|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:42 am
Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? כי יש כבר מקום של תמונות... וצריך רק 1... לכן נעלו את זה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:48 am
Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
הטופיק הזה הרי לא הולך להתעדכן, נכון? בסך הכל הולכים לדבר על התמונות כמה דפים, ואז כשיגמרו לדבר זה יישאר עזוב.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:15 am
R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
הטופיק הזה הרי לא הולך להתעדכן, נכון? בסך הכל הולכים לדבר על התמונות כמה דפים, ואז כשיגמרו לדבר זה יישאר עזוב.אבל נראה לי שצריך כמו שאת הטופיק שיהיה על הפרטים שיהיה סגור לכתיבה לעשות אותו דבר לתמונות רק שהמחבר של הטופיק יוכל להוסיף דברים....כלומר זה הגילדה של השפה ...ובמפגשים יש לנו תמונות ....וזה נראה לי מה שהגילדה צריכה! כאילו זה חלק מהשפה! המפגשים הם חלק גדול מהשפה!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:37 am
Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
הטופיק הזה הרי לא הולך להתעדכן, נכון? בסך הכל הולכים לדבר על התמונות כמה דפים, ואז כשיגמרו לדבר זה יישאר עזוב.אבל נראה לי שצריך כמו שאת הטופיק שיהיה על הפרטים שיהיה סגור לכתיבה לעשות אותו דבר לתמונות רק שהמחבר של הטופיק יוכל להוסיף דברים....כלומר זה הגילדה של השפה ...ובמפגשים יש לנו תמונות ....וזה נראה לי מה שהגילדה צריכה! כאילו זה חלק מהשפה! המפגשים הם חלק גדול מהשפה! ביננו, כמה מפגשים כבר יש? אם כבר, אפשר לשים בפוסט הראשון שבטופיק של התמונות לינקוקים לעמודים שבהם התמונות של המפגשים נמצאות.
ואם ממש ממש מתעקשים, יהיה אפשר להכניס את התמונות של המפגשים ביחד עם הפרטים.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:08 am
R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
הטופיק הזה הרי לא הולך להתעדכן, נכון? בסך הכל הולכים לדבר על התמונות כמה דפים, ואז כשיגמרו לדבר זה יישאר עזוב.אבל נראה לי שצריך כמו שאת הטופיק שיהיה על הפרטים שיהיה סגור לכתיבה לעשות אותו דבר לתמונות רק שהמחבר של הטופיק יוכל להוסיף דברים....כלומר זה הגילדה של השפה ...ובמפגשים יש לנו תמונות ....וזה נראה לי מה שהגילדה צריכה! כאילו זה חלק מהשפה! המפגשים הם חלק גדול מהשפה! ביננו, כמה מפגשים כבר יש? אם כבר, אפשר לשים בפוסט הראשון שבטופיק של התמונות לינקוקים לעמודים שבהם התמונות של המפגשים נמצאות.
ואם ממש ממש מתעקשים, יהיה אפשר להכניס את התמונות של המפגשים ביחד עם הפרטים.כמה כבר היו? אני לא יודעת...לא הייתי באף אחד...לא מרשים לי ...אבל זה גם רעיון לא רע בכלל!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:32 am
Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
ואם ממש ממש מתעקשים, יהיה אפשר להכניס את התמונות של המפגשים ביחד עם הפרטים.כמה כבר היו? אני לא יודעת...לא הייתי באף אחד...לא מרשים לי ...אבל זה גם רעיון לא רע בכלל! יש תמיד מפגשים קטנים, תמיד.
אבל אנחנו מדברים על מפגשים גדולים, שיש רק בחופשים ארוכים
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:41 am
R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
ואם ממש ממש מתעקשים, יהיה אפשר להכניס את התמונות של המפגשים ביחד עם הפרטים.כמה כבר היו? אני לא יודעת...לא הייתי באף אחד...לא מרשים לי ...אבל זה גם רעיון לא רע בכלל! יש תמיד מפגשים קטנים, תמיד.
אבל אנחנו מדברים על מפגשים גדולים, שיש רק בחופשים ארוכיםטוב....בסוף אתם מחליטים ולא אני....כי לא אני הייתי במפגשים האלו...גם אם אני מצטערת על כך...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:11 am
Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
אבל אנחנו מדברים על מפגשים גדולים, שיש רק בחופשים ארוכיםטוב....בסוף אתם מחליטים ולא אני....כי לא אני הייתי במפגשים האלו...גם אם אני מצטערת על כך... על מה מחליטים?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:03 am
R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
אבל אנחנו מדברים על מפגשים גדולים, שיש רק בחופשים ארוכיםטוב....בסוף אתם מחליטים ולא אני....כי לא אני הייתי במפגשים האלו...גם אם אני מצטערת על כך... על מה מחליטים?מה לעשות בנוגע לתמונות המפגשים!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:49 am
Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl WaTeR-AnGeL80 אמממ... איפה אני אמורה לשים את התמונות מהמפגש? מקום שבו לא ינעלו לי את הטופיק? למה בעצם סגרו את זה? זה פשוט יותר מתאים לטופיק של פרסום התמונות
אבל אנחנו מדברים על מפגשים גדולים, שיש רק בחופשים ארוכיםטוב....בסוף אתם מחליטים ולא אני....כי לא אני הייתי במפגשים האלו...גם אם אני מצטערת על כך... על מה מחליטים?מה לעשות בנוגע לתמונות המפגשים! אה.. אנחנו לא מחליטים, זה פשוט הפיתרון הכי טוב
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:29 am
רלוש יש לי רעיון. אולי נפתח תופיק של אירועים בגילדה ושם אפשר להקדיש פוסט אחד לתמונות מהמפגשים אתה לא חושב שככה זה יהיה הכי נוח לכולם?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:42 am
ממממממממממממ יש לא שאלההההההההה נגידדדד וכולם כן יכנסו לפרטים ויענו...רק נגיד שאני אצליח לשכנע את כולם לעשות זאת... מה יקרה אח"כ...זאת אומרת את נועלים את זה..נכון?! אז מה יקרה אח"כ שאנשים חדשים יבואו...או ישנים שרק יגלו את הגילדה עוד כמה חודשים ויחליטו להיכנס... ונרצה שגם הם יכניסו את הפרטים שלהם.... מה...אמממ נעשה?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:59 am
dida ממממממממממממ יש לא שאלההההההההה נגידדדד וכולם כן יכנסו לפרטים ויענו...רק נגיד שאני אצליח לשכנע את כולם לעשות זאת... מה יקרה אח"כ...זאת אומרת את נועלים את זה..נכון?! אז מה יקרה אח"כ שאנשים חדשים יבואו...או ישנים שרק יגלו את הגילדה עוד כמה חודשים ויחליטו להיכנס... ונרצה שגם הם יכניסו את הפרטים שלהם.... מה...אמממ נעשה?! כן בדיוק.. כאילו חלק מהטופיקים שאתם נועלים יכולים להיות דווקא דיי שימושיים. אני לא אומרת שצריך להשאיר את הטויפיקים המטומטמים האלה כמו " ניילונית זה דבר מעצבן בואו נא להפגנה" או משו כזה אבל בכל זאת... וגם כאילו בצ'טרבוקס של הגילדה אז אי אפשר לנהל דיון בנושא אחד כי כולם מדברים על משו אחר....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:53 am
WaTeR-AnGeL80 dida ממממממממממממ יש לא שאלההההההההה נגידדדד וכולם כן יכנסו לפרטים ויענו...רק נגיד שאני אצליח לשכנע את כולם לעשות זאת... מה יקרה אח"כ...זאת אומרת את נועלים את זה..נכון?! אז מה יקרה אח"כ שאנשים חדשים יבואו...או ישנים שרק יגלו את הגילדה עוד כמה חודשים ויחליטו להיכנס... ונרצה שגם הם יכניסו את הפרטים שלהם.... מה...אמממ נעשה?! כן בדיוק.. כאילו חלק מהטופיקים שאתם נועלים יכולים להיות דווקא דיי שימושיים. אני לא אומרת שצריך להשאיר את הטויפיקים המטומטמים האלה כמו " ניילונית זה דבר מעצבן בואו נא להפגנה" או משו כזה אבל בכל זאת... וגם כאילו בצ'טרבוקס של הגילדה אז אי אפשר לנהל דיון בנושא אחד כי כולם מדברים על משו אחר....אי אפשר פשוט לנעול את הטופיק לכתיבה של אחרים אבל שהמחבר של הטופיק יוכל להוסיף דברים?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |