|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:48 am
Gem_ma wilkus EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... a rozumiem twoja aluzje, szykowac kubasy ide do ładowni!!!!!!!!!! dobra, będę Ci dopingowac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 11:26 am
EvilYuki Gem_ma wilkus EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... a rozumiem twoja aluzje, szykowac kubasy ide do ładowni!!!!!!!!!! dobra, będę Ci dopingowac mrgreen doping se przyda ,przyda... wkoncu wcale nie tak latwo targac te butle pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 11:40 am
EvilYuki wilkus EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... tak ,tak... ziąąąą... zdaje sie, ze wilkus nie lubi tego okreslenia confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 11:52 am
Agria czy nie jest Ci potrzebny trzeci wójek? Naprawde jestem miły, schludny, ładnie pachne, mało jem i staram sie byc przydatny(moge odrabiac za Ciebie zadania z plastyki techniki czy jakos tam) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 11:55 am
Gem_ma Agria czy nie jest Ci potrzebny trzeci wójek? Naprawde jestem miły, schludny, ładnie pachne, mało jem i staram sie byc przydatny(moge odrabiac za Ciebie zadania z plastyki techniki czy jakos tam) 3nodding niech bedzie... ale nie z plastyki scream bo mam talent redface ale z techniki wujek moze 3nodding moze rumu?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 11:58 am
3nodding niach niach...ta dawaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 12:00 pm
Gem_ma 3nodding niach niach...ta dawaj ojku mam trzech przybranych wujkow 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 1:12 pm
Agria EvilYuki wilkus EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... tak ,tak... ziąąąą... zdaje sie, ze wilkus nie lubi tego okreslenia confused ale moje "zią" jest nacechowane mrokiem i pozytywnymi emocjami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 1:26 pm
EvilYuki Agria EvilYuki wilkus EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... tak ,tak... ziąąąą... zdaje sie, ze wilkus nie lubi tego okreslenia confused ale moje "zią" jest nacechowane mrokiem i pozytywnymi emocjami. a to juz ni wim... wilkusek robi z Bufa kotleciki *mniam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 1:59 pm
mam wreszci moja butelke 4laugh heart jak roznosze, to musze miec, nie?? 4laugh heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:22 pm
Agria EvilYuki Agria EvilYuki wilkus coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... tak ,tak... ziąąąą... zdaje sie, ze wilkus nie lubi tego okreslenia confused ale moje "zią" jest nacechowane mrokiem i pozytywnymi emocjami. a to juz ni wim... wilkusek robi z Bufa kotleciki *mniam* juz zrobione! mrgreen wysmienite wyszly heheheh mniam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 11:15 pm
Opuszczam pokład na dwa tygodnie, mam kurs walczenia podczas deszczu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 6:28 am
EvilYuki Opuszczam pokład na dwa tygodnie, mam kurs walczenia podczas deszczu. będziemy z tobą duchem, Evil "Trzy Katany" Yuki.... pirate Rumu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 7:43 am
ZebraDeath EvilYuki Opuszczam pokład na dwa tygodnie, mam kurs walczenia podczas deszczu. będziemy z tobą duchem, Evil "Trzy Katany" Yuki.... pirate Rumu! Agria leC im zaniesc! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|