|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 11:53 am
ezt a témát már kiveséztük...hiszen azért van itt stranger hogy megcsinálja krumplit.....ha jól emlékszem a brassói volt a nyertes befutó... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 1:25 pm
Akitta... Kitaposom a beledet, ha nm jössz föl Gaiára/MSN-re pár napon belül és még finom voltam és nőies...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 1:55 pm
Malreni Akitta... Kitaposom a beledet, ha nm jössz föl Gaiára/MSN-re pár napon belül és még finom voltam és nőies... De főleg nőies... xd Mellesleg ha Akitta nem jön fel nem lesz RPG? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 3:27 pm
sgergely Malreni Akitta... Kitaposom a beledet, ha nm jössz föl Gaiára/MSN-re pár napon belül és még finom voltam és nőies... De főleg nőies... xd Mellesleg ha Akitta nem jön fel nem lesz RPG? sweatdrop Így van... ha nem jön nem lesz. Amúgy ha annyira akarsz RPG-zni akkor ott van Malreni játéka a Magnetic Mansion. Nagyon jó!!! Főleg, ha meg találod a titkos helyeket. Attól eldobod az agyad xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 3:38 pm
Már játszom vele és találtam is titkos helyeket... 3nodding De erre már van külön téma úgyhogy NO OFF!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 6:48 am
Jó lenne ha elolvasnád a kezdő posztot... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 8:20 am
sgergely Jó lenne ha elolvasnád a kezdő posztot... sweatdrop *sóhaj* Melyik részére gondolsz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 2:51 am
Azt nem lehet érteni, hogy akkor most mi is van?.... Na mindegy nem akadok fenn kicsiségeken :3 Csak arra az egyre kérlek, hogy légyszi ne nézz butának... Arra allergiás vagyok :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 8:45 am
én sem érted mibajod van gergő confused .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 8:57 am
Lehet hogy én értettem félre... sweatdrop Abból hogy "jelentkezni" meg abból hogy "de ha már nincs hely" azt hittem félre érted és azt hiszed ez RP... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Bocsánat.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 9:41 am
sgergely Lehet hogy én értettem félre... sweatdrop Abból hogy "jelentkezni" meg abból hogy "de ha már nincs hely" azt hittem félre érted és azt hiszed ez RP... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Bocsánat.... sweatdrop Lehet, hogy félreértettem... Na mind1 : P Nemgáz. Addigis lesem mi érdekes van itt a fórumon :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 7:42 am
Malreni Akitta... Kitaposom a beledet, ha nm jössz föl Gaiára/MSN-re pár napon belül és még finom voltam és nőies... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|