|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 7:15 am
komus rumu? moze cioci? (jak co, to ja to Agria, tylko ze zablokowali mi konto, bo nie mam 13 lat... crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 8:21 am
wilkus mysle, ze Ewa pomoze. i Ola i Zaborniak rofl jaka Ola? a zaborniak poglaszcze mnie i powie, ze sie o mnie martwi i na tym sie skonczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 8:22 am
Baranina Maja-Pistachio Ratunku!!!!Zawalam uczelnie bo od kilku dni czytam fanfiki z Pottera.Teraz czytam "Przecinając więzy" no prosze to nie yaoi a czytam jak szalona.Ratunku tak być nie może nie nie!!!!! sweatdrop niezebym byla jakas namolna ale fajnie by bylo jak bys sie przedstawila ]http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=2316417&page=1nie no...Ty NIGDY nie jestes namolna...zlosliwa tez nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 12:26 pm
_b_u_r_a_k_ Baranina Maja-Pistachio Ratunku!!!!Zawalam uczelnie bo od kilku dni czytam fanfiki z Pottera.Teraz czytam "Przecinając więzy" no prosze to nie yaoi a czytam jak szalona.Ratunku tak być nie może nie nie!!!!! sweatdrop niezebym byla jakas namolna ale fajnie by bylo jak bys sie przedstawila ]http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=2316417&page=1nie no...Ty NIGDY nie jestes namolna...zlosliwa tez nie mrgreen a jestem? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 12:27 pm
Evil123Angel komus rumu? moze cioci? (jak co, to ja to Agria, tylko ze zablokowali mi konto, bo nie mam 13 lat... crying ) daj mi tylko takiego z duza iloscia woodki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 10:24 pm
_b_u_r_a_k_ jaka Ola? a zaborniak poglaszcze mnie i powie, ze sie o mnie martwi i na tym sie skonczy xp Raczynska. e, jeszcze jest szansa, ze bedzie chcial obhlac wrzatkiem, chociaz nie, teraz nie ma sniezycy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 11:39 pm
?????A nie zrobilam tego????Zrobiłam Przedstaw sie (powiedz cos o sobie) - strona 8. Jak tu jestem zyczę wszystkim wszystkiego cudnego,a przede wszystkim duzo kubelkow z KFC.NIe zeby pokladowy Buraczek zle gotowal.Formuje szyk i odlatuje do Germanii l cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 3:44 am
Maja-Pistachio ?????A nie zrobilam tego????Zrobiłam Przedstaw sie (powiedz cos o sobie) - strona 8. Jak tu jestem zyczę wszystkim wszystkiego cudnego,a przede wszystkim duzo kubelkow z KFC.NIe zeby pokladowy Buraczek zle gotowal.Formuje szyk i odlatuje do Germanii l cheese_whine musialam nie przyuwazyc. wybaczciez whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 5:24 am
*przestaje sie ucowac w kajucie, wychodzi na poklad i oczy go dziwia ze tak pelno tu rozmaitosci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 6:09 am
Agria! znaczy...Evil123Angel! kapitaniątko wróciło (a kto ja przyjał no kto? mrgreen ) kakałko dla wszystkich! wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 6:13 am
Gem_ma Agria! znaczy...Evil123Angel! kapitaniątko wróciło (a kto ja przyjał no kto? mrgreen ) kakałko dla wszystkich! wink blaugh rozumie sie, ze z rumowa wkkladka cool o ludzie, ale sie na dworze goraco zrobilo... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 6:14 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma Agria! znaczy...Evil123Angel! kapitaniątko wróciło (a kto ja przyjał no kto? mrgreen ) kakałko dla wszystkich! wink blaugh rozumie sie, ze z rumowa wkkladka cool o ludzie, ale sie na dworze goraco zrobilo... eek jasne ze z wkładka,,, tylko nie Agrii rozumiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 6:16 am
Mirwais *przestaje sie ucowac w kajucie, wychodzi na poklad i oczy go dziwia ze tak pelno tu rozmaitosci* *cap za tylek i wiesza na dziobie okrenta* nie zebym byla siakas zboczona...no dobra jestem redface ale czy nie cudnie wyglada?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 6:16 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma Agria! znaczy...Evil123Angel! kapitaniątko wróciło (a kto ja przyjał no kto? mrgreen ) kakałko dla wszystkich! wink blaugh rozumie sie, ze z rumowa wkkladka cool o ludzie, ale sie na dworze goraco zrobilo... eek jasne ze z wkładka,,, tylko nie Agrii rozumiesz... nie wiem co masz na mysli? czyzbys podejrzewal mnie o rozpijanie nieletnich? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|