|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:17 am
~Pretty^.^Lady~ ~^Gothic Devi^~ D Girl כרגע הצטרפת! אני כרגע מעדכנת אותך ואת אלינוש תודה. ^^; גם ממני-תודה! אפשר גם בשני היוזרים? השני שלי הוא blue---girl שמתי אותך... אויש... אבל צריך יוזר אחד... תבחרי את זה שאת הולכת לפתח את הבית שלו...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:34 am
תודה רבה שהכנסת אותי לרישמה (פעמיים)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:36 am
D Girl ~Pretty^.^Lady~ ~^Gothic Devi^~ D Girl כרגע הצטרפת! אני כרגע מעדכנת אותך ואת אלינוש תודה. ^^; גם ממני-תודה! אפשר גם בשני היוזרים? השני שלי הוא blue---girl שמתי אותך... אויש... אבל צריך יוזר אחד... תבחרי את זה שאת הולכת לפתח את הבית שלו... אמ....נראה לי.....את של זה... ~pretty^.^lady~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:45 am
~Pretty^.^Lady~ D Girl ~Pretty^.^Lady~ ~^Gothic Devi^~ D Girl כרגע הצטרפת! אני כרגע מעדכנת אותך ואת אלינוש תודה. ^^; גם ממני-תודה! אפשר גם בשני היוזרים? השני שלי הוא blue---girl שמתי אותך... אויש... אבל צריך יוזר אחד... תבחרי את זה שאת הולכת לפתח את הבית שלו... אמ....נראה לי.....את של זה... ~pretty^.^lady~ אוקיי! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:48 am
D Girl ~Pretty^.^Lady~ D Girl ~Pretty^.^Lady~ ~^Gothic Devi^~ D Girl כרגע הצטרפת! אני כרגע מעדכנת אותך ואת אלינוש תודה. ^^; גם ממני-תודה! אפשר גם בשני היוזרים? השני שלי הוא blue---girl שמתי אותך... אויש... אבל צריך יוזר אחד... תבחרי את זה שאת הולכת לפתח את הבית שלו... אמ....נראה לי.....את של זה... ~pretty^.^lady~ אוקיי! >.< אבל על פי מה נקבע הבית הכי טוב?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:56 am
אז ככה... הבית הכי טוב לא ייבחר בין כ-ל הבתים... הרי זה כל שבוע, כדי שלכולם תהיה הזדמנות אני אבחר על פי 2 דברים, אחד זה ההתרשמות שלי מהעיצוב, ואפשר גם להיות גם בית מלא בדברים של עניים שעולים ממש זול ובכל זאת לזכות. הדבר השני זה התגובות שיגיבו פה על הבתים שיועדו לתחרות. מכיוון שיש המון בתים בכל פעם יבחנו רבע מהבתים שמהם אני אבחר את ההכי טוב. בסוף כל חודש ייבחר ההכי טוב מה-4 שנבחרו בכל שבוע ועל הפרס שלו כבר נחשוב! בהצלחה!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:56 pm
אני סתומה. קניתי בית וגיליתי שהתוכנה הזו לא עובדת אצלי במחשבXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:18 am
Moony girl אני סתומה. קניתי בית וגיליתי שהתוכנה הזו לא עובדת אצלי במחשבXD אז תתקיני...זה לא לוקח הרבה מקום וגם זה רב שימושי...(ולא להגיד חינם...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:24 am
~Pretty^.^Lady~ Moony girl אני סתומה. קניתי בית וגיליתי שהתוכנה הזו לא עובדת אצלי במחשבXD אז תתקיני...זה לא לוקח הרבה מקום וגם זה רב שימושי...(ולא להגיד חינם...) ניסיתי, זה דפק לי את המחשב^^ חח..אז אני אבקש מאבא כנראה...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:04 am
מזה שג בדיוק??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:10 am
אין לי את השנורקווב... נו.. התוכנה שעליה זה עובד. חוצמזה, אני הומלסית ממילא. גם נראית ככה רוב הזמן... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:49 am
little kitten! אין לי את השנורקווב... נו.. התוכנה שעליה זה עובד. חוצמזה, אני הומלסית ממילא. גם נראית ככה רוב הזמן... 3nodding הומלסית עם כנפי פיה..... *מרים גבה*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |