|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2012 1:27 pm
Ma az történt, hogy találtam 42 Strawberry Chocolate Egg-et az Inventory-mban, amikről teljesen elfelejtkeztem. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2012 10:57 pm
Dilgert Ma az történt, hogy találtam 42 Strawberry Chocolate Egg-et az Inventory-mban, amikről teljesen elfelejtkeztem. cat_3nodding ARANYOS CICA!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:45 pm
Ma az iskolában a 3. óra után hazaküldték az egész iskolát mert kikapcsolták a fűtést, ugyanis a főváros kisegíti a Bkv-t és az iskoláktól vonnak meg 10% támogatást. Nálunk ezt a fűtés számlával spórolják meg. Továbbá kedden egész nap nem lesz fűtés. Csak szerintem a pofátlanság netovábbja ez? Nem az iskolát hibáztatom. A várost. Nem is, a parlamentet. Muszáj teljesen tönkretenniük mindent az oktatással kapcsolatban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 2:01 pm
Gabessz Ma az iskolában a 3. óra után hazaküldték az egész iskolát mert kikapcsolták a fűtést, ugyanis a főváros kisegíti a Bkv-t és az iskoláktól vonnak meg 10% támogatást. Nálunk ezt a fűtés számlával spórolják meg. Továbbá kedden egész nap nem lesz fűtés. Csak szerintem a pofátlanság netovábbja ez? Nem az iskolát hibáztatom. A várost. Nem is, a parlamentet. Muszáj teljesen tönkretenniük mindent az oktatással kapcsolatban? Szerintem "jobb", hogy nem kell suliba mennetek, mint az, hogy leálljon konkrétan egész Budapest tömegközlekedése... sweatdrop Mondjuk szívesen megnézném, hogy a tolvajok képviselő urak a Parlamentben mikor fognak saját maguknál is megvonásokat eszközölni. A legújabb BKV-s botrány után, úgy vélem soha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 2:11 pm
Molylepke Szerintem "jobb", hogy nem kell suliba mennetek, mint az, hogy leálljon konkrétan egész Budapest tömegközlekedése... sweatdrop Csak ma küldtek haza, hétfőn amúgy is szünet lett volna, keddre meg azt javasolták, hogy öltözzünk fel jól. Molylepke Mondjuk szívesen megnézném, hogy a tolvajok képviselő urak a Parlamentben mikor fognak saját maguknál is megvonásokat eszközölni. A legújabb BKV-s botrány után, úgy vélem soha... Este néztem a híreket, csak egy kicsit voltam kiakadva. Őszintén szólva már meg sem lepődök rajta, hiszen a gazdagoknak mindig tudnak még többet fizetni, tök mindegy hogy nincs miből. Én már csak a csodára várok, vagy valami megmozdulásra, és a felbőszült tömeghez majd csatlakozok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 2:25 pm
Gabessz Csak ma küldtek haza, hétfőn amúgy is szünet lett volna, keddre meg azt javasolták, hogy öltözzünk fel jól. Nagyon szurkolok, hogy ne kapj el semmit. Gabessz Este néztem a híreket, csak egy kicsit voltam kiakadva. Őszintén szólva már meg sem lepődök rajta, hiszen a gazdagoknak mindig tudnak még többet fizetni, tök mindegy hogy nincs miből. Én már csak a csodára várok, vagy valami megmozdulásra, és a felbőszült tömeghez majd csatlakozok. Nálam a vészcsengő már szól egy jóideje (úgy 3 éve kezdődött, azóta erősödik a csengés...), és ha az én megérzéseimre hallgatsz, akkor elhiheted, hogy záros határidőn belül olyan balhé lesz itthon, hogy attól egy kicsit is normális embernek minden szál haja az égnek fog állni... Az öszödi beszéd utáni felzúdulás laza tárbortűz körüli táncikálásnak fog hatni ahhoz képest ami most jön. Hideg veríték kúszik végig rajtam, ahogy csak rágondolok, és ha csak a fele is bejön annak amit vízionálok... akkor inkább azt mondom, hogy ne menj ki a tömeghez. A saját testi (és lelki) épséged érdekében.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 2:36 pm
Molylepke Nagyon szurkolok, hogy ne kapj el semmit. Ha eddig nem kaptam el, ezután sem fogok biggrin Molylepke Nálam a vészcsengő már szól egy jóideje (úgy 3 éve kezdődött, azóta erősödik a csengés...), és ha az én megérzéseimre hallgatsz, akkor elhiheted, hogy záros határidőn belül olyan balhé lesz itthon, hogy attól egy kicsit is normális embernek minden szál haja az égnek fog állni... Az öszödi beszéd utáni felzúdulás laza tárbortűz körüli táncikálásnak fog hatni ahhoz képest ami most jön. Hideg veríték kúszik végig rajtam, ahogy csak rágondolok, és ha csak a fele is bejön annak amit vízionálok... akkor inkább azt mondom, hogy ne menj ki a tömeghez. A saját testi (és lelki) épséged érdekében. Majd meglátjuk. Én már tenni akarok valamit ez ellen. A lelki épségem miatt nem aggódok. A testi már más tészta, de ha nagyon gáz a helyzet akkor majd időben kereket oldok. Addig is, várok, csendben figyelem az eseményeket és remélem, hogy megoldódik a helyzet. Vagy így, vagy úgy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2012 10:46 am
Gabessz Molylepke Nagyon szurkolok, hogy ne kapj el semmit. Ha eddig nem kaptam el, ezután sem fogok biggrin Molylepke Nálam a vészcsengő már szól egy jóideje (úgy 3 éve kezdődött, azóta erősödik a csengés...), és ha az én megérzéseimre hallgatsz, akkor elhiheted, hogy záros határidőn belül olyan balhé lesz itthon, hogy attól egy kicsit is normális embernek minden szál haja az égnek fog állni... Az öszödi beszéd utáni felzúdulás laza tárbortűz körüli táncikálásnak fog hatni ahhoz képest ami most jön. Hideg veríték kúszik végig rajtam, ahogy csak rágondolok, és ha csak a fele is bejön annak amit vízionálok... akkor inkább azt mondom, hogy ne menj ki a tömeghez. A saját testi (és lelki) épséged érdekében. Majd meglátjuk. Én már tenni akarok valamit ez ellen. A lelki épségem miatt nem aggódok. A testi már más tészta, de ha nagyon gáz a helyzet akkor majd időben kereket oldok. Addig is, várok, csendben figyelem az eseményeket és remélem, hogy megoldódik a helyzet. Vagy így, vagy úgy. Ok, akkkor majd drukkolok. biggrin Az egészségedért, meg a majd sikeres kerékoldásért is. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2012 1:40 pm
Ma azt álmodtam hogy feltörtem valaki aviját és örömmel láttam h 4 millió goldja van meg pár jó drága cucca persze...és azt tervezgettem hogyan küldjem át az enyémre a cuccokat és főleg a pénzt,mert egy trade-nek nyoma marad... és kiderül hogy én voltam... biggrin Neeem vagyok gaia-kockaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2012 4:29 pm
Előre is elnézést a "huge wall of text" miatt... Az igazság az, hogy még mindig az éjszaka (nem olyan régen) történt események hatása alatt állok, ettől függetlenül az elején kezdem. Ma találkoztam Gáborral és bevettük magunkat a körtéri McDonalds-ba, ahol végre megszereztem az általam annyira áhított Oshawott figurát. Némi ejtőzés után hozzám vettük az irányt. Filmeztünk és pipáztunk, jól éreztük magunkat. Fél nyolckor indulnunk kellett, mert hivatalos voltam egy biliárd partira. Végre, újra kezdek belejönni a biliárdozásba. Már nem játszottam olyan gusztustalanul rosszul. Tízig játszottunk a fiúkkal, volt osztálytársak középsuliból, még mindig jó barátok vagyunk és szerintem, azok is maradunk. Tíz után fizettünk és kaptunk ajándékba tollakat, amikről végül kiderült, hogy valójában rotringok. Elindultunk az éjszakába és végül ugyan abban a McDonalds-ban kötöttünk ki, ahol a kis Oshawott figurám szereztem kora délután. Másfél óra jóleső beszélgetés és rajzolás után elindultunk haza. A villamos megállójában találtunk egy világító karkötőt, amit végül a sínekre raktunk, mert már halvány volt a fénye. Várunk a villamos és odajött hozzánk egy nagyjából korunkbeli gyerek, akin látszott, hogy keményen be van drogozva. Nem vicc, nagyon durván be volt pörögve. Elkezdett nekünk mesélni arról, hogy valójában nem vagyunk egyedül a bolygón, velünk élnek a szarvasemberek és a dinoszauruszcsontok valójában sárkány csontok, mert megtámadták a földet a sárkányok az űrből. És az UFO-k, akik valójában űrzsidók, azért jönnek a földre, mert a hüllő nőiknek kloákája van és ők puncit akarnak. És, a turulmadár egy ilyen hüllő-földönkívüli volt, aki meglepte Emesét álmában és a magyarok ezért olyanok, amilyenek, mert bennünk van a földönkívüli vér. Meg, hogy a Szabadságszobor a Gellérthegyen egy démonkapu és le kell rombolnunk. Ezt körülbelül tíz percen keresztül ecsetelte. Nem tudtunk nevetni a dolgon, mert látszott rajta, hogy bármelyik pillanatban kést ránthat... Szerencsére egy 41-es villamos érkezett, ami nekünk nem volt jó, ellenben, emberünk felszállt rá és otthagyott minket a megállóban. A villamos elment és láttuk, ahogy átmegy a karkötőn, amiből kispriccelt a világító folyadék. Olyan volt, mintha a Predator vére ömlött volna patakokban. Hazafele, a kurva villamos csak a kocsiszínig ment (aki volt már nálam, tudja, hogy szinte lehetetlen átjutni az emelkedőn, mert embereknek nincs járda, csak villamossín és betonút a kocsiknak...), úgyhogy gyalogolhattam át az Auchan-hoz, onnan meg át emelkedő tetején és onnan haza. Egy kellemes fürdés után, pedig most itt ülök és nektek írom a posztot, amit, remélem el fog valaki olvasni, mert ha nem, szomorú leszek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 3:33 am
Malreni Előre is elnézést a "huge wall of text" miatt... Az igazság az, hogy még mindig az éjszaka (nem olyan régen) történt események hatása alatt állok, ettől függetlenül az elején kezdem. Ma találkoztam Gáborral és bevettük magunkat a körtéri McDonalds-ba, ahol végre megszereztem az általam annyira áhított Oshawott figurát. Némi ejtőzés után hozzám vettük az irányt. Filmeztünk és pipáztunk, jól éreztük magunkat. Fél nyolckor indulnunk kellett, mert hivatalos voltam egy biliárd partira. Végre, újra kezdek belejönni a biliárdozásba. Már nem játszottam olyan gusztustalanul rosszul. Tízig játszottunk a fiúkkal, volt osztálytársak középsuliból, még mindig jó barátok vagyunk és szerintem, azok is maradunk. Tíz után fizettünk és kaptunk ajándékba tollakat, amikről végül kiderült, hogy valójában rotringok. Elindultunk az éjszakába és végül ugyan abban a McDonalds-ban kötöttünk ki, ahol a kis Oshawott figurám szereztem kora délután. Másfél óra jóleső beszélgetés és rajzolás után elindultunk haza. A villamos megállójában találtunk egy világító karkötőt, amit végül a sínekre raktunk, mert már halvány volt a fénye. Várunk a villamos és odajött hozzánk egy nagyjából korunkbeli gyerek, akin látszott, hogy keményen be van drogozva. Nem vicc, nagyon durván be volt pörögve. Elkezdett nekünk mesélni arról, hogy valójában nem vagyunk egyedül a bolygón, velünk élnek a szarvasemberek és a dinoszauruszcsontok valójában sárkány csontok, mert megtámadták a földet a sárkányok az űrből. És az UFO-k, akik valójában űrzsidók, azért jönnek a földre, mert a hüllő nőiknek kloákája van és ők puncit akarnak. És, a turulmadár egy ilyen hüllő-földönkívüli volt, aki meglepte Emesét álmában és a magyarok ezért olyanok, amilyenek, mert bennünk van a földönkívüli vér. Meg, hogy a Szabadságszobor a Gellérthegyen egy démonkapu és le kell rombolnunk. Ezt körülbelül tíz percen keresztül ecsetelte. Nem tudtunk nevetni a dolgon, mert látszott rajta, hogy bármelyik pillanatban kést ránthat... Szerencsére egy 41-es villamos érkezett, ami nekünk nem volt jó, ellenben, emberünk felszállt rá és otthagyott minket a megállóban. A villamos elment és láttuk, ahogy átmegy a karkötőn, amiből kispriccelt a világító folyadék. Olyan volt, mintha a Predator vére ömlött volna patakokban. Hazafele, a kurva villamos csak a kocsiszínig ment (aki volt már nálam, tudja, hogy szinte lehetetlen átjutni az emelkedőn, mert embereknek nincs járda, csak villamossín és betonút a kocsiknak...), úgyhogy gyalogolhattam át az Auchan-hoz, onnan meg át emelkedő tetején és onnan haza. Egy kellemes fürdés után, pedig most itt ülök és nektek írom a posztot, amit, remélem el fog valaki olvasni, mert ha nem, szomorú leszek. Ezek szerint érdekes estéd volt cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 10:29 am
Hát az aznapi film után elég érdekes lehetett a drogos emberkével találkozni. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 11:01 am
Gabessz Hát az aznapi film után elég érdekes lehetett a drogos emberkével találkozni. biggrin Ilyen irányból nem gondoltam bele a dologba, de most, hogy mondod...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 11:46 am
Malreni ...bevettük magunkat a körtéri McDonalds-ba, ahol végre megszereztem az általam annyira áhított Oshawott figurát. Van még Pikachu is? *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 11:55 am
Lucia Borgia Malreni ...bevettük magunkat a körtéri McDonalds-ba, ahol végre megszereztem az általam annyira áhított Oshawott figurát. Van még Pikachu is? *-* Azt már nem lehet kapni. Minden héten más-más figura van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |