|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 1:12 am
Moony girl רלי, יש לי משו בשבילך: זה הדבר הכי הכי חמוט בעולם!!!!!!!! הנהאיזה חמוד!!!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 1:09 pm
Blue---Girl Moony girl רלי, יש לי משו בשבילך: זה הדבר הכי הכי חמוט בעולם!!!!!!!! הנהאיזה חמוד!!!!! rofl גם אני ממש ממש אהבתי את זה!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 1:27 pm
היה כיף.
מזמן לא נהניתי כך.
פילים שולטים, ידידיי. פילים שולטים.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 4:05 am
רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 10:16 am
Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבזנו הרבה כסף על כבשים..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 10:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 10:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 10:37 am
R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבז� ו הרבה כסף על כבשים..הממ....פעם הבאה צריך למצוא את האיש שהוציא ליעלי � עמה אלין ולי, ואז � וציא המון המון כבשים חמוטות וורודות! whee blaugh 4laugh פעם הבאה צריך לפרוץ את המכונה המעפנה הזאת ולקחת את כל הכבשים!
בחיי! זה ממש עושק!חח, אבל מה תעשה עם כל הכבשים?.... מממ.. תמכור אותן בעשרה שקלים חדשים (XD) ותעשה הון מכבשים שאמורות לעלות שני שקלים^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 10:50 am
Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבז� ו הרבה כסף על כבשים..הממ....פעם הבאה צריך למצוא את האיש שהוציא ליעלי � עמה אלין ולי, ואז � וציא המון המון כבשים חמוטות וורודות! whee blaugh 4laugh פעם הבאה צריך לפרוץ את המכונה המעפנה הזאת ולקחת את כל הכבשים!
בחיי! זה ממש עושק!חח, אבל מה תעשה עם כל הכבשים?.... מממ.. תמכור אותן בעשרה שקלים חדשים (XD) ותעשה הון מכבשים שאמורות לעלות שני שקלים^^ למכור אותן? השתגעת?! אני אכין לי עדר ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 11:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 3:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 3:47 am
אני לא אוהבת כבשים. הן מפחידות אות gonk י.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 3:53 am
R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבז� ו הרבה כסף על כבשים..הממ....פעם הבאה צריך למצוא את האיש שהוציא ליעלי � עמה אלין ולי, ואז � וציא המון המון כבשים חמוטות וורודות! whee blaugh 4laugh פעם הבאה צריך לפרוץ את המכונה המעפנה הזאת ולקחת את כל הכבשים!
בחיי! זה ממש עושק!חח, אבל מה תעשה עם כל הכבשים?.... מממ.. תמכור אותן בעשרה שקלים חדשים (XD) ותעשה הון מכבשים שאמורות לעלות שני שקלים^^ למכור אותן? השתגעת?! אני אכין לי עדר ^.^חחחחח! רעיון טוב! ואז תוכל להקים צבא של כבשים ולהשתלט על העולם! pirate ninja
כן זה אני...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 9:41 am
Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבז� ו הרבה כסף על כבשים..הממ....פעם הבאה צריך למצוא את האיש שהוציא ליעלי � עמה אלין ולי, ואז � וציא המון המון כבשים חמוטות וורודות! whee blaugh 4laugh פעם הבאה צריך לפרוץ את המכונה המעפנה הזאת ולקחת את כל הכבשים!
בחיי! זה ממש עושק!חח, אבל מה תעשה עם כל הכבשים?.... מממ.. תמכור אותן בעשרה שקלים חדשים (XD) ותעשה הון מכבשים שאמורות לעלות שני שקלים^^ למכור אותן? השתגעת?! אני אכין לי עדר ^.^חחחחח! רעיון טוב! ואז תוכל להקים צבא של כבשים ולהשתלט על העולם! מה את חושבת שהוא לא תכנן את זה ממזמן?! הרי יש לו כבר בבית צבא של קקטוסים שהולכים וגדלים וגדלים וגדלים בביתו.. שלא נדבר על צבא הפילים שמחכה לו בבית ממול.. ועכשיו כבר עדר של חושות?!
הקקטוסים ידקרו (מחוץ לסמי, הוא לא דוקר 4laugh ) הפילים ימעכו והחושות יהפנטו ילדים וילדות קטנים וגדולים לבוא בעקבותיהם תוך שהם ממלמילים "למי יש שתי שקל להוציא עוד חושה" רלי הגזמת! evil talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 10:37 am
dida Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl רלי, בסוף הוצאת פיל אדום עם משבצות? חחח לא, אבל בזבז� ו הרבה כסף על כבשים..הממ....פעם הבאה צריך למצוא את האיש שהוציא ליעלי � עמה אלין ולי, ואז � וציא המון המון כבשים חמוטות וורודות! whee blaugh 4laugh פעם הבאה צריך לפרוץ את המכונה המעפנה הזאת ולקחת את כל הכבשים!
בחיי! זה ממש עושק!חח, אבל מה תעשה עם כל הכבשים?.... מממ.. תמכור אותן בעשרה שקלים חדשים (XD) ותעשה הון מכבשים שאמורות לעלות שני שקלים^^ למכור אותן? השתגעת?! אני אכין לי עדר ^.^חחחחח! רעיון טוב! ואז תוכל להקים צבא של כבשים ולהשתלט על העולם! מה את חושבת שהוא לא תכנן את זה ממזמן?! הרי יש לו כבר בבית צבא של קקטוסים שהולכים וגדלים וגדלים וגדלים בביתו.. שלא נדבר על צבא הפילים שמחכה לו בבית ממול.. ועכשיו כבר עדר של חושות?!
הקקטוסים ידקרו (מחוץ לסמי, הוא לא דוקר 4laugh ) הפילים ימעכו והחושות יהפנטו ילדים וילדות קטנים וגדולים לבוא בעקבותיהם תוך שהם ממלמילים "למי יש שתי שקל להוציא עוד חושה" רלי הגזמת! evil talk2hand לאאא רלי אחלה רעיון! צבא של כבשיםם!!!! עדרר!! יא יא יאאא!!! מיטל הם יהפנטו ילדים?!! אסור שזה יקרא! אחרת לא יהיה כבר עדררר יאאאאאאאא xd ((לא קשור בהחלה אבל רלי מקודם עשית פרצוף כזה.. שזה עשה לקקטוס שלך ויקטור נדמה לי משהו לא טוב.. מאיפה הפרצוף???))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |