|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:56 am
orlove dida Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבז� ו הרבה כסף על כבשים..הממ....פעם הבאה צריך למצוא את האיש שהוציא ליעלי � עמה אלין ולי, ואז � וציא המון המון כבשים חמוטות וורודות! whee blaugh 4laugh פעם הבאה צריך לפרוץ את המכונה המעפנה הזאת ולקחת את כל הכבשים!
בחיי! זה ממש עושק!חח, אבל מה תעשה עם כל הכבשים?.... מממ.. תמכור אותן בעשרה שקלים חדשים (XD) ותעשה הון מכבשים שאמורות לעלות שני שקלים^^ למכור אותן? השתגעת?! אני אכין לי עדר ^.^חחחחח! רעיון טוב! ואז תוכל להקים צבא של כבשים ולהשתלט על העולם! מה את חושבת שהוא לא תכנן את זה ממזמן?! הרי יש לו כבר בבית צבא של קקטוסים שהולכים וגדלים וגדלים וגדלים בביתו.. שלא נדבר על צבא הפילים שמחכה לו בבית ממול.. ועכשיו כבר עדר של חושות?!
הקקטוסים ידקרו (מחוץ לסמי, הוא לא דוקר 4laugh ) הפילים ימעכו והחושות יהפנטו ילדים וילדות קטנים וגדולים לבוא בעקבותיהם תוך שהם ממלמילים "למי יש שתי שקל להוציא עוד חושה" רלי הגזמת! evil talk2hand לאאא רלי אחלה רעיון! צבא של כבשיםם!!!! עדרר!! יא יא יאאא!!! מיטל הם יהפנטו ילדים?!! אסור שזה יקרא! אחרת לא יהיה כבר עדררר יאאאאאאאא xd ((לא קשור בהחלה אבל רלי מקודם עשית פרצוף כזה.. שזה עשה לקקטוס שלך ויקטור נדמה לי משהו לא טוב.. מאיפה הפרצוף???)) הכנתי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:58 am
R-E-L-Y orlove dida Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבז� ו הרבה כסף על כבשים..הממ....פעם הבאה צריך למצוא את האיש שהוציא ליעלי � עמה אלין ולי, ואז � וציא המון המון כבשים חמוטות וורודות! whee blaugh 4laugh פעם הבאה צריך לפרוץ את המכונה המעפנה הזאת ולקחת את כל הכבשים!
בחיי! זה ממש עושק!חח, אבל מה תעשה עם כל הכבשים?.... מממ.. תמכור אותן בעשרה שקלים חדשים (XD) ותעשה הון מכבשים שאמורות לעלות שני שקלים^^ למכור אותן? השתגעת?! אני אכין לי עדר ^.^חחחחח! רעיון טוב! ואז תוכל להקים צבא של כבשים ולהשתלט על העולם! מה את חושבת שהוא לא תכנן את זה ממזמן?! הרי יש לו כבר בבית צבא של קקטוסים שהולכים וגדלים וגדלים וגדלים בביתו.. שלא נדבר על צבא הפילים שמחכה לו בבית ממול.. ועכשיו כבר עדר של חושות?!
הקקטוסים ידקרו (מחוץ לסמי, הוא לא דוקר 4laugh ) הפילים ימעכו והחושות יהפנטו ילדים וילדות קטנים וגדולים לבוא בעקבותיהם תוך שהם ממלמילים "למי יש שתי שקל להוציא עוד חושה" רלי הגזמת! evil talk2hand לאאא רלי אחלה רעיון! צבא של כבשיםם!!!! עדרר!! יא יא יאאא!!! מיטל הם יהפנטו ילדים?!! אסור שזה יקרא! אחרת לא יהיה כבר עדררר יאאאאאאאא xd ((לא קשור בהחלה אבל רלי מקודם עשית פרצוף כזה.. שזה עשה לקקטוס שלך ויקטור נדמה לי משהו לא טוב.. מאיפה הפרצוף???)) הכנתיהוא שווה במיוחד!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 4:46 am
אין בעד מה ממש אהבתי אותה! חשבת שהוא מסתתר איפשהוא בין הסמיילים אז התחלתי לחפש... stressed ומיטל- הוא הכין סמיילי ממש ממש חמוד.. תראי בעמוד הקודם.. כשהוא אמר שמשהו לא שעה טוב לקקטוס שלו...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 4:57 am
orlove ומיטל- הוא הכין סמיילי ממש ממש חמוד.. תראי בעמוד הקודם.. כשהוא אמר שמשהו לא שעה טוב לקקטוס שלו... אה זה... כן הוא היה חמוד.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 5:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 5:46 pm
R-E-L-Y תמרוש ביקשה ממני להודיע שמחר יתקיים כנה אנימה בין השעות 9 בבוקר ל10 בלילה דמי כניסה: 40 ש"ח
ולעוד פרטים
כבר]http://animecon.pokemon.org.il/?p=mainכבר כל העולם יודע על זה ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:25 pm
היי, שלום
מה המצב, ילדים יקרים שלי? מצטער שאין לי הרבה זמן לכתוב. צבא זה דבר מסובך, במיוחד כשאתה לא חוזר הבייתה כמעט בכלל..
אתמול היה לי מסע כומתה. 54 ק"מ, מהבוקר עד הערב. היה קשה, אבל שרדנו את זה. קיבלתי היום סוף סוף את הכומתה, ועוד מהמ"מ (קצין) שלי! כל כך התרגשתי, כי בד"כ צריך לקבל מהמפקד, אבל המ"מ הביא לי, וכולם מחאו לי כפיים.. redface
אח"כ המפקד אמר לי שהוא גאה בי..
מי היה מאמין?
הנה תמונה עם אמא, תראו איזה מאושר אני:

אני כל כך מתגעגע. לכאן, לחופש שהיה לי פעם. אבל לאחרונה אני מבין שיקח עוד זמן עד שאחזור. אני לא יכול להיות כאן בזמן שאני בקושי חוזר הבייתה. ובכלל, יש עבודה לעשות, ומקומות שצריך לשמור עליהם. המפקדים שלי מדברים איתי על לצאת לפיקוד. אני? מפקד? בחיים לא. אבל מצד שני..
אוף, אני לא יודע..
מקווה שהכל בסדר אצלכם. תדעו שאני אף פעם לא שוכח אתכם..
שיהיה לכם לילה טוב,
מרלוש, הפיל הקרבי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 4:23 pm
איזה יופי רלוש dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 12:33 am
איזה חתיךךך!!!
וואי רלי אני ממש מתגעגעת :[
עבר המון זמן מאז שדיברנו... וזו רק אני או שאתה בן 20?! 0.0 אמאאאא
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 1:34 am
סאס!
אל תדאג כפרע, בקרוב גם אני אצטרף לשורות הצבא ומי יודע, אולי תקבל טרמפ על נושאת המטוסים שלי? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 3:47 am
רלי! אומג!! כולנו גאים בך מאוד^^ וכמובן שמתגעגעים אליך ולפילים שלך=] 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 6:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 8:41 am
אז אני בחופש כרגע, ויש לי קצת זמן לעדכן.
טוב, אז ויקטור הקקטוס שלי כבר נראה לי הכפיל את עצמו פי 300 מאז שכתבתי כאן, והוא נורא נורא גדול עכשיו.
אני מנסה ללמוד לנגן על גיטרה אבל כל פעם שאני כמעט מצליח אני צריך לחזור לצבא.
סיימתי מסלול! כנכן, אחרי שנה וחצי מייגעות עבדכם הנאמן סיים סוף סוף מסלול קשה ומייגע.
וסתם, רציתי לפרסם פה עוד 2 תמונות שאני אישית מאוד אוהב.
 כאן אני מניף דגל אדום, וזה סתם מגניב כי בחרתי את זה במיוחד לגאיה. כה, זה יראה טוב בחורבה שלי
 וכן, סתם, באמצע מארב משעמם במיוחד (כי נגמרה לנו כל הטונה ולא היה לנו מה לאכול) , אבל זה קצת נוסטלגי להיזכר.
וזהו. עד לפעם הבאה..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|