|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:05 am
Siku Minul viskab see asi üle, sest paljud ei tööta Firefoxis : ( Siis on näha vaid mingi bg koos üksikute random piltidega. Tahan vana. Hmm...mul töötab küll väga hästi kõik Firefoxiga ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 5:02 pm
Arle Siku Minul viskab see asi üle, sest paljud ei tööta Firefoxis : ( Siis on näha vaid mingi bg koos üksikute random piltidega. Tahan vana. Hmm...mul töötab küll väga hästi kõik Firefoxiga ninja Siis peab mul midagi browseris jama olema, eks ma püüa välja nokkida.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 10:40 pm
Siku Arle Siku Minul viskab see asi üle, sest paljud ei tööta Firefoxis : ( Siis on näha vaid mingi bg koos üksikute random piltidega. Tahan vana. Hmm...mul töötab küll väga hästi kõik Firefoxiga ninja Siis peab mul midagi browseris jama olema, eks ma püüa välja nokkida. Tee seda ;D Aga ikkagi...Miks su kiki silmad lillat värvi on? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 7:33 am
mina pooldan ikke seda vanemat looki... sest, siis on vähemalt võimalik kasutaja poste foorumis näha jne...
pealegi ise layouti tegemine on super fun! hehe.. koodidega mässates muidugi... aga jah... koode tuleb jälgida ja need mitte peese keerata.. hehe... ^_^;
ma olen väga tänulik inimestele, kes jäid vanale profiilile truuks, sest mõne profiililt saab natuke inspiratsiooni ja näeb, mida kõike teha saab...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:21 am
Raspberry-Tea mina pooldan ikke seda vanemat looki... sest, siis on vähemalt võimalik kasutaja poste foorumis näha jne... pealegi ise layouti tegemine on super fun! hehe.. koodidega mässates muidugi... aga jah... koode tuleb jälgida ja need mitte peese keerata.. hehe... ^_^; ma olen väga tänulik inimestele, kes jäid vanale profiilile truuks, sest mõne profiililt saab natuke inspiratsiooni ja näeb, mida kõike teha saab... Amm...EP'l on ka foorumi postitused näha ninja Ja koodidega mässamine võib lõpuks suhteliselt masendavaks muutuda...arvestades et ma ei oska eriti midagi ise teha peale boldi teksti xD Okei veidi rohkem võibolla ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |