Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
AMV-k Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 2:23 am

Én sose csináltam AMV-t. Igaz, néhányat már láttam. Ez a Nanás egész jó, bár tényleg kissé szomorú. Azért azt nem hiszem, hogy mindenki ismeri, látta a Nanát, nem minden anime kedvelő (akár kis, akár nagyobb mértékben) ismer, lát olyat, amiről többen azt hinnék, hogy ismernie kéne. Mindez tehát egyéni. Én például nagyjából másfél hónapja töltöttem le és néztem, láttam először. Hát úgy tetszik is, meg nem is. Korábban AMV-ket nézve 2-3 hónapja találtam ezt (be is kedvenceltem akkor, onnan szedtem elő), nekem legalábbis tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=jr60kLF74Ew
Kicsit hangos, magyar csinálta, de egyben vicces is (főleg annak, aki kedveli az adott dolgot). smile Erről a zenéről szinte mindig a Shrek jut eszembe, mert onnan ismertem, hallottam először anno ezt a zenét. Ha esetleg találok más tetsző AMV-t és eszembe jut, hogy idelinkelhetem, akkor talán fogok. Egyenlőre csak ennyi, ugyanis nem vagyok se nagy AMV néző, se nem AMV szakértő.
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 8:21 am

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik szoktak AMV-t csinálni.
Ha feltöltitek Youtube-ra, mit csináltok, hogy elkerüljétek a szerzői jogokkal kapcsolatos problémákat?
Mert nekem volt, hogy nem engedtek feltölteni valamit a zene miatt :/

Riguna

Reply
Anime

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out