|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 12:32 pm
Łyhyhyh... no to piracimy się! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:25 pm
palic, mordowac! yeah! ale w mysl pirackosci, a nie nowej czesci basni disneya domokun
tak, to prawda, chce byc patologiem i moge sie zajac panem bleeeeeeee
ale Norrington zostanie nietkniety, hehe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:31 pm
_b_u_r_a_k_ palic, mordowac! yeah! ale w mysl pirackosci, a nie nowej czesci basni disneya domokun tak, to prawda, chce byc patologiem i moge sie zajac panem bleeeeeeeeale Norrington zostanie nietkniety, hehe 3nodding aaa, no pan Norrington to zupelnie inna sprawa.. xp panu damy jesc, pic, przyjmiemy moze do zalogi xd --> to do Zebry, ona kapitani tutaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:48 pm
to za jakis czas jakis bunt twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:52 pm
_b_u_r_a_k_ to za jakis czas jakis bunt twisted hehe, jaki mrook, zobaczymy jeszcze, jak bedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:09 am
Słuuuuuuuuuuuuucham...?
Jaki bunt? Uroczyście mianuję wilkusia Bosmanem, EvilYuki jest pokladowym "wszystko_zrobię_tylko_dajcie_mi_minutkę", a b_u_r_a_k... jest pokładowym... b_u_r_a_k, umiesz gotowac? Jak tak, jesteś kuchtą twisted
do abordaaaaaażu! twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:21 am
A ja jako najzajebistrzy pirat bede marynarzem dzierżącym klucze do kajuty z rumem, buhahahaaa pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:19 am
Gem_ma A ja jako najzajebistrzy pirat bede marynarzem dzierżącym klucze do kajuty z rumem, buhahahaaa pirate no, powiedzmy, że się zgodzę pirate heja, ludzie, kompletujemy załooooogę!!! Jacyś chętni???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:43 am
ZebraDeath Słuuuuuuuuuuuuucham...? Jaki bunt? Uroczyście mianuję wilkusia Bosmanem, EvilYuki jest pokladowym "wszystko_zrobię_tylko_dajcie_mi_minutkę", a b_u_r_a_k... jest pokładowym... b_u_r_a_k, umiesz gotowac? Jak tak, jesteś kuchtą twisted do abordaaaaaażu! twisted twisted twisted yo, umiem i koffam gotowac heart pokladowy cook melduje sie na stanowisku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:45 am
Gem_ma A ja jako najzajebistrzy pirat bede marynarzem dzierżącym klucze do kajuty z rumem, buhahahaaa pirate ej! to ja mam klucze do ladowni...musze miec, bo nie bedziecie zrec (ale mi sie zrymowalo) '...i butelka rumu...'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:47 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma A ja jako najzajebistrzy pirat bede marynarzem dzierżącym klucze do kajuty z rumem, buhahahaaa pirate ej! to ja mam klucze do ladowni...musze miec, bo nie bedziecie zrec (ale mi sie zrymowalo) '...i butelka rumu...' do ładowni mozesz mieć, ale pokładowym podczaszym jest Gem_ma. Witaj, pokładowy kuchto! Gem_a, rum na powitanie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:49 am
ZebraDeath _b_u_r_a_k_ Gem_ma A ja jako najzajebistrzy pirat bede marynarzem dzierżącym klucze do kajuty z rumem, buhahahaaa pirate ej! to ja mam klucze do ladowni...musze miec, bo nie bedziecie zrec (ale mi sie zrymowalo) '...i butelka rumu...' do ładowni mozesz mieć, ale pokładowym podczaszym jest Gem_ma. Witaj, pokładowy kuchto! Gem_a, rum na powitanie! ale rum siedzi w ladowni... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:50 am
w kajutach sie spi i zazwyczaj na statkach jest 1 w porywach do 2 na statkach handlowych i tych dla odkrywcow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:51 am
_b_u_r_a_k_ ZebraDeath _b_u_r_a_k_ Gem_ma A ja jako najzajebistrzy pirat bede marynarzem dzierżącym klucze do kajuty z rumem, buhahahaaa pirate ej! to ja mam klucze do ladowni...musze miec, bo nie bedziecie zrec (ale mi sie zrymowalo) '...i butelka rumu...' do ładowni mozesz mieć, ale pokładowym podczaszym jest Gem_ma. Witaj, pokładowy kuchto! Gem_a, rum na powitanie! ale rum siedzi w ladowni... stare dogadacie się, albo któreś wyleci za burtę evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:53 am
ZebraDeath _b_u_r_a_k_ ZebraDeath _b_u_r_a_k_ Gem_ma A ja jako najzajebistrzy pirat bede marynarzem dzierżącym klucze do kajuty z rumem, buhahahaaa pirate ej! to ja mam klucze do ladowni...musze miec, bo nie bedziecie zrec (ale mi sie zrymowalo) '...i butelka rumu...' do ładowni mozesz mieć, ale pokładowym podczaszym jest Gem_ma. Witaj, pokładowy kuchto! Gem_a, rum na powitanie! ale rum siedzi w ladowni... stare dogadacie się, albo któreś wyleci za burtę evil mam pomysl: wywalimy twojego brata za burte i przeciagniemy pod kilem twisted bedzie tak skolowany, ze mu sie rumu odechce i bedzie wiecej dla reszty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |