|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:31 am
Agria EvilYuki ZebraDeath i czego jeszcze!? myć pokład, a nie wylegiwac sie z Comatusami, leniwce podłe, ani kropli rumu nie dostaniecie, wy....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pirate pirate pirate pirate 8wysyła Jeremiego do sprzątania* to takie dobre dziecko... cool wiec nie dawac rumu EvilYuki?? Agrio, przejdźmy na "Ty"... *podaje łąpkę* Evil "Trzy katany" Yuki, starczy Juka, Yuki, Jukuś, Demonica Juka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:33 am
EvilYuki Agria EvilYuki ZebraDeath i czego jeszcze!? myć pokład, a nie wylegiwac sie z Comatusami, leniwce podłe, ani kropli rumu nie dostaniecie, wy....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pirate pirate pirate pirate 8wysyła Jeremiego do sprzątania* to takie dobre dziecko... cool wiec nie dawac rumu EvilYuki?? Agrio, przejdźmy na "Ty"... *podaje łąpkę* Evil "Trzy katany" Yuki, starczy Juka, Yuki, Jukuś, Demonica Juka cool fajniusko, tylko chyba Kapitan Zebera nam uciekla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:34 am
Agria EvilYuki Agrio, przejdźmy na "Ty"... *podaje łąpkę* Evil "Trzy katany" Yuki, starczy Juka, Yuki, Jukuś, Demonica Juka cool fajniusko, tylko chyba Kapitan Zebera nam uciekla jakoś przezyjemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:35 am
Agria EvilYuki Agria EvilYuki ZebraDeath i czego jeszcze!? myć pokład, a nie wylegiwac sie z Comatusami, leniwce podłe, ani kropli rumu nie dostaniecie, wy....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pirate pirate pirate pirate 8wysyła Jeremiego do sprzątania* to takie dobre dziecko... cool wiec nie dawac rumu EvilYuki?? Agrio, przejdźmy na "Ty"... *podaje łąpkę* Evil "Trzy katany" Yuki, starczy Juka, Yuki, Jukuś, Demonica Juka cool fajniusko, tylko chyba Kapitan Zebera nam uciekla ja nie uciekam, kochanie, ja sie co najwyżej wyocofuje na z góry upatrzone pozycje. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:37 am
EvilYuki Agria EvilYuki Agrio, przejdźmy na "Ty"... *podaje łąpkę* Evil "Trzy katany" Yuki, starczy Juka, Yuki, Jukuś, Demonica Juka cool fajniusko, tylko chyba Kapitan Zebera nam uciekla jakoś przezyjemy... nie jestem pewna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:45 am
ZebraDeath poznajcie Krakena:  hardkor, papapa!! xd crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:47 am
ZebraDeath poznajcie Krakena:  to Twój mąż?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:50 am
EvilYuki ZebraDeath poznajcie Krakena:  to Twój mąż? nie, to oślizgły wodny potwór, ale skoro ci się podoba, to mogę go wyporzyczyć ci na jeden wieczór xd hjeeee, hjeee, hjeeeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:51 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath poznajcie Krakena:  to Twój mąż? nie, to oślizgły wodny potwór, ale skoro ci się podoba, to mogę go wyporzyczyć ci na jeden wieczór xd hjeeee, hjeee, hjeeeeeeeeeeee wygląda jak Terrorystka Frania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:52 am
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath poznajcie Krakena:  to Twój mąż? nie, to oślizgły wodny potwór, ale skoro ci się podoba, to mogę go wyporzyczyć ci na jeden wieczór xd hjeeee, hjeee, hjeeeeeeeeeeee wygląda jak Terrorystka Frania... właśnie dlatego ci sie tak podoba? hmmm.... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:55 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath poznajcie Krakena:  to Twój mąż? nie, to oślizgły wodny potwór, ale skoro ci się podoba, to mogę go wyporzyczyć ci na jeden wieczór xd hjeeee, hjeee, hjeeeeeeeeeeee wygląda jak Terrorystka Frania... właśnie dlatego ci sie tak podoba? hmmm.... rolleyes nad tym się nie zastanawiałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 5:30 am
hjee, hjeeeeeeeeee, hjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RUMU!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 5:42 am
ZebraDeath hjee, hjeeeeeeeeee, hjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee RUMU!!!!!!!!!!!! ty chyba za dużo pijesz, panie kapitanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |