| New? |
| Yes |
|
87% |
[ 14 ] |
| Nope |
|
12% |
[ 2 ] |
|
| Total Votes : 16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 4:40 pm
Salut! ^^ Sunt Luiza si am 15 ani. Traiesc in America. (state: California)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 5:35 pm
Saikurama Salut! ^^ Sunt Luiza si am 15 ani. Traiesc in America. (state: California) Incantat de cunostinza, Sunt Daniel si am 14 ani, sunt mai mic decat tine. whee LoL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 1:41 am
Nume:Lavinia Tara/localitate:Romania/Slobozia Hobby:Imi place sa desenez,scrima ,rock ,j-rock ,gaia Inaltime:1.75-77 varsta: 13 fac 14 in sept ^^ si...ce sa mai zic? smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 1:55 pm
CuRseDSakura1707 Nume:Lavinia Tara/localitate:Romania/Slobozia Hobby:Imi place sa desenez,scrima ,rock ,j-rock ,gaia Inaltime:1.75-77 varsta: 13 fac 14 in sept ^^ si...ce sa mai zic? smile ) Cool, hm... ce sa mai zici?. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 11:53 pm
salutare , am fost nou invitat in guild locuiesc in Romania , dar is ungur (cred k p unii sau majoritatea ii deranjeaza...) anyway , va spun asta , pt ca nu ati intelege , dak mias scrie numele...
Ma numesc Csabi (dar as prefera sami spuneti red) , am 17 si sunt din Vulcan (Hunedoara)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 4:15 am
reddrake salutare , am fost nou invitat in guild locuiesc in Romania , dar is ungur (cred k p unii sau majoritatea ii deranjeaza...) anyway , va spun asta , pt ca nu ati intelege , dak mias scrie numele... Ma numesc Csabi (dar as prefera sami spuneti red) , am 17 si sunt din Vulcan (Hunedoara) Nu o sa se supere ca u esti Ungur, doar nu suntem rasisti. LoL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:43 pm
sper k toata lumea sa aiba aceeasi parere , deoarece it would be a big releef
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 8:30 pm
salut sunt Claudiu am 20 de ani sunt din Snagov si sunt Rocker SUnt programator pe calculator imi plece desenul am si ceva talent Imi plac animatiile japoneze sunt baza desenelor mele si a muncii mele!A si imi pare bine sa va cunosc! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 3:55 am
salut Claudiu , bine ai venit in guild smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 5:16 am
Blood_Kira salut sunt Claudiu am 20 de ani sunt din Snagov si sunt Rocker SUnt programator pe calculator imi plece desenul am si ceva talent Imi plac animatiile japoneze sunt baza desenelor mele si a muncii mele!A si imi pare bine sa va cunosc! biggrin Salut, faci avi art? Pt ca vreau sa cumpar si eu unu. biggrin Bine ai venit in guild. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 5:22 pm
sal ppl , radu (obi ; obiwan ) 15 ani (7 august smile ) rocker... din Iasi imi place anime manga basketball mitologia cartofi prajiti pepsi cola etc etc bla bla bla incantat de cunostinta neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 9:11 pm
eu sint moldavan da inteleg rominasti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 6:34 am
moldavan55 eu sint moldavan da inteleg rominasti Ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:01 am
Sal ! sunt Irina din Bucuresti/Romania fac 13 si sunt inkntata k am intrat in guildul asta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 2:01 am
yay! romani! eo sunt Maria si am aproape 16ani,sunt din Ploiesti,imi place...VEeeeeeeeeerdeeeeeeeeeleeeeeeee si... rockul...ieeeee...long live... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |