Welcome to Gaia! ::

Reply Chatterbox
Tigarile, drogurile si alcoolul Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 12:08 pm

da... fumez... da... beau... punct. restul speculati voi smile
PostPosted: Mon Jun 16, 2008 12:34 am

Copii sa nu faceti ca lordess (ma refer al fumat) asteptati sa faceti si voi 18 ani xD

iBerry-B

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 5:31 am

iToxicBerry
Copii sa nu faceti ca lordess (ma refer al fumat) asteptati sa faceti si voi 18 ani xD

asa e... eu beau si fumez de la 15-16 ani O_O
Nu faceti ce face popa, faceti ce zice smile rolleyes rofl
PostPosted: Mon Jun 16, 2008 10:13 pm

nu fumez, sunt kiar anti..

de baut mai beau din cand in cand.
droguri-NU.

O_o Kaori-chan O_o

iBerry-B

PostPosted: Wed Jun 18, 2008 5:43 am

lordess_abortion
iToxicBerry

owww ai tai stiu?
PostPosted: Wed Jun 18, 2008 7:56 am

iToxicBerry
lordess_abortion
iToxicBerry

owww ai tai stiu?

faza cu fumatu... logic... mama imi da tutun, imi da bani de tutun, fumez cu ea, desi ma ascund de tata, nu ca n-ar sti... dar il deranjeaza.
Si stiu ca beau... desi nah am luat-o mai moale dupa a 2-a zi de craciun 2007.... nu vreti sa stiti... rolleyes lol

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

iHappyRevolution

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 12:21 pm

ooo lordess ba vrem sa stim smile )
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 5:11 am

adevaru e ka nu fumez..de drogat nici atat..dar..daka apuc o bere..nu ezit sa o iau biggrin

Cukkii-

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Wed Nov 26, 2008 5:04 am

Deci chiar nu vreti sa stiti!
PostPosted: Tue Mar 03, 2009 10:25 am

shi eo fumez ..ink nu is dependenta dar 1 p luna nu strika ...(deshi sunt cam impotriva fumatului ..nu ma intrebati c** vine asta ) d baut ..m-am fc praf l petrecerea d haloween-ul 2008 la scoala k Havana( um fel d rom) shi d atunci ..nu cred k am mai pus gura p ceva ..poate doar l ocazii
iar drogurile da-le-n masa ....scuze d limbaji d pnm ...chiar nu merita s te drogezi

xXDeadly_Punk_princessXx

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Mon Mar 16, 2009 12:50 pm

nu, nu m-am drogat, speram sa puneti botul, urasc toti oamenii ce o fac, pentru ca este injositor firii umane, pentru ca poti visa si fara narcotice. Am avut un iubit dependent... dar nah... s-a mutat si acum e curat. Ma bucur pentru el desi nah... regret ca si-a stricat viata.
PostPosted: Thu Jun 25, 2009 12:21 am

Am revenit :]. Well pot sa zic ca urasc fumatu' si drogurile ( wtf ce-s alea xp ) de baut depinde de situatie. Dar nu intrec prea mult masura wink .

II Wizz II

I Rennd I

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 9:51 am

Mda sa vedem, tigari, niciodata nu am fumat si nu voi fuma...tin prea mult la corpul meu sa il stric fumand.

bautura, rar dar cand o fac las impresie, inainte...eram alcoolic mare ^^ acum ca am 18 ani macar m-am legalizat razz

Droguri, am avut prieteni care au facuto, unul din cei mai buni prieteni ai mei au fost luati de politie pt posesie de droguri, altul , nu prea il cunosteam da era ruda cu unul din cei mai buni prieteni ai mei au murit din cauza unei supradoze ... cred ca sunt destule motive pentru care nu as incerca 3nodding
PostPosted: Fri Jun 26, 2009 11:48 am

Nu fumez si clar dispretuiesc fumatorii :. Nici de drogat nu ma droghez. Si cel mai ingrozitor lucru pentru mine mi se pare sa am prieteni care se distrug fumand neutral , in special prietenii apropiati

iPuff v1

Zee3e

PostPosted: Sun Jun 28, 2009 10:36 am

eh mai tragem si noi un smok nu betii ;D

nu ma droghez nici nu fumez, de baut ... stare
Reply
Chatterbox

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers