|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:04 am
little kitten! zupi little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה? stare שתית חצי בקבוק ויסקי. מה באמת? איי אני מתחילה להזכר שתיתי מבקבוק אחד ואז היה לי נורא קר
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:05 am
zupi little kitten! zupi little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה? stare שתית חצי בקבוק ויסקי. מה באמת? איי אני מתחילה להזכר שתיתי מבקבוק אחד ואז היה לי נורא קר *מצחקקת* זה בטח.. השפעות לוואי שלו... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:06 am
אחחחח ציפי ציפי...
*מנידה בראשה לשלילה*
אוף! אין לקוחות.....
:דומו:
*מתייבשת על כסא ריק* *סופסוף לוגמת מהמרטיני*
ררר... באמת נהיה פה קצת קר... אני אחליף למשהו יור חם ואחרי זה אחליף שוב למדים ברגע שיכנסו אורחים
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:07 am
D Girl אחחחח ציפי ציפי... *מנידה בראשה לשלילה* אוף! אין לקוחות..... :דומו: *מתייבשת על כסא ריק* *סופסוף לוגמת מהמרטיני* ררר... באמת נהיה פה קצת קר... אני אחליף למשהו יור חם ואחרי זה אחליף שוב למדים ברגע שיכנסו אורחים כן.. *לוגמת מהפינה קולדה שלה* לא נורא.. נוכל לשעשע את עצמנו בינתיים.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:08 am
little kitten! zupi little kitten! zupi little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה? stare שתית חצי בקבוק ויסקי. מה באמת? איי אני מתחילה להזכר שתיתי מבקבוק אחד ואז היה לי נורא קר *מצחקקת* זה בטח.. השפעות לוואי שלו... sweatdrop יכולה להיות שזה האנג הובר *מצחקקת יחד עם ג'יג'יוש*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:11 am
zupi little kitten! zupi little kitten! zupi little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה? stare שתית חצי בקבוק ויסקי. מה באמת? איי אני מתחילה להזכר שתיתי מבקבוק אחד ואז היה לי נורא קר *מצחקקת* זה בטח.. השפעות לוואי שלו... sweatdrop יכולה להיות שזה האנג הובר *מצחקקת יחד עם ג'יג'יוש* בא נבדוק... ציפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייי scream כאב? *מצחקקת עם כוס מרטיני ביד* *מסתובבת לג'יי* אז... מה עושים? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:13 am
D Girl zupi little kitten! zupi little kitten! zupi little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה? stare שתית חצי בקבוק ויסקי. מה באמת? איי אני מתחילה להזכר שתיתי מבקבוק אחד ואז היה לי נורא קר *מצחקקת* זה בטח.. השפעות לוואי שלו... sweatdrop יכולה להיות שזה האנג הובר *מצחקקת יחד עם ג'יג'יוש* בא נבדוק... ציפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייי scream כאב? *מצחקקת עם כוס מרטיני ביד* *מסתובבת לג'יי* אז... מה עושים? sweatdrop מה לא שמעתי מה אמרת? ואפשר גם להצטרף עליכם?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:15 am
zupi מה לא שמעתי מה אמרת? ואפשר גם להצטרף עליכם? *מוזגת לה קולה* זה יספיק לך xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:16 am
zupi D Girl zupi little kitten! zupi little kitten! zupi little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה? stare שתית חצי בקבוק ויסקי. מה באמת? איי אני מתחילה להזכר שתיתי מבקבוק אחד ואז היה לי נורא קר *מצחקקת* זה בטח.. השפעות לוואי שלו... sweatdrop יכולה להיות שזה האנג הובר *מצחקקת יחד עם ג'יג'יוש* בא נבדוק... ציפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייי scream כאב? *מצחקקת עם כוס מרטיני ביד* *מסתובבת לג'יי* אז... מה עושים? sweatdrop מה לא שמעתי מה אמרת? ואפשר גם להצטרף עליכם? *מסתובבת אל ציפי..* אז את לא בהנגאובר!!!!!!!! פשוט לכי תקיאי או משהו
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:17 am
little kitten! zupi מה לא שמעתי מה אמרת? ואפשר גם להצטרף עליכם? *מוזגת לה קולה* זה יספיק לך xp תודה זה באמת מה שרציתי blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:21 am
zupi little kitten! zupi מה לא שמעתי מה אמרת? ואפשר גם להצטרף עליכם? *מוזגת לה קולה* זה יספיק לך xp תודה זה באמת מה שרציתי blaugh *נאנחת ונזכרת במתכון של ידיד שלי של ויסקי וקולה* sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:22 am
D Girl *מסתובבת אל ציפי..* אז את לא בהנגאובר!!!!!!!! פשוט לכי תקיאי או משהו אין לנו מנקה... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:24 am
little kitten! zupi little kitten! zupi מה לא שמעתי מה אמרת? ואפשר גם להצטרף עליכם? *מוזגת לה קולה* זה יספיק לך xp תודה זה באמת מה שרציתי blaugh *נאנחת ונזכרת במתכון של ידיד שלי של ויסקי וקולה* sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop אממ זה לא נשמע טוב xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:24 am
*מפהקת* ג'יי, אני פרשתי... אני הולכת לישון קצת *הולכת לאחורי המטבח, מניפה את האצבע מה שדורם להפיכת כל הרצפה בברקפה לפרקט עם חימום תת רצפתי, מתעטפת בלימה החמה ונרדמת על הרצפה*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:26 am
D Girl *מפהקת* ג'יי, אני פרשתי... אני הולכת לישון קצת *הולכת לאחורי המטבח, מניפה את האצבע מה שדורם להפיכת כל הרצפה בברקפה לפרקט עם חימום תת רצפתי, מתעטפת בלימה החמה ונרדמת על הרצפה* לילה טוב דנילוש חלומות פז הממ באמת יותר נעים עכשיו blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |