|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 9:47 am
napsugar Ma sikeresen levizsgáztam kórtanból ötösre 4laugh Holnap megyek neurológiából vizsgázni -____- Hatalmas gratula!! A másikhoz meg kéz és lábtörést. biggrin Obi Aoi Ezenkívül ma utánanéztem, mennyitől vannak a szkennerek egy üzletben. Húsz ezertől... Szerintem nézz körül a neten, mert mint ahogy Napsi is mondta; jóval olcsóbban is találhatsz multifunkciósat. 3nodding Sziszi asszem 12-15e HUF-ért vett egy ilyet, kb 2-3 éve. Azóta meg csak eshettek az árak. Na jó nem feltétlenül, mert láttam olyan számítógépalkatrészt, ami 30-ról 50-re ugrott az ára, most, hogy 2012-be léptünk, de szerintem - remélhetőleg - ez nem tendencia. 3nodding Edit:Hát.. ez... valami...tündéri! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 10:17 am
napsugar Ma sikeresen levizsgáztam kórtanból ötösre 4laugh Holnap megyek neurológiából vizsgázni -____- @Obi: érdemes nem scannert venni, hanem multifunkciós nyomtatót, ami nyomtat, fénymásol scannel. Mi most vettünk újat asszem a tescoban HP-t olyan 15k körül volt az ára, de nem vagyok benne teljesen biztos.... lehet hogy csak 10... Jah és még új topikot is indítottam ma biggrin TESSÉK BENÉZNI!!!!! Igen gondoltam ere is, de abból lézereset prefarálnék. Akkor ezzel erősödik apám véleménye a Media Marktról gondolom... rolleyes Inkább tintasugarasakat láttam ott. Olyan gyakran nem nyomtatnék, ezért szeretnék jobban lézerest, a toner ugye nem szárad be sweatdrop Egyelőre csak nézelődtem persze. A legolcsóbb multifunkciós egyébként 09 ezer körül volt (a Media Marktban). Obi Aoi Ezenkívül ma utánanéztem, mennyitől vannak a szkennerek egy üzletben. Húsz ezertől... Szerintem nézz körül a neten, mert mint ahogy Napsi is mondta; jóval olcsóbban is találhatsz multifunkciósat. 3nodding Sziszi asszem 12-15e HUF-ért vett egy ilyet, kb 2-3 éve. Azóta meg csak eshettek az árak. Na jó nem feltétlenül, mert láttam olyan számítógépalkatrészt, ami 30-ról 50-re ugrott az ára, most, hogy 2012-be léptünk, de szerintem - remélhetőleg - ez nem tendencia. 3nodding Nem lepődnék meg, ha emelkednének az árak. Remélem, hogy lesznek kivételek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 11:33 am
Molylepke A másikhoz meg kéz és lábtörést. biggrin Ez is 5 biggrin Kezdek magas átlag gyanús lenni >.< de még nem kiabálom el, csak 32 kreditem van összesen, és tavaly is 4.9-6.5 (!!!!!!!!) átlag között volt ösztöndíj......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 2:51 pm
Ma voltam Voca People koncerten whee nagyon jó volt! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2012 2:18 am
Mitóa a FireFox frissítette magát, azóta nem működik a helyesírás ellenőrzés... Másnál is előfordult ez?
Mielőtt bárki annyira hülyének nézne, közhírré teszem, hogy végzett informatikus vagyok és igen, be van kapcsolva a helyesírás ellenőrzés, csak nem működik...
Ha másnál is fenn áll az alábbi probléma, kérem jelezze. Köszi!
edit: Megpróbáltam más oldalakat és kiderült, hogy ez a jelenség, csak Gaia-t érinti...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2012 2:41 am
Nálam működik, pedig nálam is frissített a Firefox....És igen, itt gaian is javít
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2012 3:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 8:20 am
Nem tudom miért, de ma iszonyatosan ingerülten keltem fel, pedig ez mostanában nem volt rám jellemző... Egy hirtelen kitört dührohamomban összetörtem a billentyűzetemet, de sikerült megbütykölni, hogy működjön újra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 9:05 am
Én ma tudtam meg hogy egyes egyetemeken ill. szakokon hány államila teljesen vagy részben támogatott hely lesz. Szolid agyfaszt kaptam, hogy a kurva állam és az elbaszott rendszer miatt nem tanulhatok amit szeretnék. És ez nem csak engem érint. Hanem 10 ezreket. Az egyetlen megoldásnak a külföld tűnik egyenlőre. Ha valakit még érinta dolog, itt a lista, a 13. oldalon van a támogatott helyek száma egyetemekre és karokra bontva. Sok sikert mindenkinek a felvételikhez, mert kurvára szükségünk lesz rá. http://www.felvi.hu/pub_bin/dload/FFT2012A_AOF/FFT2012A_Tajekoztatas.pdf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 9:32 am
Csokinyuszi Én ma tudtam meg hogy egyes egyetemeken ill. szakokon hány államila teljesen vagy részben támogatott hely lesz. Szolid agyfaszt kaptam, hogy a kurva állam és az elbaszott rendszer miatt nem tanulhatok amit szeretnék. És ez nem csak engem érint. Hanem 10 ezreket. Az egyetlen megoldásnak a külföld tűnik egyenlőre. Ha valakit még érinta dolog, itt a lista, a 13. oldalon van a támogatott helyek száma egyetemekre és karokra bontva. Sok sikert mindenkinek a felvételikhez, mert kurvára szükségünk lesz rá. http://www.felvi.hu/pub_bin/dload/FFT2012A_AOF/FFT2012A_Tajekoztatas.pdf Veletek vagyok gyerekek! Nagyon szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy sikerült befejeznem tanulmányaimat még mielőtt ez az őrület elkezdődött. Már nekünk sem volt egyszerű a dolog, de az utánunk jövőknek, már szinte lehetetlené tették a tanulást. A legjobbakat kívánom mindenkinek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 12:45 pm
Erről én is hallottam... nagyon igazságtalan. Én igaz, hogy anno felsőfokú szakképzésre jártam, de valamiért én is örülök, hogy ez régebben volt... Igaz egyelőre nem tervezek továbbtanulást, eléggé csökkennek az esélyek a jövőben confused Sok szerencsét mindenkinek, adjatok bele mindent! rolleyes twisted
Ma valakinek segítettem fájlokat felpakolni, kiderült, hogy van olyan Powerpoint/PDF/dokumentumfeltöltő, ahol feltöltés után ott helyben az oldalon te lés mások is megnézhetik és (ha engedélyezed) le is töltheted őket. Olyasmi szerintem, mint egy prezentáció-youtube (lehet kommentelni kedvencelni pl.). Egy aviartot küldött nekem valaki PM-ben, de nem az alkotó, hanem az illető egyik barátja, mondván, hogy tetszik neki és mindenképpen meg akarta mutatni, mert nem volt benne biztos, hogy láttam-e (van, aki nem quote-ol a kész művel). Szóval igen rendes volt tőle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 5:19 pm
Ma megszűnt a megavideo és a megaupload... burning_eyes csak mert az FBI meg akarta mutatni hogy nem kell nekik ehhez s SOPA... -___- emotion_sweatdrop had gratuláljak... emotion_eyebrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 1:33 am
Tegnap megint barátkoztam a 114-esen. Egy ilyen 16-éves-forma buzikurva mai tinédzser terelgette a barátnőjét. A lány ugyan ott szállt le, ahol én, de a párja ment tovább. A gyerek megállt az ajtóban és puszikat dobott, meg ilyen kreténségek, én meg szerettem volna leszállni. Odaszóltam neki, hogy: "Hé zsúrpubi! Igen, te a női nadrágban!" Priceless pillanat volt, mikor megfordult és intettem a fejemmel, hogy húzzon a picsába az utamból. Sikerült leszállnom és mentem a dolgomra. Nagyon sajnálom, hogy senki nem vette fel. Igazán vicces ki net-videó lett volna belőle.
És egy egyéb témájú megjegyzés: mióta szétvertem és összeszerelés közben kiráztam a morzsákat a klaviatúrámból, sokkal könnyebb gépelni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 6:11 am
Csokinyuszi Én ma tudtam meg hogy egyes egyetemeken ill. szakokon hány államila teljesen vagy részben támogatott hely lesz. Szolid agyfaszt kaptam, hogy a kurva állam és az elbaszott rendszer miatt nem tanulhatok amit szeretnék. És ez nem csak engem érint. Hanem 10 ezreket. Az egyetlen megoldásnak a külföld tűnik egyenlőre. Ha valakit még érinta dolog, itt a lista, a 13. oldalon van a támogatott helyek száma egyetemekre és karokra bontva. Sok sikert mindenkinek a felvételikhez, mert kurvára szükségünk lesz rá. http://www.felvi.hu/pub_bin/dload/FFT2012A_AOF/FFT2012A_Tajekoztatas.pdf Teljes mértékben megértelek, sőt azért engem is érint a dolog. Igaz, hogy épp másodéves hallgató vagyok, de vannak olyan szépséges dolgok, amik mellett én sem tudok elmenni.... Nem hiába vonultam ki tüntetni is a többi egyetemistával attól függetlenül, hogy minket "nem érint olyan súlyosan" a dolog.... A húgom is most felvételizik és fogalmunk sincs, hogy mi legyen vele... Nem olyan kimagaslóan jók az eredményei, hogy bekerüljön támogatott képzésre, de nincs is arra félévente félmilliónk, hogy fizessük a tandíját..... Gyönyörű, hogy el kellett jutnunk megint olyan történelmi korszakok szintjére, hogy a továbbtanulás vagyonhoz legyen kötve.... El se tudom képzelni, hogy hova tud még ez a helyzet süllyedni... pfúúj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 11:04 am
napsugar Teljes mértékben megértelek, sőt azért engem is érint a dolog. Igaz, hogy épp másodéves hallgató vagyok, de vannak olyan szépséges dolgok, amik mellett én sem tudok elmenni.... Nem hiába vonultam ki tüntetni is a többi egyetemistával attól függetlenül, hogy minket "nem érint olyan súlyosan" a dolog.... A húgom is most felvételizik és fogalmunk sincs, hogy mi legyen vele... Nem olyan kimagaslóan jók az eredményei, hogy bekerüljön támogatott képzésre, de nincs is arra félévente félmilliónk, hogy fizessük a tandíját..... Gyönyörű, hogy el kellett jutnunk megint olyan történelmi korszakok szintjére, hogy a továbbtanulás vagyonhoz legyen kötve.... El se tudom képzelni, hogy hova tud még ez a helyzet süllyedni... pfúúj Kérdezem én: azok a tizenéves fiatalok, akik 4 vagy 5 éve gimnáziumba mentek -mert ugye egyikük sem volt jövőbelátó, hogy lássa ami most történik- mihez fognak kezdeni? Nekem sincsenek olyan rossz jegyeim, plusz van egy emelt szintű érettségim és középfokú nyelvvizsgám németből, de valszeg még így sem fogok tudni bekerülni oda, ahova szeretnék. Nyelvi tagozatos vagyok, szóval ez az 5. évem a gimiben, de ha 5 évvel ezelött tudtam volna hogy ez lesz akkor inkább megtanulok egy szakmát! És akkor nem basznék el éveket a semmire. Plusz diplomásként most már nem is kapnék munkát, mert egyszerűen nincs. Szakemberekből meg hiány van. A nyugdíjkorhatárt egyre jobban kitolják, mert nincs pénz kifizetni a nyugdíjakat, de így a 65 éves emberek dolgoznak azokon a munkahelyeken, amiken a fiataloknak kéne pályakezdőként dolgoznia. Így semmi sincs. se nyugdíj, se munkahely. És nem lehet kitörni ebből az ördögi körből. Csak azzal ha külföldre megy az ember. De akkor mi történik? Kiürül az ország? Bár már csak Magyarország van, Magyar Köztársaság nincs többé.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |