|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:12 am
ZebraDeath Agria EvilYuki Iwa__4grozna ZebraDeath Agria mam sliczny pomysl idea kazdy pirat z Czerownej Perelki ma obowiazek kupic butelke do avka. co Ty na to ciociu?? 3nodding Kiciu, ja nie mam tyle forsy, żeby sobie kupic. jak ktoś mnie zdonatuje to wtedy, może... crying w dodatku propagowanie pijaństwa urąga dobrym obyczajom...zasadom piratów...chociaz jak ktos chce, prosze bardzo...! a kogo tam obchodzą dobre obyczaje twisted pani kapitan moge zgrzewke rumu twisted wkońcu pirat nie wielbłąd pić musi xp hmmmm... hmmmmm.... hmmmm.... dobra. no tak 1k Wam szkoda na butelke!! coponiektorzy juz maja rolleyes Kapotaniątko moje kochane, trzeba bylo wczesniej wpaść na ten genialny pomysł, właśnie wydalam całą moją forse!!!! gonk nie cierpię być biedna scream Trzeba kogoś obrabować!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen zgadzam sie!! 3nodding hmmm... tylko kto zajmowal sie rabowaniem??no tak Evil"Trzy Katany"Yuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:34 am
Agria ZebraDeath Agria EvilYuki Iwa__4grozna a kogo tam obchodzą dobre obyczaje twisted pani kapitan moge zgrzewke rumu twisted wkońcu pirat nie wielbłąd pić musi xp hmmmm... hmmmmm.... hmmmm.... dobra. no tak 1k Wam szkoda na butelke!! coponiektorzy juz maja rolleyes Kapotaniątko moje kochane, trzeba bylo wczesniej wpaść na ten genialny pomysł, właśnie wydalam całą moją forse!!!! gonk nie cierpię być biedna scream Trzeba kogoś obrabować!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen zgadzam sie!! 3nodding hmmm... tylko kto zajmowal sie rabowaniem??no tak Evil"Trzy Katany"Yukikiciu, WSZYSCY piraci grabią. w dwójkę sobie poradzimy. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:36 am
ZebraDeath Agria ZebraDeath Agria EvilYuki Iwa__4grozna a kogo tam obchodzą dobre obyczaje twisted pani kapitan moge zgrzewke rumu twisted wkońcu pirat nie wielbłąd pić musi xp hmmmm... hmmmmm.... hmmmm.... dobra. no tak 1k Wam szkoda na butelke!! coponiektorzy juz maja rolleyes Kapotaniątko moje kochane, trzeba bylo wczesniej wpaść na ten genialny pomysł, właśnie wydalam całą moją forse!!!! gonk nie cierpię być biedna scream Trzeba kogoś obrabować!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen zgadzam sie!! 3nodding hmmm... tylko kto zajmowal sie rabowaniem??no tak Evil"Trzy Katany"Yukikiciu, WSZYSCY piraci grabią. w dwójkę sobie poradzimy. twisted hehe... mam pytanko: Czy to, ze jestem kapitaniatko oznacza, ze jestem zastepca??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:38 am
nie, Kapitaniątko, jesteś moją prywatną maskotką whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:40 am
ZebraDeath nie, Kapitaniątko, jesteś moją prywatną maskotką whee ojku 4laugh a kto jest zastepca?? moj siotr?? a kto jest jej zastapca??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:45 am
Agria ZebraDeath nie, Kapitaniątko, jesteś moją prywatną maskotką whee ojku 4laugh a kto jest zastepca?? moj siotr?? a kto jest jej zastapca?? Bossman wilkus, odpowiedzialna za mnie, jak sie uchleje rumem do nieprzytomności mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:50 am
ZebraDeath Agria ZebraDeath nie, Kapitaniątko, jesteś moją prywatną maskotką whee ojku 4laugh a kto jest zastepca?? moj siotr?? a kto jest jej zastapca?? Bossman wilkus, odpowiedzialna za mnie, jak sie uchleje rumem do nieprzytomności mrgreen jak wilkus tez sie uchleje?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:52 am
Agria ZebraDeath Agria ZebraDeath nie, Kapitaniątko, jesteś moją prywatną maskotką whee ojku 4laugh a kto jest zastepca?? moj siotr?? a kto jest jej zastapca?? Bossman wilkus, odpowiedzialna za mnie, jak sie uchleje rumem do nieprzytomności mrgreen jak wilkus tez sie uchleje?? xd To sie nami zaopiekuje Gam_ma. on sie nie uchlewa. rolleyes opuszczam pokład, Kapitaniątko moje! Z wiatrem! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:03 am
ZebraDeath Agria ZebraDeath Agria ZebraDeath nie, Kapitaniątko, jesteś moją prywatną maskotką whee ojku 4laugh a kto jest zastepca?? moj siotr?? a kto jest jej zastapca?? Bossman wilkus, odpowiedzialna za mnie, jak sie uchleje rumem do nieprzytomności mrgreen jak wilkus tez sie uchleje?? xd To sie nami zaopiekuje Gam_ma. on sie nie uchlewa. rolleyes opuszczam pokład, Kapitaniątko moje! Z wiatrem! pirate a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:13 am
Gem_ma ZebraDeath Agria ZebraDeath Agria ZebraDeath nie, Kapitaniątko, jesteś moją prywatną maskotką whee ojku 4laugh a kto jest zastepca?? moj siotr?? a kto jest jej zastapca?? Bossman wilkus, odpowiedzialna za mnie, jak sie uchleje rumem do nieprzytomności mrgreen jak wilkus tez sie uchleje?? xd To sie nami zaopiekuje Gam_ma. on sie nie uchlewa. rolleyes opuszczam pokład, Kapitaniątko moje! Z wiatrem! pirate a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate no to kto jak masz kaca??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:30 am
chyba sie zgubilam xp to ze jestem nietrzezwa, nie znaczy, ze jestem pijana xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:35 am
Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:41 am
EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:43 am
wilkus EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... tak ,tak... ziąąąą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:45 am
wilkus EvilYuki Gem_ma a jak juz mi sie uda to mam kaca giganta-zabujce, takiego zabujce z 4 katanami pirate ma więcej kata niż ja? Niemożliwe! eek coz, trzeba sprawdzic prawdopodobnie... a rozumiem twoja aluzje, szykowac kubasy ide do ładowni!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |