|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 08, 2009 7:05 am
Tök király lett... 3nodding De nem olvasom végig csak ha majd ki játszottam... Félek van benne valami amit én még nem tudok és inkább a játékból akarom megtudni... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 7:41 am
Nem kell félni, nem írtam semmi olyat. biggrin Ennyi gyakorlatom van azért. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 8:59 am
Újabb update az első oldalon! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 1:19 pm
Malreni Újabb update az első oldalon! biggrin Fúúú!! De királyok!! Főleg a szabad kezes rajzok, de a szereplők magyarázata is tetszik. A Második rész nem sokára kész!! Juhúúú!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 12:50 pm
Nekem is tetszik. De nem értem... Ezek voltak a látványtervek vagy mi a szösz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 12:57 am
"rapiccser" error crying aszongya, tízszer lehet letölteni a fájlt, az már elfogyott... Tedd fel újra, Mal cry
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 5:33 am
softwarekiller "rapiccser" error crying aszongya, tízszer lehet letölteni a fájlt, az már elfogyott... Tedd fel újra, Mal cry Köszi, hogy szóltál. Felteszem újra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 5:58 am
Malreni softwarekiller "rapiccser" error crying aszongya, tízszer lehet letölteni a fájlt, az már elfogyott... Tedd fel újra, Mal cry Köszi, hogy szóltál. Felteszem újra. Fent van! biggrin Edit: És azoknak, akik nem tudnak várni: felkerült a második felvonás egy butított demója az első oldalra! Jó szórakozást! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 12:07 pm
Elkezdtem, de csak tébolygok össze-vissza. (Enterrel lehet, dolgokat felvenni? sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 8:11 pm
Ááááá...az öreg Magneto kastély...szép idők. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 12:39 am
Ami neked a múlt, nekem a jövő.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 27, 2009 12:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 10:53 am
Ha bárkit is érdekelne:
-Hamarosan elkészül a Vol.2! -Vol.1 debug-olás folyamatban, hamarosan kidobok egy új verziót javított grafikával pár helyen és javított script-ekkel és szintén javított helyesírással.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2014 4:13 am
Virágszálaim! Az elmúlt pár napban őrült mértékben dolgoztam ezen a régen elhagyott projekten és örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a második felvonás! Egy nagyon nagy generálon megy át az első rész jelenleg. Ebben a pillanatban is. Pihenő gyanánt írok ide... Grafikai, script, gépelés és helyesírási hibák javításán dolgozok jelenleg. Fincsi lesz! Pár nap múlva kész leszek a végső teszteléssel, remélhetőleg. Azután feltöltöm és megosztom veletek! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2014 7:47 am
Én most pillantottam először erre a fórumra, de csak nem baj. Szóval itten Marleni általi kalandjáték fejlesztése van. Ám sajnos egyik letöltés se működik, még az 1. felvonás se. Így hát jól jönne egy javítás, vagy egy újra feltöltés! Köszi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |