|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:32 am
EvilYuki RopuchaAga EvilYuki ej, to nie fair, ona nie może mieć dwóch... crying spokojnie, piotrek nie zna takiego slowa jak "wiernosc" i jestem absolutnie pewna ze do kazdej po kolei sie dobirc bedzie a jak juz kolko zatoczy to od poczatku... sam powiedzial, ze zadnej nie odmowi... stare no dobra, ale ma pomóc Jeremiemu sprzątać pokład w wolnych chwilach mrgreen to bedzie jego glowne zajecie, sie go tam zagoni twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:34 am
RopuchaAga EvilYuki RopuchaAga EvilYuki ej, to nie fair, ona nie może mieć dwóch... crying spokojnie, piotrek nie zna takiego slowa jak "wiernosc" i jestem absolutnie pewna ze do kazdej po kolei sie dobirc bedzie a jak juz kolko zatoczy to od poczatku... sam powiedzial, ze zadnej nie odmowi... stare no dobra, ale ma pomóc Jeremiemu sprzątać pokład w wolnych chwilach mrgreen to bedzie jego glowne zajecie, sie go tam zagoni twisted łahahahaha... jesteśmy prawdziwymi, podłymi piratkami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:35 am
zna sie wacpan chociaz troche na utylizowaniu odpadkow?? mrgreen /szczegolnie tych radioaktywnych/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:41 am
wilkus zna sie wacpan chociaz troche na utylizowaniu odpadkow?? mrgreen /szczegolnie tych radioaktywnych/ mam nadzieje ze tak, inaczek idą na deskę. a mój kraken bedzie mial nowe breloczki do kluczy... "Heeeey, hooo, na umrzyka skrzyni i rutelka rumu - rumu albo wina!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:42 am
wilkus zna sie wacpan chociaz troche na utylizowaniu odpadkow?? mrgreen /szczegolnie tych radioaktywnych/ chyba tak, cos wspominal e jakas robote znalazl w irlandii - rozbieranie budynkow z azbestu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:43 am
EvilYuki RopuchaAga EvilYuki RopuchaAga EvilYuki ej, to nie fair, ona nie może mieć dwóch... crying spokojnie, piotrek nie zna takiego slowa jak "wiernosc" i jestem absolutnie pewna ze do kazdej po kolei sie dobirc bedzie a jak juz kolko zatoczy to od poczatku... sam powiedzial, ze zadnej nie odmowi... stare no dobra, ale ma pomóc Jeremiemu sprzątać pokład w wolnych chwilach mrgreen to bedzie jego glowne zajecie, sie go tam zagoni twisted łahahahaha... jesteśmy prawdziwymi, podłymi piratkami mrgreen oi taaaaak, bedziemy sie znecac a potem przytulac! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:45 am
RopuchaAga oi taaaaak, bedziemy sie znecac a potem przytulac! 4laugh łiii mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:54 am
EvilYuki RopuchaAga oi taaaaak, bedziemy sie znecac a potem przytulac! 4laugh łiii mrgreen mroooook whee *wychyla kolejan butelke rumu* MROOOOOOOOK mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:00 am
RopuchaAga EvilYuki RopuchaAga oi taaaaak, bedziemy sie znecac a potem przytulac! 4laugh łiii mrgreen mroooook whee *wychyla kolejan butelke rumu* MROOOOOOOOK mrgreen łiii! Jak mrocznie!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:18 am
juz moge nosic Wam rum bo jestem, ale przez nastepne 2 tyg. nie bede mogla sluzyc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:31 am
Agria juz moge nosic Wam rum bo jestem, ale przez nastepne 2 tyg. nie bede mogla sluzyc crying Bóg z Tobą, Agrio, ahoj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:33 am
Agria juz moge nosic Wam rum bo jestem, ale przez nastepne 2 tyg. nie bede mogla sluzyc crying spokojnie, w zastesptwie bedziesz mogla mi i Wilkusowi do lodowki po piwo latac! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:34 am
EvilYuki RopuchaAga EvilYuki RopuchaAga oi taaaaak, bedziemy sie znecac a potem przytulac! 4laugh łiii mrgreen mroooook whee *wychyla kolejan butelke rumu* MROOOOOOOOK mrgreen łiii! Jak mrocznie!!! heart mrrrrrrrrrrrr... *tuli Kubusia* 4laugh heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:34 am
RopuchaAga Agria juz moge nosic Wam rum bo jestem, ale przez nastepne 2 tyg. nie bede mogla sluzyc crying spokojnie, w zastesptwie bedziesz mogla mi i Wilkusowi do lodowki po piwo latac! rofl ale tylko przez drugi tydzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 3:35 am
Agria RopuchaAga Agria juz moge nosic Wam rum bo jestem, ale przez nastepne 2 tyg. nie bede mogla sluzyc crying spokojnie, w zastesptwie bedziesz mogla mi i Wilkusowi do lodowki po piwo latac! rofl ale tylko przez drugi tydzien a pierwszy to co...? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |