|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 6:41 am
Miss MammuYasha Arle Täna oli nii haige. Marsaga sõitsin hommikul tööle minnes rannast ja muulist mööda, kus inimesed olid valmis lainetesse sukelduma, mõned olid seda juba teinud. Palavus oli tappev, eriti veel marsas. Õnneks polnud see täna väga täis. Igatahes need värdjad seal muulil ajasid mind nii närvi - miks nemad tööl ei pea olema?? evil Terve päeva raadios hängides (ja vahepeal gaias käies, täna oli aeglane päev. Aga ülehomseks on retsilt tööd, ma vaatasin) mõtlesin, et nüüd kohe kui ma koju jõuan hüppan ratta selga ja põrutan randa. Kas või mõneks minutiks vette ja tagasi. See plaan jäi katki stare Ma olin lihtsalt üle mõistuse väsinud ja fakt, et isa oli ostnud konditsioneeri magamistuppa, ei aidanud mu ujumishimule absoluutselt kaasa - seal oli lihtsalt nii mõnus jahe heart Oeh elu on raske xD Aga mulle meeldivad tegelt need palavad ilmad. Inimesed kes vinguvad "möö miks nii palav on" on ise lamedad. Nendelt ei taha talvel ühtegi sõna selle kohta kuulda kui külm on mad xD Aga mina ei vingugi et talvel külm on, see on loogiline. Ja kui sinu elu raske on siis mis mul on? Mina ei tohi vette minna! Alles neljapäeval on võimalik selline asi gonk Rohkem pole sul vaja teada wink Ei kavatsenudki rohkem midagi uurida wink A no ainult seda et, miks on loogiline, et sa talvel ei vingu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 6:42 am
Arle Miss MammuYasha Arle Täna oli nii haige. Marsaga sõitsin hommikul tööle minnes rannast ja muulist mööda, kus inimesed olid valmis lainetesse sukelduma, mõned olid seda juba teinud. Palavus oli tappev, eriti veel marsas. Õnneks polnud see täna väga täis. Igatahes need värdjad seal muulil ajasid mind nii närvi - miks nemad tööl ei pea olema?? evil Terve päeva raadios hängides (ja vahepeal gaias käies, täna oli aeglane päev. Aga ülehomseks on retsilt tööd, ma vaatasin) mõtlesin, et nüüd kohe kui ma koju jõuan hüppan ratta selga ja põrutan randa. Kas või mõneks minutiks vette ja tagasi. See plaan jäi katki stare Ma olin lihtsalt üle mõistuse väsinud ja fakt, et isa oli ostnud konditsioneeri magamistuppa, ei aidanud mu ujumishimule absoluutselt kaasa - seal oli lihtsalt nii mõnus jahe heart Oeh elu on raske xD Aga mulle meeldivad tegelt need palavad ilmad. Inimesed kes vinguvad "möö miks nii palav on" on ise lamedad. Nendelt ei taha talvel ühtegi sõna selle kohta kuulda kui külm on mad xD Aga mina ei vingugi et talvel külm on, see on loogiline. Ja kui sinu elu raske on siis mis mul on? Mina ei tohi vette minna! Alles neljapäeval on võimalik selline asi gonk Rohkem pole sul vaja teada wink Ei kavatsenudki rohkem midagi uurida wink A no ainult seda et, miks on loogiline, et sa talvel ei vingu xd sest see on loogiline et talvel on külm, aga harva onju et suvel siin tapvalt soe on
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:57 am
No ma parem vingun külma pärast kui kuuma pärast xD Kuigi samas kui mul oleks valida ainult kahe viisi vahel kuidas surra: põlemine või külmumine...Siis ma valiks mitte suremise ^^ Või siis äärmisel juhul surnuks külmumise xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:19 am
Arle No ma parem vingun külma pärast kui kuuma pärast xD Kuigi samas kui mul oleks valida ainult kahe viisi vahel kuidas surra: põlemine või külmumine...Siis ma valiks mitte suremise ^^ Või siis äärmisel juhul surnuks külmumise xD Ülla ülla, ole dikk aharuldane inimene x) Ei noh, külma ilma ajal saan ma omale hästi palju asju ümber panema, aga suvel pean ma ära need võtma! Aga mina ei saa ju! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:17 am
Miss MammuYasha Arle No ma parem vingun külma pärast kui kuuma pärast xD Kuigi samas kui mul oleks valida ainult kahe viisi vahel kuidas surra: põlemine või külmumine...Siis ma valiks mitte suremise ^^ Või siis äärmisel juhul surnuks külmumise xD Ülla ülla, ole dikk aharuldane inimene x) Ei noh, külma ilma ajal saan ma omale hästi palju asju ümber panema, aga suvel pean ma ära need võtma! Aga mina ei saa ju! gonk Anojah ma unustasin, et riided on sulle külge liimitud ja naelutatud. Silly Arle sweatdrop xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 3:18 am
Arle Miss MammuYasha Arle No ma parem vingun külma pärast kui kuuma pärast xD Kuigi samas kui mul oleks valida ainult kahe viisi vahel kuidas surra: põlemine või külmumine...Siis ma valiks mitte suremise ^^ Või siis äärmisel juhul surnuks külmumise xD Ülla ülla, ole dikk aharuldane inimene x) Ei noh, külma ilma ajal saan ma omale hästi palju asju ümber panema, aga suvel pean ma ära need võtma! Aga mina ei saa ju! gonk Anojah ma unustasin, et riided on sulle külge liimitud ja naelutatud. Silly Arle sweatdrop xDEi noh, asi pole selles xd Mina ei kanna lihtsalt sellised väikeseid riideid or or or or or õhukesi or or or or, heledaid, must ikka x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:19 am
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle No ma parem vingun külma pärast kui kuuma pärast xD Kuigi samas kui mul oleks valida ainult kahe viisi vahel kuidas surra: põlemine või külmumine...Siis ma valiks mitte suremise ^^ Või siis äärmisel juhul surnuks külmumise xD Ülla ülla, ole dikk aharuldane inimene x) Ei noh, külma ilma ajal saan ma omale hästi palju asju ümber panema, aga suvel pean ma ära need võtma! Aga mina ei saa ju! gonk Anojah ma unustasin, et riided on sulle külge liimitud ja naelutatud. Silly Arle sweatdrop xDEi noh, asi pole selles xd Mina ei kanna lihtsalt sellised väikeseid riideid or or or or or õhukesi or or or or, heledaid, must ikka x) Ahjaa! Ma unustasin, et mustad riided ei tule enam seljast ära kui nad juba kord sinna panna...seljale st. Silly Arle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 9:25 am
Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle No ma parem vingun külma pärast kui kuuma pärast xD Kuigi samas kui mul oleks valida ainult kahe viisi vahel kuidas surra: põlemine või külmumine...Siis ma valiks mitte suremise ^^ Või siis äärmisel juhul surnuks külmumise xD Ülla ülla, ole dikk aharuldane inimene x) Ei noh, külma ilma ajal saan ma omale hästi palju asju ümber panema, aga suvel pean ma ära need võtma! Aga mina ei saa ju! gonk Anojah ma unustasin, et riided on sulle külge liimitud ja naelutatud. Silly Arle sweatdrop xDEi noh, asi pole selles xd Mina ei kanna lihtsalt sellised väikeseid riideid or or or or or õhukesi or or or or, heledaid, must ikka x) Ahjaa! Ma unustasin, et mustad riided ei tule enam seljast ära kui nad juba kord sinna panna...seljale st. Silly Arle sweatdrop Jeebus Maria! Kas ma pean välja spellima? Mul eiole sellised riideid mida suvel saaks kanda sest ma olen FAT =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 3:27 pm
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle No ma parem vingun külma pärast kui kuuma pärast xD Kuigi samas kui mul oleks valida ainult kahe viisi vahel kuidas surra: põlemine või külmumine...Siis ma valiks mitte suremise ^^ Või siis äärmisel juhul surnuks külmumise xD Ülla ülla, ole dikk aharuldane inimene x) Ei noh, külma ilma ajal saan ma omale hästi palju asju ümber panema, aga suvel pean ma ära need võtma! Aga mina ei saa ju! gonk Anojah ma unustasin, et riided on sulle külge liimitud ja naelutatud. Silly Arle sweatdrop xDEi noh, asi pole selles xd Mina ei kanna lihtsalt sellised väikeseid riideid or or or or or õhukesi or or or or, heledaid, must ikka x) Ahjaa! Ma unustasin, et mustad riided ei tule enam seljast ära kui nad juba kord sinna panna...seljale st. Silly Arle sweatdrop Jeebus Maria! Kas ma pean välja spellima? Mul eiole sellised riideid mida suvel saaks kanda sest ma olen FAT =) Pfft. Fat is just a state of mind. Vähemalt sa ei näe siis välja nagu mingi anoreksik...nagu mina >.< Ja ma tegin mingi testi kuskil ja nende vastuste järgi mis ma panin sinna diagnoosisin endal füüsilise anoreksia...mitte täieliku xD (täielik = füüsiline+mentaalne) Ja nagu sellesmõttes state of mind et kedagi ei huvita see peale sinu ja kui huvitab siis on neil endal midagi väga valesti. 3nodding ja kui sa oleksid tõsiselt FAT...no mingi 200 kilo...siis mõtle kui lahe oleks kõrgelt vette hüpata >.< Püüdle selle poole. Kui minusugused vette hüppavad siis tuleb vaevuvaevu väike virvendus veepinnale ja...where's the fun in that?? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 2:08 am
Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Anojah ma unustasin, et riided on sulle külge liimitud ja naelutatud. Silly Arle sweatdrop xD Ei noh, asi pole selles xd Mina ei kanna lihtsalt sellised väikeseid riideid or or or or or õhukesi or or or or, heledaid, must ikka x) Ahjaa! Ma unustasin, et mustad riided ei tule enam seljast ära kui nad juba kord sinna panna...seljale st. Silly Arle sweatdrop Jeebus Maria! Kas ma pean välja spellima? Mul eiole sellised riideid mida suvel saaks kanda sest ma olen FAT =) Pfft. Fat is just a state of mind. Vähemalt sa ei näe siis välja nagu mingi anoreksik...nagu mina >.< Ja ma tegin mingi testi kuskil ja nende vastuste järgi mis ma panin sinna diagnoosisin endal füüsilise anoreksia...mitte täieliku xD (täielik = füüsiline+mentaalne) Ja nagu sellesmõttes state of mind et kedagi ei huvita see peale sinu ja kui huvitab siis on neil endal midagi väga valesti. 3nodding ja kui sa oleksid tõsiselt FAT...no mingi 200 kilo...siis mõtle kui lahe oleks kõrgelt vette hüpata >.< Püüdle selle poole. Kui minusugused vette hüppavad siis tuleb vaevuvaevu väike virvendus veepinnale ja...where's the fun in that?? neutral gonk Mine pekki! Näksi peeru! >< State of mind jah? Siis on see kõikidel x) Saad aru, minu klassivennad enamus kõik kardavad mind. Teisipäeval käisin rannas lihtsalt istumas, lugesin raamatuid ja noh olin vabas õhus. Mul kõrval oli kaks tibi, vanuses mingi 15 kõige vanem. Olin rahulikult minding my own buisness, kui äkki nad hakkavad kõva häälega irvitama: Issand jumal, kui tema(ehk siis mina) riided ära võtaksin issand kui jube! Ta ju katab kõik päikese ära, issand kui räme! Noh, paterdasin siis natukene jalgupidi vees ja tulin tagasi(olin seal sõbrannadega) ja need tibid läksid kusagile ära ja meelega viskasid jalaga stefanyle(mu sõbrannale) rannalina peale liiva, ja ise ütlesid et ärgu võtku isiklikult. Läksid siis kusagile, ja siis nad seal kaugelt piilusid et mida me teeme onju, kui nad tagasi tulid siis nad jälle tegid sama moodi ainult et kõikide linade peale. Närviline ja äkilise iseloomuga nagu ma olen tõusin püsti ja loopisin liiva nende lina peale ka, küsisin siis veel et kas olen ka nüüd lahe? Tema ütles vastu: mine tead arene nurga taga. Siis loopis ta veel liiva, ma hakkasin oma lina puhastama, aga ega siis mina asja nii ei saa jätta. Ikka tolmutasin neile näkku(mwahahahaaa)nad veel sosistasid, issand kuidas ta julgeb nii! Nii, istusin siis maha ja vaatasin merd, olin seljaga nende slutide poole. kohendasin pluusi ja siis nad hõikasid et teiselt poolt ripub ka pekk üle ääre. Kui me lõpuks ära läksime, siis mu sõbrannal jäi tühi krõpsu pakk maha, nemad hakkasid minu kallal õiendama et ma korjaksin oma prügi üles, noh ma mõtlesin et olen ka äge ja ütlesin talle: Ma ei viitsi sind tassida. Ja läksin minema. Mööda minnes nad veel hüütsid(kuna ma olen pikk, ma olen 175 cm ja mu üks sõbranna on minust mingi poole väiksem ja sama vanune) nää vaata 40 ja 10 aastane käivad! Ja ütle mis ma tundsin? Sittagi, sest ma olen sellise käitumisega harjunud. Peaaegu iga jumala päev õiendatakse minu kallal et ma olen paks, siis see vist ikka ei ole ainult state of mind? Või mis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:14 am
Arle [ ~Jasmine~ ] Miss MammuYasha Arle Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl Sa vist tõesti peaksid arstiga konsulteerima(?) Arstid ei võta teda enam vastu. Nad kardavad teda.
Võtavad küll! Noh, tõsi kõik ei võta. Enamus ei võta. Aga Jelena Spänk võtab veel...Ma lähen tema juurde esimest korda reedel ^^; Arvatavasti tuleb ainult üks teist sealt elusana välja... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 4:54 am
[ ~Jasmine~ ] Arle [ ~Jasmine~ ] Miss MammuYasha Arle Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl Sa vist tõesti peaksid arstiga konsulteerima(?) Arstid ei võta teda enam vastu. Nad kardavad teda.
Võtavad küll! Noh, tõsi kõik ei võta. Enamus ei võta. Aga Jelena Spänk võtab veel...Ma lähen tema juurde esimest korda reedel ^^; Arvatavasti tuleb ainult üks teist sealt elusana välja... biggrin
Mina tõsiselt kahtlen, et see on Arle twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 12:21 pm
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Anojah ma unustasin, et riided on sulle külge liimitud ja naelutatud. Silly Arle sweatdrop xD Ei noh, asi pole selles xd Mina ei kanna lihtsalt sellised väikeseid riideid or or or or or õhukesi or or or or, heledaid, must ikka x) Ahjaa! Ma unustasin, et mustad riided ei tule enam seljast ära kui nad juba kord sinna panna...seljale st. Silly Arle sweatdrop Jeebus Maria! Kas ma pean välja spellima? Mul eiole sellised riideid mida suvel saaks kanda sest ma olen FAT =) Pfft. Fat is just a state of mind. Vähemalt sa ei näe siis välja nagu mingi anoreksik...nagu mina >.< Ja ma tegin mingi testi kuskil ja nende vastuste järgi mis ma panin sinna diagnoosisin endal füüsilise anoreksia...mitte täieliku xD (täielik = füüsiline+mentaalne) Ja nagu sellesmõttes state of mind et kedagi ei huvita see peale sinu ja kui huvitab siis on neil endal midagi väga valesti. 3nodding ja kui sa oleksid tõsiselt FAT...no mingi 200 kilo...siis mõtle kui lahe oleks kõrgelt vette hüpata >.< Püüdle selle poole. Kui minusugused vette hüppavad siis tuleb vaevuvaevu väike virvendus veepinnale ja...where's the fun in that?? neutral gonk Mine pekki! Näksi peeru! >< State of mind jah? Siis on see kõikidel x) Saad aru, minu klassivennad enamus kõik kardavad mind. Teisipäeval käisin rannas lihtsalt istumas, lugesin raamatuid ja noh olin vabas õhus. Mul kõrval oli kaks tibi, vanuses mingi 15 kõige vanem. Olin rahulikult minding my own buisness, kui äkki nad hakkavad kõva häälega irvitama: Issand jumal, kui tema(ehk siis mina) riided ära võtaksin issand kui jube! Ta ju katab kõik päikese ära, issand kui räme! Noh, paterdasin siis natukene jalgupidi vees ja tulin tagasi(olin seal sõbrannadega) ja need tibid läksid kusagile ära ja meelega viskasid jalaga stefanyle(mu sõbrannale) rannalina peale liiva, ja ise ütlesid et ärgu võtku isiklikult. Läksid siis kusagile, ja siis nad seal kaugelt piilusid et mida me teeme onju, kui nad tagasi tulid siis nad jälle tegid sama moodi ainult et kõikide linade peale. Närviline ja äkilise iseloomuga nagu ma olen tõusin püsti ja loopisin liiva nende lina peale ka, küsisin siis veel et kas olen ka nüüd lahe? Tema ütles vastu: mine tead arene nurga taga. Siis loopis ta veel liiva, ma hakkasin oma lina puhastama, aga ega siis mina asja nii ei saa jätta. Ikka tolmutasin neile näkku(mwahahahaaa)nad veel sosistasid, issand kuidas ta julgeb nii! Nii, istusin siis maha ja vaatasin merd, olin seljaga nende slutide poole. kohendasin pluusi ja siis nad hõikasid et teiselt poolt ripub ka pekk üle ääre. Kui me lõpuks ära läksime, siis mu sõbrannal jäi tühi krõpsu pakk maha, nemad hakkasid minu kallal õiendama et ma korjaksin oma prügi üles, noh ma mõtlesin et olen ka äge ja ütlesin talle: Ma ei viitsi sind tassida. Ja läksin minema. Mööda minnes nad veel hüütsid(kuna ma olen pikk, ma olen 175 cm ja mu üks sõbranna on minust mingi poole väiksem ja sama vanune) nää vaata 40 ja 10 aastane käivad! Ja ütle mis ma tundsin? Sittagi, sest ma olen sellise käitumisega harjunud. Peaaegu iga jumala päev õiendatakse minu kallal et ma olen paks, siis see vist ikka ei ole ainult state of mind? Või mis? Oota kas sa ütlesid viisteist või üksteist?? xD Kamoon kes ütleb "arene nurga taga" ja "katab päiksä ära...rämää!!" ja kes läheb eemale et teisi nurga tagant piiluda? wtf-ä? Plusspunktid sulle liiva tolmutamise ja "ma ei viitsi sind tassida" eest - ma naersin! XD rofl miinus "näksi peeru" eest - ma vihkan seda väljendit >.< A kokkuvõttes ikka üks pluss jäi alles niiet (Y) XD Ma olen mingi 180-something - HAA JUPATS!!! Mis raamatut sa lugesid? Ja noh tegelt ma ei tea ma pole olnud kunagi...volüümikas tüdruk (wtf xD) niiet ma ei tea mis tunne võib olla kui sulle terve elu liiva rätikule visatakse. (ma ei mõtle seda ainult otseses mõttes) Ja ma mõtlesin sellesmõttes state of mind et...kui sa oled juba teatud vanuses. Sest klassis on alati üks "fat kid" ja lapsed on alati julmad aga kui sa ei lase end häirida ja sul on vaimukad comebackid nende tassimisest or something siis on ju okei. Kui ma väike olin siis ma tahtsin paks olla, et ma saaks Jannole peksa anda sest ta hirmutas mind pidevalt razz Ja Vitali pärast sest ta oli lihtsalt creepy ja ajas imelikku juttu >.< A ma mäletan this one time oli mingi hästi suur tüdruk (no ma olin kuuene niiet kõik olid suured mu jaoks aga tema oli eriti suur) hakkas ülbama minuga ja siis ma tuusasin vastu ja jooksin oma naabrionu autosse ja panin ukse lukku ja siis ta hakkas kõigutama seda ja ma läksin esi ja taguistme vahele maha ja ma hullult kartsin. A kui ta ära läks siis ma jooksin maja nurga taha talle järgi ja karjusin "******** you" ja jooksin kiiresti tuppa XD Muide mu vanemad õpetasid mulle ******** you ütlema...aga ma ei viitsi sellest praegu rääkida pikemalt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 12:27 pm
Miss MammuYasha [ ~Jasmine~ ] Arle [ ~Jasmine~ ] Miss MammuYasha Arle Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl Sa vist tõesti peaksid arstiga konsulteerima(?) Arstid ei võta teda enam vastu. Nad kardavad teda.
Mina tõsiselt kahtlen, et see on Arle twisted Vasta nüüd ausalt. Kahtled et see olen mina või loodat et ei ole? crying joor breiking maai haart Dx'AAa ja miks sa neljapäeval saad minna ujuma?? Ja muide ma tean et su profiilis, pildidl on näha umbes ainult su juuksed, aga need küll nii paksud välja ei näe et päikese ära varjaksid. A tead miks on hea peenike olla? Sest siis sa võid emoks hakata! Sest mõtle - kas sa tead ühtegi mitte paksu emo kid'i razz (/kui tead siis giv me pixhurz D: ) emo emo emo emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:05 am
This is how I usually look like V V V http://usera.imagecave.com/Kiisel/100_2445.jpgA ja, ok ma ei breigi siis su südant, ma kahtlen, et see oled sina x) Aga(ma loodan et keegi ei solvu)mulle ei meeldi emod, nad on ju EMOD! Ja nad pole vist selle pärast paksud et nad on vist anoreksikud(ma ei kujuta ette kuidas seda õieti kirjutatakse) Ja juuksed on mul ägedad, seda ma tean xD Ja kuna ma olen nii palju haledaid ütlusi kuulnud minu kohta ei tee ma küll neist välja aga vastan hullemini =) Seda probleemi minuga ei ole, et ma vastu ei oska midagi öelda. Viimasel ajal, aga ei osata solvata enam, sõu säd emo Vähemalt võin ma öelda et, hahahaaaa mul on palju male sõpru x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |