Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
Gei Paraad Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Mon Aug 14, 2006 9:43 am

Hästi öeldud nende skinnide kohta! heart
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 10:59 am

jeah Skinheadid on nii mõtetud värdid exclaim
tujurikkujad crying crying

tydruk102

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 11:00 am

Hullem kui lihtsalt tuju rikkujad, peksvad värdjad kes arvavad et nende maailma ideaal on just see õige.
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 1:30 pm

Miss Mammu
Arle
Miss Mammu
Arle
Ouch. Ma pole (veel) kordagi nukkidega näkku saanud...ega kuhugi mujale. Näkku pole ma üldse saanud tegelt. Ainult palliga xd
Selga ma pole ka saanud millegi muuga peale...amm...lumepalli jaa...õuna ja võibolla kividega xD
oota a miks ta peksa sai? Mingi lambist või? confused

Noh andresel on võtmehoidja mille peal on haakrist ja maha tõmmatud(isiklikult kinkisin talle XD ) noh ja siis ühed tulid midgai vene keeles rääkima, ja andres ei teinud välja. Siis ta nügis teda ja näitas andresele seda hitleri käe märku noh, ja andres näitas selle peale talle vakki x3 ja siis ta lõi teda ja siis noh kukkus maha ja siis pani jalaga selga, nummi kas pole?

Mis tal on see võtmehoidja otsaette kleebitud või? xd
Mõtle sinupäras sai ta peksa crying

Koti küljes oli see võtmehoidja x3
Aga ega ma nii ei mõtle, kui ta poleks vakki näidanud poleks ai ai kah saanud, ise on süüdi. lol

Ei siis ta ei oleks jalaga selga saanud. Näkku oleks arvatavasti ikka cry

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 1:18 am

Arle
Miss Mammu
Arle
Miss Mammu
Arle
Ouch. Ma pole (veel) kordagi nukkidega näkku saanud...ega kuhugi mujale. Näkku pole ma üldse saanud tegelt. Ainult palliga xd
Selga ma pole ka saanud millegi muuga peale...amm...lumepalli jaa...õuna ja võibolla kividega xD
oota a miks ta peksa sai? Mingi lambist või? confused

Noh andresel on võtmehoidja mille peal on haakrist ja maha tõmmatud(isiklikult kinkisin talle XD ) noh ja siis ühed tulid midgai vene keeles rääkima, ja andres ei teinud välja. Siis ta nügis teda ja näitas andresele seda hitleri käe märku noh, ja andres näitas selle peale talle vakki x3 ja siis ta lõi teda ja siis noh kukkus maha ja siis pani jalaga selga, nummi kas pole?

Mis tal on see võtmehoidja otsaette kleebitud või? xd
Mõtle sinupäras sai ta peksa crying

Koti küljes oli see võtmehoidja x3
Aga ega ma nii ei mõtle, kui ta poleks vakki näidanud poleks ai ai kah saanud, ise on süüdi. lol

Ei siis ta ei oleks jalaga selga saanud. Näkku oleks arvatavasti ikka cry

Täitsa võimalik, aga noh, nüid on tal nägu juba enam vähem paranenud, et pole nagu midgai nii õudsat enam.
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 4:23 am

Ma lugesin delfis kommentaare natuke. Lugesin neid artikli alt, mis rääkis sellest, kuidas paraadil vägivallatseti.
Ja no vähemalt esimesel lehel olid kõik kommid a la "paras neile", "ma vihkan neid", "homofoob ja selle üle uhke"
Viimasel lehel läksid kommentaarid juba pikemaks ja täpsemaks ja kohati ka asjalikumaks. Enamasti olid asjalikud kommid paraadi pooldajate poolt.
Ma olen ise ka paraadi poolt. Aga ainult nii kaua kui keegi üle piiri ei lähe. Selle all pean silmas seda, et osade välismaiste paraadide osaks on kujunenud kuuseks keset tänavat, sellest on päris mitu artiklit kirjutatud. Ja kui heterod seda ei tee siis miks peavad geid? Kas kõige mõte pole mitte võrdsed õigused? Aga arvatavasti/loodetavasti väikeses Eestis sellist asja ei saa toimuma. Lähiaastatel vähemalt mitte. xd

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 8:38 am

Vaevalt jah, et siin Eestis midagi sellist juhtub, noh vähemalt mitte präägast kui inimesi on suhteliselt vähe kes julgevad näidata et nad pooldavad, ja julgevad midagi ette võtta.

Võimalik et kunagi tulevikus(mil mina veel elus olen) taolist juhtub, et skinheade on vähem, ja inimesed on avameelsemad...unistada ju võib?
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 10:46 am

Miss Mammu
Vaevalt jah, et siin Eestis midagi sellist juhtub, noh vähemalt mitte präägast kui inimesi on suhteliselt vähe kes julgevad näidata et nad pooldavad, ja julgevad midagi ette võtta.

Võimalik et kunagi tulevikus(mil mina veel elus olen) taolist juhtub, et skinheade on vähem, ja inimesed on avameelsemad...unistada ju võib?

Sa unistad sellest, et inimesed harrastaksid tänaval kerget oraali või?? xd Täielik pervo ;D Mida ma kogu aeg rääkinud olen lol

Muide täna kui ma koju sõitsin oli bussis julmalt skinne ;o Nagu täiesti haige minu läheduses oli vähemalt neli...Tavaliselt pole ühtegi...Vähemalt õhtuti mitte.

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Thu Aug 17, 2006 12:55 pm

Arle
Miss Mammu

Sa unistad sellest, et inimesed harrastaksid tänaval kerget oraali või?? xd Täielik pervo ;D Mida ma kogu aeg rääkinud olen lol

Muide täna kui ma koju sõitsin oli bussis julmalt skinne ;o Nagu täiesti haige minu läheduses oli vähemalt neli...Tavaliselt pole ühtegi...Vähemalt õhtuti mitte.

Oo ja see ongi minu unistuste maailm wink

Aga tead, nei don tegelt igalpool, nad lihtsalt sulanduvad massi ja nei dei ole näha, kui nad on mitmekesi, siis on alles aru saadav kellega on tegu.
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 1:39 am

Kui oleks skinnide paraad, kus kõik geid rivistuksid äärtesse ja viskaksid neid munadega ning peksavad, ei oleks ju ka neil tore?

Me peame leppima sellega, et mõndade inimeste intelligentsustase lihtsalt ei suuda pürgida kõrgemale ja nad peavad valama oma viha välja nende peale, kes ei tundu nende arust normaalsed.

Me kõik kahjuks ei sünni siia ilma objektiivse ja mõistliku ilmavaatega.

----

Geide pealt nii palju, et toetan neid igal juhul, inimesed nagu iga teinegi, aga lihtsalt erinevate huvidega.

Võtame näiteks, et enamus inimestele maitseb karamell. On ka vähemus, kes sööb lagritsat, aga enamuse arvates maitseb see kohutavalt. Inimesed austavad nende valikut. Okei, sulle maitseb lagrits, kuigi minu arust on see kohutav. Sellest pole ju midagi. Aga, kas see oleks normaalne, kui me neid asjadega loopima hakkaksime ja sõimaksime, sest meie maitse ei ühti nende omaga? Ei. Täpselt sama asi on ka geide ja heteroseksuaalide vahel. Geid on lihtsalt natuke liiga šokeerivalt erineva maitsega ja seda mõned inimesed välja ei kannata. Kui nad vaid mõistaksid, et nad ei saa selle valikuga midagi peale hakata, see valik maitseb neile ja seda pole võimalik muuta.

Aga siin tuleb jälle mängu intelligentsustase : (

Ukis555

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 7:16 am

Eh-heh, kui skinnidel oleks oma paraad ja siis näiteks geid ja noh nende pooldajad sinna neid munadega loopima tuleksid, siis enamus meist oleks surnud või siis haiglas. Nad pole just kõige rahulikumad inimesed sweatdrop
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:02 pm

Siku
see valik maitseb neile

rofl Okei see on eriti spets lause! Nagu ka see, et sa võrdled geisid lagritsaga ;D Iseenesest jumala hea võrdlus.
Ja miskipärast ma usun, et geid ei läheks skinnide paraadile vägivallatsema. Esiteks on kõigil arvatavasti sügavalt pohhui ja teiseks, olgem ausad, kes julgeb skinne munaga loopima minna? xd

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Aug 19, 2006 1:32 am

Arle
Siku
see valik maitseb neile

rofl Okei see on eriti spets lause! Nagu ka see, et sa võrdled geisid lagritsaga ;D Iseenesest jumala hea võrdlus.
Ja miskipärast ma usun, et geid ei läheks skinnide paraadile vägivallatsema. Esiteks on kõigil arvatavasti sügavalt pohhui ja teiseks, olgem ausad, kes julgeb skinne munaga loopima minna? xd

Täpselt!
Mina isiklikult ei julgeks sinna lähedalegi minna.
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 4:45 am

Miss Mammu
Arle
Siku
see valik maitseb neile

Täpselt!
Mina isiklikult ei julgeks sinna lähedalegi minna.

Aga kui tekiks selline olukord siis ma arvan, et politsei peaks ikka geisid kaitsma xD

Aaa ja selle kohta, et skinnid tunneb ära ainult siis kui nad koos on. Need neli ei olnud päris koos. Kaks tükki tundsid teineteist ja ülejäänud kaks olid eraldi...täiesti üksinda suures bussis emo
Või siis nad teesklesid! Et homod neid ära ei tunneks ja kasti ei taoks ;o

Ühel oli selja peal märk kus kriipsujuku viskab prügikasti Taaveti tähte (seda kutsutakse eesti keeles nii vist...Star of David) ja selle all kiri "Eesti puhtaks"
Ma tean väga hästi et see on juutide sümbol jne aga inimesena, kes on lugenud Da Vinci Koodi ei saanud ma märkamata jätta olukorra irooniat xd
Ma ei tea, kas keegi on lugenud seda raamatut, aga igaks juhuks, kui ei ole siis ma ei hakka seletama. Kui olete siis arvatavasti saate naljale pihta razz Kui miskipärast ei saa siis no ma ju võin pikemalt ka seletada kui vaja rolleyes

staar of deivid*

Alien Cult
Crew

Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items