Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Dec 19, 2011 9:35 am

Hime_Yura
Kerek 1 éve vagyunk boldog párkapcsolatban barátommal. emotion_bigheart
Gratula nektek :3 blaugh
PostPosted: Mon Dec 19, 2011 10:56 am

napsugar
Hime_Yura
Gratula nektek :3 blaugh

Igen igen biggrin Én is gratulálok!

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Carbon Heart

PostPosted: Mon Dec 19, 2011 12:34 pm

Hime_Yura

Kedvenc gerlepárom~. gaia_kittenstar
PostPosted: Mon Dec 19, 2011 12:53 pm

Hát nagyon szépen köszönjük mindenkinek emotion_kirakira emotion_bigheart

Hime_Yura

Mage

Carbon Heart

PostPosted: Mon Dec 19, 2011 1:10 pm

PostPosted: Mon Dec 19, 2011 1:22 pm

Ma egész jól ment a meló. whee

Mondjuk az is igaz, hogy úgy szívesebben dolgozik az ember, ha érzi, hogy szükség van rá, és hogy jól csinálja a munkáját.
Mi sem példázza ezt jobban, mint, hogy ma a "mentorom" képes volt átmászni a központ másik végébe diákot hajkurászni, csak azért, hogy megtarthasson engem. whee

Dagadok a büszkeségtől.~

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Dec 19, 2011 2:56 pm

Ha a trükköt választod a varázslat helyet, szomorú és magányos ember lehetsz.
PostPosted: Tue Dec 20, 2011 11:01 am

Malreni

Ez történt veled ma? confused

ON:
Ma egész jól indult a napom, kitakarítottam a szobám, elővettem a mini karácsonyfámat, és becsomagoltam a maradék ajándék-hegyet. whee

Aztán nekem kellett felhívnom barátnőmet, hogy most akkor mi a frász van, nem úgy volt, hogy talizunk, és jött a válasz, hogy "jaa, tényleg... hát majd ööö holnap, tökre elfelejtettem".

Tulajdonképpen ha ezt előre tudom, akkor nem vártam volna 1 órát útra készen, hogy indulhassak a talihelyre, kb 10 másféle módon átszervezhettem volna a napom, + holnap 4-ig dolgozom, ami azt jelenti, hogy kb fél 6-ra érek be a központba egy olyan melóhelyről, ahol egy nap max 8-10 percet tudok ülni, hogy utána én tegyek szívességet barátnőmnek, és elkísérjem a fél városon és milliós embertömegen át ajándékot hajkurászni a munkatársának.

Ami eddig nem ért rá a hét végén, mert "sürgős", épp ezért beszéltük meg a keddet és épp ezért nem osztattam be magam a melóhelyemre.

Nem, nem vagyok pipa.

És tényleg nem vagyok pipa, csakcsupán picit csalódott.

RANT vége.

Amúgy egész jó nap volt; olyan jó érzés egy tiszta, rendberakott szobában ücsörögni. whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Dec 20, 2011 11:07 am

Molylepke
Malreni

Ez történt veled ma? confused

ON:
Ma egész jól indult a napom, kitakarítottam a szobám, elővettem a mini karácsonyfámat, és becsomagoltam a maradék ajándék-hegyet. whee

Aztán nekem kellett felhívnom barátnőmet, hogy most akkor mi a frász van, nem úgy volt, hogy talizunk, és jött a válasz, hogy "jaa, tényleg... hát majd ööö holnap, tökre elfelejtettem".

Tulajdonképpen ha ezt előre tudom, akkor nem vártam volna 1 órát útra készen, hogy indulhassak a talihelyre, kb 10 másféle módon átszervezhettem volna a napom, + holnap 4-ig dolgozom, ami azt jelenti, hogy kb fél 6-ra érek be a központba egy olyan melóhelyről, ahol egy nap max 8-10 percet tudok ülni, hogy utána én tegyek szívességet barátnőmnek, és elkísérjem a fél városon és milliós embertömegen át ajándékot hajkurászni a munkatársának.

Ami eddig nem ért rá a hét végén, mert "sürgős", épp ezért beszéltük meg a keddet és épp ezért nem osztattam be magam a melóhelyemre.

Nem, nem vagyok pipa.

És tényleg nem vagyok pipa, csakcsupán picit csalódott.

RANT vége.

Amúgy egész jó nap volt; olyan jó érzés egy tiszta, rendberakott szobában ücsörögni. whee

Igen, ez. Baaaj?
PostPosted: Tue Dec 20, 2011 11:31 am

Ma a fél napomat bent töltöttem a kórházban.... Igaz nem miattam, csak anya ment be vizsgálatra, aztán 11 körül szólt, hogy mennyek már be neki segíteni, mert kb 2 hete alig tud lábra állni, szal hogy menjek már be hozzá és segítsek neki hazajönni, de aztán kiderült, hogy maradnia kell CT miatt, szal maradtam vele és vártunk.... Ma semmit nem sikerült elintézni, amit beterveztem... Gyurma rendelések meg vannak és ki fogok futni a határidőből crying
És még a csaj sem ír vissza, hogy hol meg mikor találkozunk, mert átvenném húgom ajándékát, és csak ezért utazok vissza Pestre :@

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat Dec 31, 2011 12:52 am

Ma 9:20-kor arra keltem, hogy a kedves alattunk lakó kapirgál valamit, amit tegnap is csinált. Nem elég, hogy már több hónapja fúr-farag meg mi rohadást csinál, de gyerek is született. Amikor tanulok, akkor nem éppenséggel a legjobb egy síró kölyköt és faragó idiótát hallgatni. Itt már kőkemény háború folyik. Ott megy a szerelgetés, itt meg bömböltetve van a zene.(kicsit keményebb hangszórókból öhm)
Jó volt ezt most kiadni magamból. 4laugh Remélem, nem hat ki az egész napomra ez a rosszkedv meg hát a fő dolog, hogy nem alszok-e be szilveszter kellős közepén.
PostPosted: Sat Dec 31, 2011 2:22 am

Hime_Yura
Ma 9:20-kor arra keltem, hogy a kedves alattunk lakó kapirgál valamit, amit tegnap is csinált. Nem elég, hogy már több hónapja fúr-farag meg mi rohadást csinál, de gyerek is született. Amikor tanulok, akkor nem éppenséggel a legjobb egy síró kölyköt és faragó idiótát hallgatni. Itt már kőkemény háború folyik. Ott megy a szerelgetés, itt meg bömböltetve van a zene.(kicsit keményebb hangszórókból öhm)
Jó volt ezt most kiadni magamból. 4laugh Remélem, nem hat ki az egész napomra ez a rosszkedv meg hát a fő dolog, hogy nem alszok-e be szilveszter kellős közepén.

Részvétem. Itt szerencsére max vízáramlás, meg néha nevetés/tüsszentés vagy veszekedés hallatszik át, de nem olyan hangosan.
Remélem a babának nem válik hátrányára a zenebömböltetés, de megértem, hogy neked se jó az ottani zaj. rolleyes

Itt nem sok volt még ma, mióta megjött az egyik szomszéd, szinte alig jön be a macsek, bár az egyik itt volt tegnap este és néha nyávogott hozzám meg dörgölőzött smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat Dec 31, 2011 2:47 am

Obi Aoi
Hime_Yura

Részvétem. Itt szerencsére max vízáramlás, meg néha nevetés/tüsszentés vagy veszekedés hallatszik át, de nem olyan hangosan.
Remélem a babának nem válik hátrányára a zenebömböltetés, de megértem, hogy neked se jó az ottani zaj. rolleyes

Itt nem sok volt még ma, mióta megjött az egyik szomszéd, szinte alig jön be a macsek, bár az egyik itt volt tegnap este és néha nyávogott hozzám meg dörgölőzött smile

Annak a gyereknek már mindegy. Ilyen szülők mellett O_o az apa egy komplett paraszt, de nem részletezem tovább, mert ideges leszek biggrin
PostPosted: Sat Dec 31, 2011 3:11 am

Hime_Yura
Obi Aoi
Hime_Yura

Annak a gyereknek már mindegy. Ilyen szülők mellett O_o az apa egy komplett paraszt, de nem részletezem tovább, mert ideges leszek biggrin

Oh szegény. Remélem azért nemcsak rosszban lesz része... Mindenkinek van parasztoldala időnként/folyton, csak kiből mikor, milyen gyakran és mennyire jön elő (na meg miért ugye).
Oké, semmi gond smile

Itt most apám úgy döntött, hogy zongorázgat. Nekem még mindig kevésbé megy, bár néhány több szólamú dalt el tudok játszani, akkordokat kevésbé. (Sokszor szólamonként gyakoroltatta a tanárnő a dalokat a különböző szólamokat éneklő diákokkal, így megjegyeztem őket általában biggrin )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Jan 01, 2012 8:29 am

Ma az történt, hogy a tegnapi napot megismételtük. wink Persze, nem az egészet, csak 1 részét. =D
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games