Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Thu Feb 02, 2012 11:22 am

Ma főpróba volt a szalagtűzőre, ami holnap ÉLESBEN fog szólni. smile Holnapra vár a szalagtűző, azután egy 50 cm-es pizza és irány haza, a fene se marad egy olyan bálon, ahol csak az ellenségeit hívták meg az embernek (pl. osztálytársak)
PostPosted: Thu Feb 02, 2012 11:24 am

III_Kisrajczy_III
Ma főpróba volt a szalagtűzőre, ami holnap ÉLESBEN fog szólni. smile Holnapra vár a szalagtűző, azután egy 50 cm-es pizza és irány haza, a fene se marad egy olyan bálon, ahol csak az ellenségeit hívták meg az embernek (pl. osztálytársak)

Jó szalagtűzőt előre is smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Thu Feb 02, 2012 11:49 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

Thanks. smile Most azon filózok, hogy vetessem meg az 50cm-es pizzát és aztán go haza, vagy elötte picit bulizzak és aztán go haza?
PostPosted: Thu Feb 02, 2012 12:18 pm

Hime_Yura
Malreni
Én ma arra keltem, hogy fáj a torkom, folyik az orrom és úgy általában minden bajom van...

Jobbulást!! :3

wildgica
Malreni
Én ma arra keltem, hogy fáj a torkom, folyik az orrom és úgy általában minden bajom van...

jobbulást ezerrel 3nodding

Köszönöm, köszönöm, köszönöm mindenkinek!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Feb 02, 2012 4:38 pm

Malreni

Jobbulást!
Szólj ha kell valami, segítek. 3nodding

Yuki Naoto
Ma értem a végére egy 26 részes animének *w* tegnap kezdtem... biggrin

Mit néztél, mit néztél? emotion_kirakira

III_Kisrajczy_III

Sok sikert.
Én pizza helyett egy-két (három...) rövidet ajánlanék. biggrin
PostPosted: Fri Feb 03, 2012 12:37 am

Molylepke

Yuki Naoto

Kaichou Wa Maid-sama!
lányoknak való romantikus beütésű anime....tsundere főszereplővel sweatdrop
A manga lehet hogy jobb, még nem olvastam, csak belenéztem, és ott sokkal több minden történik...ez a 26 részt néhol túl soknak éreztem (én már hamarabb beadtam volna a derekam...) néhol meg túl kevésnek(egyes részekből szerintem többet is ki lehetett volna hozni )
(és a végére már eléggé idegesített, hogy a pasi mindig minden helyzetben megmenti a csajt, még a saját testi épségét is feláldozva, és a csaj meg csak sajnálkozni tud, és még mindig azt hiszi, hogy a srác csak szórakozik vele...)
de azért lehet elolvasom a mangát is emotion_awesome

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Feb 03, 2012 2:13 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

Thanks. smile Most azon filózok, hogy vetessem meg az 50cm-es pizzát és aztán go haza, vagy elötte picit bulizzak és aztán go haza?

Talán majd a gyomrod akkori állapota alapján döntsd el esetleg, persze csak ötlet blaugh wink

Ma eddig... cica bejött aludni, és megtudtam, hogy leállították a Malévot... cry
PostPosted: Fri Feb 03, 2012 5:49 am

Molylepke
Malreni

Jobbulást!
Szólj ha kell valami, segítek. 3nodding

Yuki Naoto

III_Kisrajczy_III

Sok sikert.
Én pizza helyett egy-két (három...) rövidet ajánlanék. biggrin

Vagy az lesz, hogy megkeresem egyik csoportot és oda betársulok ivókomaként. biggrin

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Feb 03, 2012 7:01 am

Ma feltörték az msn-em... 2x is....
töröltem....
PostPosted: Fri Feb 03, 2012 7:04 am

Mióta megvolt ez a halas frissítés, azóta, konkrétan lófaszt sem kapok se DC-ből, se DD-ből...

edit:
Hát baszd meg, esküszöm, én ezt már nem hiszem el. Nagyanyám elkezd velem vitatkozni, hogy finom az alma meg illatos és egyek belőle. Nem fogja fel a csökött kis meszes agyával, hogy GYŰLÖLÖM az almát! És még ő van megsértődve, hogy vett és nem eszem. Ki a faszom mondta, hogy vegyen? Én aztán nem. Vannak olyan pillanatok, amikor olyan szívesen küldeném el őket a büdös picsába...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Feb 03, 2012 9:13 am

Yuki Naoto
Ma feltörték az msn-em... 2x is....
töröltem....

Szép... eek stare
Nekem egy magyar ismerősöm msnjével (email címéből jöttem rá) egy webcames(?) csaj van már, rám is köszönt egyből angolul, de letiltottam.

Részemről is jobbulást Mal 3nodding Tudom, milyen szar torokfájósan ébredni, nem egyszer így "köszöntött be" nálam a megfázás... confused
PostPosted: Sat Feb 04, 2012 9:42 am

Megvan a 30 cm-s havunk xd ma csak 3x voltam kint havat lapátolni, és most széép naagy pelyhekben kezdett esni... bele se merek gondolni mi lesz itt reggelre -.- ország többi része hogy áll? Makó környékén van ahol derékig ér a hó.

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 04, 2012 11:30 am

Itt párcentis hó van, 1x sepertünk lapátoltunk anyukámmal, mert apukám elment valahova gyalog és nem akarta letaposni a havat (ilyenkor még esett). Valószínűleg holnap lesz egy vagy két lapátolás...
PostPosted: Sat Feb 04, 2012 4:43 pm

Hó Magyarországon: MALÉV halott. MÁV halott. BKV halott.

És a havon felül, tudom, hogy más gondja is van a BKV-nak. Márciusban lejár a második kölcsön, amit kaptak. Megbízható forrásából tudom, hogy se a fejesek, se a főtolvajok nem tudják, hogy mi lesz. Az Unió meg baszogat minket, hogy egy főváros nem lehet tömegközlekedés nélkül...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sun Feb 05, 2012 1:59 am

Na akkor ebből érdekes dogok fognak alakulni... Már szinte várom is, kíváncsi vagyok mi lesz... xd *tudja h kötsög, s kényelmesen ül a fenekén mert vidéki*
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games