|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 12:54 pm
Drukkolok. 3nodding Jó lenne, ha minél több gaia-s emberke össze tudna gyűlni con-on. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 5:34 am
Én sem tudok menni crying crying (és persze akkor Sztyanime se tud, de most ez sem vígasztal...) crying
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 8:14 am
Ráadásul jövő hét pénteken valószínüleg sztrájk lesz... Nem csak BKV hanem MÁV is... Úgyhogy nem tudom, hogy fognak feljutni "vidékről" az emberkék Con-ra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2008 6:47 am
Riguna Pedig arra gondoltam^^' Tényleg nem hiszem, hogy lehetne, még a Pecsában jegyet kapni... Tudom milyen rémes, amikor aznap veszi az ember a jegyet, ezért akartam volna elővételesen túl lenni rajta, de hát ez van. Azt hiszem elég türelmes ember vagyok, csak nagyon remélem, hogy a türelmemért jutalom is jár, nem csak haza tessékelés˘˘ Ami azt illeti, csatlakozom sweatdrop De képes vagyok hajnalban felkelni, hogy elsőnek befurakodjak a sorba... mint tavaly. blaugh Mindenesetre neeeeem akarom, hogy addigra elkapkodják a mangákat! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2008 9:54 am
Hajrá néktek. biggrin Amilyen mangákat én akarok venni, azokat nem kapkodják el. biggrin Valószínüleg azért, mert én csak magyar mangákat szoktam venni... rolleyes Esetleg Szilvinek vadászunk Yuki Kaori mangát angolul, de arra nagyon be kell majd készülni, mert azokat tényleg elkapkodják... *3 Con-os tapasztalatból beszél... rolleyes xd * Meg fog jelenni az Árnybíró 10 is! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 4:09 am
Ki kell egy stratégiát dolgozni a helyfoglalásra és a vásárlásra! Mert, én sokmindent akarok vásárolni! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 5:30 am
Én egyenlőre nem iszom előre a medve bőrére. Úgy vagyok vele, hogy ha sikerült is bejutnom, akkor sme biztos, hogy megtudom venni azt amit szeretnék. Sajnos mióta az FMA megy az animaxon, azóta sokkal népszerűbb...vagyis eléggé parázok attól, hogy nem találok majd belőle mangát sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 6:35 am
Majd meséljétek el, milyen volt... crying
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 10:34 am
Már alig 2 nap van hátra! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 9:29 pm
Riguna Én egyenlőre nem iszom előre a medve bőrére. Úgy vagyok vele, hogy ha sikerült is bejutnom, akkor sme biztos, hogy megtudom venni azt amit szeretnék. Sajnos mióta az FMA megy az animaxon, azóta sokkal népszerűbb...vagyis eléggé parázok attól, hogy nem találok majd belőle mangát sad A Trillianben szokott lenni, ott vettünk Karácsony előtt is és még volt jópár, meg nemrég nyílt a Fantasy Tower, ottan is van (csak drágább): http://bolthely.hu/fantasytower/lista/47cd8aab6801e_Fullmetal_Alchemist De most kiadják az FMA-t magyarul is, 1500/kötet. Bár a nevekre kíváncsi vagyok, hogy átfordították-e... (Falánk... brrrr!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 3:53 am
Quote: Rhysaleine: De most kiadják az FMA-t magyarul is, 1500/kötet. Bár a nevekre kíváncsi vagyok, hogy átfordították-e... (Falánk... brrrr!) Öhm...miről beszélsz? Tudtommal csak DVD-n adják ki...vagy ennyire lemaradtam volna? A mangafan oldalán is a harmadik cím a Death Note. Mindenesetre tök mind1, mert nem sikerült bejutnom a conra. Pedig fene jó helyem volt, és tényleg lett volna rá esélyem, hogy sikerüljön. Most viszont fáradt vagyok, bőrig áztam (Komolyan! Mint ha jó fél órát álltam volna a zuhany alatt...), rossz kedvem van, és még valami hülye perverz is engem szekált a buszon hazafelé, szóval totál kivagyok. Azt hiszem inkább neten rendelem meg a mangákat, és még olcsóbban is megúszom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 6:09 am
softwarekiller Majd meséljétek el, milyen volt... crying Szombat érdekes volt. Felkeltem hajnali 5-kor, 6-ra elkészültem, 7-re kiértem, és egy óráig álltam a sorban, utána páran sikítozva átfutottak a másik oldalra, majd az egész tömeg ott termett másodpercek alatt. eek Ott elég nagyon tolongás volt, levegőt alig lehetett kapni. Ezek után átirányítottak minket megint a másik oldalra, a pénztárhoz, de rá egy 45 percre megint a másik oldalra küldtek. A szombati jegyek nagyon hamar elfogytak... de vasárnapit legalább 11 óráig lehetett kapni razz A hangulat szerintem ehhez képest egész "jó" volt. Ha leszámítjuk, hogy én is, és az elől lévők is azt ordibáltuk a hátsóknak, hogy ne toljanak már minket előre, mert megfulladunk, és ettől nem kapják meg hamarabb a jegyüket >_< Az egyik pali már azzal fenyegetett mindenkit, hogy ha ez így folytatódik, kihívják a rendőrséget és az egész con elmarad. Örülök, hogy akkor pont a hídon voltam... sweatdrop Deee, mivel zuhogott az eső, legalább elénekelhettük párszor a Süss fel napot. A vukk nem tudom, hogy jött a képbe. eek Annak azért örülök, hogy a Micimackó eléneklésére nem került sor... lol. Mindegy, legalább holnap már be is juthatok. És elvileg az animeboltos mangáimat átvehetem conon is. Juhú! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 6:12 am
Riguna Quote: Rhysaleine: De most kiadják az FMA-t magyarul is, 1500/kötet. Bár a nevekre kíváncsi vagyok, hogy átfordították-e... (Falánk... brrrr!) Öhm...miről beszélsz? Tudtommal csak DVD-n adják ki...vagy ennyire lemaradtam volna? A mangafan oldalán is a harmadik cím a Death Note. Mindenesetre tök mind1, mert nem sikerült bejutnom a conra. Pedig fene jó helyem volt, és tényleg lett volna rá esélyem, hogy sikerüljön. Most viszont fáradt vagyok, bőrig áztam (Komolyan! Mint ha jó fél órát álltam volna a zuhany alatt...), rossz kedvem van, és még valami hülye perverz is engem szekált a buszon hazafelé, szóval totál kivagyok. Azt hiszem inkább neten rendelem meg a mangákat, és még olcsóbban is megúszom. Ha ez megnyugtat, én is bőrig áztam. sweatdrop Vasárnapra nem tudtál jegyet venni? Azok viszonylag lassan fogytak el... Az idő tényleg elég érdekes volt... körülbelül 10 perces megszakításokkal folyamatosan zuhogott. Elvileg holnapra jobb időt mondanak. Plusz, mire hazaértem, kisütött a nap... scream Engem akkor zaklattak, amikor már a liget felé mentem... De nem érdekelt különsképpen. Tekintve, hogy azelőtt tíz perce fél órát kellett eltöltenem a villamoson egy orosz diákcsapattal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 6:15 am
Rhysaleine Riguna Én egyenlőre nem iszom előre a medve bőrére. Úgy vagyok vele, hogy ha sikerült is bejutnom, akkor sme biztos, hogy megtudom venni azt amit szeretnék. Sajnos mióta az FMA megy az animaxon, azóta sokkal népszerűbb...vagyis eléggé parázok attól, hogy nem találok majd belőle mangát sad A Trillianben szokott lenni, ott vettünk Karácsony előtt is és még volt jópár, meg nemrég nyílt a Fantasy Tower, ottan is van (csak drágább): http://bolthely.hu/fantasytower/lista/47cd8aab6801e_Fullmetal_Alchemist De most kiadják az FMA-t magyarul is, 1500/kötet. Bár a nevekre kíváncsi vagyok, hogy átfordították-e... (Falánk... brrrr!) Trillianről jut eszembe, nekem azt mondták, hogy con utáni 2 nap alatt még rendelhetek, és akkor május elseje körül meg is jönnek a mangák. Ha valaki nem tudta beszerezni, azt amit akart, szerintem jól jár velük. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 8:44 am
Akira Nakamura: Holnap sajnos nem érek rá, szóval hiába vettem volna jegyet. Meg már amúgy sem volt kedvem ezek után egy ujjabb ilyen naphoz. Most már, hogy rendeltem a nővéremmel pizzát, és egy kis zabálással vígasztaltam magam, sokkal jobban érzem magam. Olyan mint ha egy rémálomból ébredtem volna fel. sweatdrop Jó, hogy mondod! A liget fele meg valami csöves ciccegett nekem. Szerencsére jól tudok fapofát vágni, szóval követni hála a jó égnek nem követett. Én comicsinvest-ről fogok rendelni. Tőlük rendeltem az első FMA mangáimat is^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |