|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:35 am
*עוברת עם העגלה שלי שמלאה בתותים* "תותים!!! תותים!! מי רוצה תותים?!" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:36 am
Moony girl *עוברת עם העגלה שלי שמלאה בתותים* "תותים!!! תותים!! מי רוצה תותים?!" blaugh *לוחשת* יש ליקר תותים? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:38 am
little kitten! D Girl little kitten! *נאנחת* איזה יום... sweatdrop ((?למישהו יש הצעה לדבר מעניין שאפשר לעשות היום בתקציב של 18 שקל)) ((סרט מהמכונת סרטים?)) *מתכופפת מתחת לבר לוקחת את הבקבוק מרטיני מהמחבוא ומוזגת לעצמה, שמה זית מעל* *לוחשת* ג'יי - רוצה משו? לפני שהקטנים באים??? *לוחשת* אממ... יש פינה קולטה? ((איך שלא כותבים את זה..)) אממ מה זה? *מוצאת בקבוק של ויסקי במחבוא* יאמי מים *לוקחת שלוק נדיב וגדול (מדי)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:38 am
little kitten! Moony girl *עוברת עם העגלה שלי שמלאה בתותים* "תותים!!! תותים!! מי רוצה תותים?!" blaugh *לוחשת* יש ליקר תותים? heart דה^^ חח יש לי כל דבר שקשור לתותים, אבל, רק אם את מעל גיל 18^^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:40 am
Moony girl *עוברת עם העגלה שלי שמלאה בתותים* "תותים!!! תותים!! מי רוצה תותים?!" blaugh אני רוצה אתד!!! אני רוצה אותו *מצביעה על התות שנראה הכי טעים*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:42 am
zupi little kitten! D Girl little kitten! *נאנחת* איזה יום... sweatdrop ((?למישהו יש הצעה לדבר מעניין שאפשר לעשות היום בתקציב של 18 שקל)) ((סרט מהמכונת סרטים?)) *מתכופפת מתחת לבר לוקחת את הבקבוק מרטיני מהמחבוא ומוזגת לעצמה, שמה זית מעל* *לוחשת* ג'יי - רוצה משו? לפני שהקטנים באים??? *לוחשת* אממ... יש פינה קולטה? ((איך שלא כותבים את זה..)) אממ מה זה? *מוצאת בקבוק של ויסקי במחבוא* יאמי מים *לוקחת שלוק נדיב וגדול (מדי)* *מוזגת לג'יי פינה קולדה ומעטרת את הכוס עם נטיפי חלב, באה ל'יי ונותנת לה* *מתקרבת לכיוון ציפי ששותה כהוגן מהוויסקי* ציפיייייייי!!!!! *מכה על היד* לא-שותים-מהבקבוק!!! זה דבר ראשון... דבר שני... לא שותים על כך הרבה וויסקי! זה היה אחד באיכות המצויינת ביותר! זה נורא יקר!!! *תופסת לה בחולצה ומביאה אותה לג'יי* לטיפולך!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:43 am
zupi Moony girl *עוברת עם העגלה שלי שמלאה בתותים* "תותים!!! תותים!! מי רוצה תותים?!" blaugh אני רוצה אתד!!! אני רוצה אותו *מצביעה על התות שנראה הכי טעים* *שמה אותו בשקית* רוצה גם שוקולד עם זה?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:44 am
D Girl zupi little kitten! D Girl little kitten! *נאנחת* איזה יום... sweatdrop ((?למישהו יש הצעה לדבר מעניין שאפשר לעשות היום בתקציב של 18 שקל)) ((סרט מהמכונת סרטים?)) *מתכופפת מתחת לבר לוקחת את הבקבוק מרטיני מהמחבוא ומוזגת לעצמה, שמה זית מעל* *לוחשת* ג'יי - רוצה משו? לפני שהקטנים באים??? *לוחשת* אממ... יש פינה קולטה? ((איך שלא כותבים את זה..)) אממ מה זה? *מוצאת בקבוק של ויסקי במחבוא* יאמי מים *לוקחת שלוק נדיב וגדול (מדי)* *מוזגת לג'יי פינה קולדה ומעטרת את הכוס עם נטיפי חלב, באה ל'יי ונותנת לה* *מתקרבת לכיוון ציפי ששותה כהוגן מהוויסקי* ציפיייייייי!!!!! *מכה על היד* לא-שותים-מהבקבוק!!! זה דבר ראשון... דבר שני... לא שותים על כך הרבה וויסקי! זה היה אחד באיכות המצויינת ביותר! זה נורא יקר!!! *תופסת לה בחולצה ומביאה אותה לג'יי* לטיפולך! אההה *צועקת כמו שיכורה (יכול להית בגלל הויסקי...) מה אתם מתכונות לעשות לי עכשיו?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:46 am
D Girl zupi little kitten! D Girl little kitten! *נאנחת* איזה יום... sweatdrop ((?למישהו יש הצעה לדבר מעניין שאפשר לעשות היום בתקציב של 18 שקל)) ((סרט מהמכונת סרטים?)) *מתכופפת מתחת לבר לוקחת את הבקבוק מרטיני מהמחבוא ומוזגת לעצמה, שמה זית מעל* *לוחשת* ג'יי - רוצה משו? לפני שהקטנים באים??? *לוחשת* אממ... יש פינה קולטה? ((איך שלא כותבים את זה..)) אממ מה זה? *מוצאת בקבוק של ויסקי במחבוא* יאמי מים *לוקחת שלוק נדיב וגדול (מדי)* *מוזגת לג'יי פינה קולדה ומעטרת את הכוס עם נטיפי חלב, באה ל'יי ונותנת לה* *מתקרבת לכיוון ציפי ששותה כהוגן מהוויסקי* ציפיייייייי!!!!! *מכה על היד* לא-שותים-מהבקבוק!!! זה דבר ראשון... דבר שני... לא שותים על כך הרבה וויסקי! זה היה אחד באיכות המצויינת ביותר! זה נורא יקר!!! *תופסת לה בחולצה ומביאה אותה לג'יי* לטיפולך! *שמה את הכוב על הדלפק* אוי ואי... *נאנחת ושופכת על ציפוש דלי קרח* אתם לא רוצים לדעת מה קרה לי בפעם האחרונה ששתיתי כ"כ הרבה ויסקי.)) מהבקבוק.. sweatdrop ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:47 am
Moony girl zupi Moony girl *עוברת עם העגלה שלי שמלאה בתותים* "תותים!!! תותים!! מי רוצה תותים?!" blaugh אני רוצה אתד!!! אני רוצה אותו *מצביעה על התות שנראה הכי טעים* *שמה אותו בשקית* רוצה גם שוקולד עם זה?^^ כן יאמי!! ואפשר גם אחד עם קצפת?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:47 am
zupi Moony girl zupi Moony girl *עוברת עם העגלה שלי שמלאה בתותים* "תותים!!! תותים!! מי רוצה תותים?!" blaugh אני רוצה אתד!!! אני רוצה אותו *מצביעה על התות שנראה הכי טעים* *שמה אותו בשקית* רוצה גם שוקולד עם זה?^^ כן ,לא?^^ חח
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:52 am
little kitten! D Girl zupi little kitten! D Girl little kitten! *נאנחת* איזה יום... sweatdrop ((?למישהו יש הצעה לדבר מעניין שאפשר לעשות היום בתקציב של 18 שקל)) ((סרט מהמכונת סרטים?)) *מתכופפת מתחת לבר לוקחת את הבקבוק מרטיני מהמחבוא ומוזגת לעצמה, שמה זית מעל* *לוחשת* ג'יי - רוצה משו? לפני שהקטנים באים??? *לוחשת* אממ... יש פינה קולטה? ((איך שלא כותבים את זה..)) אממ מה זה? *מוצאת בקבוק של ויסקי במחבוא* יאמי מים *לוקחת שלוק נדיב וגדול (מדי)* *מוזגת לג'יי פינה קולדה ומעטרת את הכוס עם נטיפי חלב, באה ל'יי ונותנת לה* *מתקרבת לכיוון ציפי ששותה כהוגן מהוויסקי* ציפיייייייי!!!!! *מכה על היד* לא-שותים-מהבקבוק!!! זה דבר ראשון... דבר שני... לא שותים על כך הרבה וויסקי! זה היה אחד באיכות המצויינת ביותר! זה נורא יקר!!! *תופסת לה בחולצה ומביאה אותה לג'יי* לטיפולך! *שמה את הכוב על הדלפק* אוי ואי... *נאנחת ושופכת על ציפוש דלי קרח* אתם לא רוצים לדעת מה קרה לי בפעם האחרונה ששתיתי כ"כ הרבה ויסקי.)) מהבקבוק.. sweatdrop )) אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:58 am
zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:59 am
little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:01 am
zupi little kitten! zupi אההה קררררר לייייי זה רקקק אנני אוו שנהייה פה נוראאא קרררר אההה מגניב יורד ברד!!! *צוחקת צוחק של שיכורה* *דוחפת לה לפה כדור הרגעה ומובילה אותה אל הספה* ah.. kids.. rolleyes *sigh* *נשכבת על הספס ונרדמת לחצי שעה* אהה איפה אני מה קרה? stare שתית חצי בקבוק ויסקי.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |