|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 8:39 am
Taaa Kapitan ma prze kichane ze tak się wyraze... aLE CO TO ZA STATEK?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 8:42 am
Maja-Pistachio Taaa Kapitan ma prze kichane ze tak się wyraze... aLE CO TO ZA STATEK? mmmmm... kupcy twisted poswiec no troche kochana akurat zmierzch zapada troche ich postraszmy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 9:49 am
statek? cholera, a ja przed chwilą kupę zrobiłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 10:57 am
toz oswiecam ich raznie,wyraznie ico najwazniejsze zielono.Widze ich twarze poblade,wypatrujace nas ze zgryzota
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:03 am
Maja-Pistachio toz oswiecam ich raznie,wyraznie ico najwazniejsze zielono.Widze ich twarze poblade,wypatrujace nas ze zgryzota ataken sie bitte! twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:04 pm
*wzdycha i atakuje droga tradycyjna, czyli mieczem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 8:23 am
Gem_ma Yajo Gem_ma ej! uspokuj sie bo cie eksmituje stare A przegryźć Ci kregosłup? wiesz co jajko odpusc sobie bo i tak ja moge pomiziac Ayah i Mirwaisa na zywo a ty moja droga musisz niestety zadowolic sie połaczeniem internetowym z jakims pikselowatymi ludkami.... I co z tego wynika? rolleyes ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 8:45 am
Yajo Gem_ma Yajo Gem_ma ej! uspokuj sie bo cie eksmituje stare A przegryźć Ci kregosłup? wiesz co jajko odpusc sobie bo i tak ja moge pomiziac Ayah i Mirwaisa na zywo a ty moja droga musisz niestety zadowolic sie połaczeniem internetowym z jakims pikselowatymi ludkami.... I co z tego wynika? rolleyes ... dobra gryz ten kregosłup rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 9:14 am
rofl rofl rofl Wiedziałam, ze się poddasz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 6:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 7:32 am
Yajo rofl rofl rofl Wiedziałam, ze się poddasz cool nie poddałe sie tylko nie chce rani ctwojego delikatnego serduszka. Maja- moj komp działa tak głosno ze wyłanczam go kolo 12-1 zeby bab nie pobudzic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:50 am
Gem_ma Maja-Pistachio toz oswiecam ich raznie,wyraznie ico najwazniejsze zielono.Widze ich twarze poblade,wypatrujace nas ze zgryzota ataken sie bitte! twisted twisted twisted a jak one będą pluły jadem na 300 metrów to nawet nie zdąże dojść crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 8:03 am
Iwa__4grozna Gem_ma Maja-Pistachio toz oswiecam ich raznie,wyraznie ico najwazniejsze zielono.Widze ich twarze poblade,wypatrujace nas ze zgryzota ataken sie bitte! twisted twisted twisted a jak one będą pluły jadem na 300 metrów to nawet nie zdąże dojść crying crying kto pluje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 12:43 pm
*Patrzy na monotonni dnia codziennego *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 3:19 am
Gem_ma Iwa__4grozna Gem_ma Maja-Pistachio toz oswiecam ich raznie,wyraznie ico najwazniejsze zielono.Widze ich twarze poblade,wypatrujace nas ze zgryzota ataken sie bitte! twisted twisted twisted a jak one będą pluły jadem na 300 metrów to nawet nie zdąże dojść crying crying kto pluje? no ten kogo mamy atakakować ..aniby kto inny scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |