:17 pm
Hehe, egyelőre csak megnézem, ahogy végbe megy az elő kiszolgálás. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 10:40 pm
Én is kérem az ital lapot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 7:45 am
Csokee all. Én egy Virtual Tuningot akarok küldeni. Azt is be lehet küldeni? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 2:51 pm
Ultra vegeku Csokee all. Én egy Virtual Tuningot akarok küldeni. Azt is be lehet küldeni? biggrin Attól függ milyen. Photoshoppal szerkesztett, cropp-olt, vagyis vágott képet, igen. De, ha csak átrajzoltál valamit, azt nem. Itt saját képeket kell kiállítani. És nem egyessével, mint azt írtam a szabályok közt. 5 képet kell kiállítanod egyszerre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 12:05 pm
Malreni Ultra vegeku Csokee all. Én egy Virtual Tuningot akarok küldeni. Azt is be lehet küldeni? biggrin Attól függ milyen. Photoshoppal szerkesztett, cropp-olt, vagyis vágott képet, igen. De, ha csak átrajzoltál valamit, azt nem. Itt saját képeket kell kiállítani. És nem egyessével, mint azt írtam a szabályok közt. 5 képet kell kiállítanod egyszerre. Nem Photoshoppal készítem, hanem GIMP-pel de CP-zett képek ezek. (Azaz nagyrészben "kopi pészt" -ezettek.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 23, 2009 6:30 am
VT-nek külön fórumot kéne nyitni, mivel egy valós kávézóban sincs sok kép tuningautókról biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|