|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 6:52 am
wilkus Gem_ma ojojojoj nasze morale i szczescie spadaja gonk !!!!!!! Ayah, no! zrobie ci taka ładna kajute z miekkimi rozowymi scianami bez mebli i klamki w dzwiach ale prosze postuj chwile na rufie jako totemik emo przylaczam sie do prosby. inaczej co jesc nie bedzie sweatdrop Iwa__4grozna ej no mozę jakoś sie wytelepiemy z tego .... trzeba wysłać co niektórych na odwyk... nie wiem czy po pijaku udało by się nam wygrać z francuzami... wkońcu jak już tam jedziemy to mozena bybyło jakieś łupy zdobyć cool odwyk? odwyk? ODWROOOT!!!!! *chowa sie za masztem* nie moge isc na odwyk - ja wlasnie wczoraj zostalam alkoholikiem i chcesz mnie tego pozbawic? crying /zartuje. z reszta wiesz, jak pijam/ mardowanie na pijaka = z wieksza fantazja wink wilkus ma racje ja zawsze pije przed atakiem(pomijajac fakt ze ja non stop ten ruch chleje sweatdrop ) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 6:54 am
Gem_ma wilkus ma racje ja zawsze pije przed atakiem(pomijajac fakt ze ja non stop ten ruch chleje sweatdrop ) twisted ...wiesz co... zdaje mi sie, ze mamy prawie abstynentke na pokladzie /nie pamietam, czy widzialam, jak pije/ inwigilujmy ja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 7:03 am
wilkus Gem_ma wilkus ma racje ja zawsze pije przed atakiem(pomijajac fakt ze ja non stop ten ruch chleje sweatdrop ) twisted ...wiesz co... zdaje mi sie, ze mamy prawie abstynentke na pokladzie /nie pamietam, czy widzialam, jak pije/ inwigilujmy ja ninja rozkazuj szefie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 7:09 am
*mysli* ciezka to sprawa sie byc wydaje... /co z ta Francja?/ proponuje na poczatek probe - kazdy szanujacy sie alkoholik rozpozna alkohole po smaku. [nie chce mi sie za nia lazic i patrzyc, co pija xp ] ...tak w ogole... gdzie kapitan Zebra?? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:30 am
ah nie ma to jak trzymac sie tematu emo
rzuca trunek do rozpoznania: w zalerznosci od marki lub rodzaju smak owocowy o ziemistym posmaku z lekką nutką siarki. zgaduj zgadula cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:40 am
*nuci* "Twoj symbol SO2, smak slodki, wieloowocowy"... wychodzi ze mnie chemik rolleyes ozby, wiec bedziemy oczekiwac.... mieso wzmaga skleroze? /to by duzo wyjasnialo/ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 12:01 pm
*Pląta sie po pokładzie i tupie nogami* Ja Chcęęęęęęęę DZIKA! Znaczy żeberka nuuuuu...
Co co z wypadem na francje? Ayah co z tobą? *potrząsa totemem* Przeca to tak by nie moze, że dusza załogi się rozsypuje nuuu...
a Pani kapitan ne widziałam... XD Ale siech nie martwcie wróci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 12:43 pm
Zebra własnie oglada trelewizje cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 1:08 pm
To spytaj ją, co z kursem na Francję biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 9:39 am
w ostatnim porcie zaopatrzylam sie w dzika-instant...moze byc? zanim doplyniemy do zrodla pieczobnych dzikow jakos musi wystarczyc...
*montuje rusztowanie ze slomek w stylu Garfielda i z rozmarzona mina saczy rum z barylki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:46 am
Nie chce byle jakiego dzika... *zmieniła się w nietoperza i poleciała w siną dal* Jak znajdę żarcie, to wrócę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 11:33 am
ten dzik to bylo cos w stylu "umrzyj"? lub ewentualnie "boze, daj dzwonek. nie ma dzwonka, cierp/-iej/ grzeszniku" ...jesc... jak z rumu zrobic cukier.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 12:11 am
Ster na prawo, kurs na Francję! Rozkazy: arrow mordujemy Francuzki arrow rżniemy Francuzów (interpretacja rozkazu dowolna twisted ) arrow rabujemy dziki, złoto i alkohol!
Rock On!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 1:04 am
*wróciła expresem na statek*
To ja moge poczekac na dzika twisted
Ps. podobaja mi sie wybitnie rozkazy Pani Kapitan... XD nie wiem który najbardziej, ale wszystkie sa jak najbardziej caaaacy twisted
*poleciala do ladowni policzyc ile jest miejsca dla jencow, dzikow itd*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|