|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 7:42 am
Yajo Gem_ma Yajo Gem_ma Mirwais Voodooo People Party People rofl rofl *tanczy w stylu voo doo na bocianim gniezdzie* rolleyes *robi przerwe w podrzynaniu gardeł i nokautuje Mirwaisa butelką rumu miętowego* przestan już rozpraszasz mnie Zostaw mi smietankowego chloptasia w spokoju brutalu!!! scream *Gem_ma obrywa w łeb stara stacja dysków* o! Yajko wiedzialem ze jak tak zrobie to wkoncu wrucisz... stare Cieszysz się z tego, co nie? No widac po Tobie, ze zaraz oszalejesz ze szczęscia rolleyes rolleyes a co? nie widac jak podskakuje z radosci? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 8:48 am
BIĆ SIĘ, KURNA CHATA!!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 8:51 am
To bylo do nas pani kapitan czy do kogo? Gem_ma Yajo Gem_ma Yajo Gem_ma Mirwais Voodooo People Party People rofl rofl *tanczy w stylu voo doo na bocianim gniezdzie* rolleyes *robi przerwe w podrzynaniu gardeł i nokautuje Mirwaisa butelką rumu miętowego* przestan już rozpraszasz mnie Zostaw mi smietankowego chloptasia w spokoju brutalu!!! scream *Gem_ma obrywa w łeb stara stacja dysków* o! Yajko wiedzialem ze jak tak zrobie to wkoncu wrucisz... stare Cieszysz się z tego, co nie? No widac po Tobie, ze zaraz oszalejesz ze szczęscia rolleyes rolleyes a co? nie widac jak podskakuje z radosci? stare Nie, cóz, nie bardzo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:32 pm
*nadal sie kiwa ipopija cos z butelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 8:36 pm
*pije kradziejny rum*
*całuje każdego, kogo spotka po drodze*
a co, eventa mamy 4laugh (na razie jestem Siren, ale pracuję nad tym wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 2:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 3:06 am
Ja tam juz w pierwszy dzien byłem casanovą... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:03 am
taaa, ale Marcinka to już się boisz? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 5:57 pm
Gem_ma Ja tam juz w pierwszy dzien byłem casanovą... wink ja też doszłam na ostatni poziom, to banalne wink *idzie do kuchni pokładowej po kefirek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:45 am
Lady Revania Gem_ma Ja tam juz w pierwszy dzien byłem casanovą... wink ja też doszłam na ostatni poziom, to banalne wink *idzie do kuchni pokładowej po kefirek* taaa a po 4 wisorku chodziło mi już tylko o kase...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 2:53 am
Koniec przerwy i jutro uczelnia crying Wczoraj byłam w Opolu na przywitaniu Tybetańskiego Nowego Roku. Chiński też teraz się zaczyna.Wszystkiego Zboczonego Wam Życze! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:09 am
Maja-Pistachio Koniec przerwy i jutro uczelnia crying Wczoraj byłam w Opolu na przywitaniu Tybetańskiego Nowego Roku. Chiński też teraz się zaczyna.Wszystkiego Zboczonego Wam Życze! 3nodding i dużo yaoiców~! yay! Rumu dla tej pani!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:30 am
ZebraDeath Maja-Pistachio Koniec przerwy i jutro uczelnia crying Wczoraj byłam w Opolu na przywitaniu Tybetańskiego Nowego Roku. Chiński też teraz się zaczyna.Wszystkiego Zboczonego Wam Życze! 3nodding i dużo yaoiców~! yay! Rumu dla tej pani! już lece!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 8:16 am
ZebraDeath Maja-Pistachio Koniec przerwy i jutro uczelnia crying Wczoraj byłam w Opolu na przywitaniu Tybetańskiego Nowego Roku. Chiński też teraz się zaczyna.Wszystkiego Zboczonego Wam Życze! 3nodding i dużo yaoiców~! yay! Rumu dla tej pani! *dokłada nalewkę własnej roboty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|