Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
Kolm kuud? Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sun Jul 16, 2006 6:24 am

Arle
Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha

*viskab sulega* kes seda küll tegi?

*kukub pikali* Aia...see oli valus crying

Metsikult

Ah.ah ma viskan sind ka sulega vaata mis tunne sul siis on!! scream
dramallama
sama mis siis kui kärbes jalale maandub

My point exactly! Äärmiselt piinarikas.

Tõesti.....hakkame nutma?

Nutame jõe x)
PostPosted: Sun Jul 16, 2006 1:58 pm

Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha

Metsikult

dramallama

Nutame jõe x)

Cry Me A Riiiiiveeeeer

Enam ma ei nuta...sest mu avatar on nagu mingi odav hoor alates tänasest. Kuigi need püksid ja soeng küll väga odavad polnud scream
Tegelt ma kavatsen tegelt ka sellise soengu teha...IRL nagu. Aga mitte musta vaid pruuni...tumepruuni. Ja praegu olen ma blond + suht pikad juuksed xD
ja ma pean seda tegema veel (kolme minuti pärast) sellel nädalal, enne reedet. Nagu ma pean endale ostma särgi stockist...ja...midagi oli nagu veel...ei mäleta. Nagu siis!

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sun Jul 16, 2006 3:11 pm

Arle
Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha

Metsikult

dramallama

Nutame jõe x)

Cry Me A Riiiiiveeeeer

Enam ma ei nuta...sest mu avatar on nagu mingi odav hoor alates tänasest. Kuigi need püksid ja soeng küll väga odavad polnud scream
Tegelt ma kavatsen tegelt ka sellise soengu teha...IRL nagu. Aga mitte musta vaid pruuni...tumepruuni. Ja praegu olen ma blond + suht pikad juuksed xD
ja ma pean seda tegema veel (kolme minuti pärast) sellel nädalal, enne reedet. Nagu ma pean endale ostma särgi stockist...ja...midagi oli nagu veel...ei mäleta. Nagu siis!

Näed jah välja nagu väike hoorakene x)
kas ma pean nüüd teatud Britney laulu mängima panema? wink
mul on halvad kogemused ühe teatud värviga, noh ma värvisin omale punase tuka ja punased triibud, ja kui see värv nagu ära hakkas kuluma siis läksid juuksed kollaseks! ja iga kord kui ma üle värvin söööb see vana värv uue värvi teatud ajaga maha ja ikka ilmuvad mingid kuradi blondid triibud sisse!
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 12:01 pm

Miss Mammu
Arle
Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha
dramallama

Nutame jõe x)

Cry Me A Riiiiiveeeeer

Näed jah välja nagu väike hoorakene x)
kas ma pean nüüd teatud Britney laulu mängima panema? wink
mul on halvad kogemused ühe teatud värviga, noh ma värvisin omale punase tuka ja punased triibud, ja kui see värv nagu ära hakkas kuluma siis läksid juuksed kollaseks! ja iga kord kui ma üle värvin söööb see vana värv uue värvi teatud ajaga maha ja ikka ilmuvad mingid kuradi blondid triibud sisse!

Ma ei saanud värvida! Damnit! Ja sellist soengut ka ei saanud nagu tahtsin...Ma pean homme hakkama ise häkkima seda, et ta oleks nagu ma tahan twisted
Ja kui ma ei viitsi siis õnneks on see muidu suht ilus xD If I do say so myself. junou. sest ma olen selline hullem faaaaaaaaaashion kutt. Käin ainult heledate natuke lõhkiste teksadega ja roosa värgida ja nõmedate prillidega ja haige, lameda nokaga nokamütsiga millele on mingil arusaamatul põhjusel see kuradi kuldne lärakas kleeps peale jäetud.
PS! Mul on küll tegelt need prillid xD Ja ma ei lähe kuhugi ilma nendeta. twisted

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Fri Jul 21, 2006 12:43 am

oi mai kaad! gonk

Sa oled siis ainuke selline poiss ke sminuga räägib, mwahahahaaaa! Häbi sul olgu ja püksi sul tulgu!
Ja ma ei soovita sul enda juukseid lõigata, mina lõikasin oma tukka, olin kuu aega nii et käisin ringi käsi lauba peal XD
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 1:28 am

Peaks nüüd ütlema(vaevalt et kedagi küll huvitab, sest inimesi ei ole)ma lähen esmaspäeval Aegnale(väike saareke, you know) ja uten tagasi vist neljapäeval ja pärast seda lähen reedel Tamsallu, nii et mind ei ole eriti siin järgmine nädal. 3nodding

Miss Mammu
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Sun Jul 23, 2006 10:01 am

Miss Mammu
oi mai kaad! gonk

Sa oled siis ainuke selline poiss ke sminuga räägib, mwahahahaaaa! Häbi sul olgu ja püksi sul tulgu!
Ja ma ei soovita sul enda juukseid lõigata, mina lõikasin oma tukka, olin kuu aega nii et käisin ringi käsi lauba peal XD

Ainuke MILLINE poiss? ninja Millele sa siin vihjad? Ainuke PRILLIDEGA poiss või?? AH? Tegelt mul pole prille...kuigi ma tahaks...aga ei ole vaja näed...ainult päiksekad crying
ma ei viitsinud häkkida ikkagi xD
Hääv fun aaegnal...joo ikka sajaga mällerisse xd

Ma ei käinud folgil...Tooberdamas käisin hoopis domokun
Aga kuidas oli? Ma pole veel kellestki teisest, kes seal käis kuulnud midagi xd
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 11:22 am

Arle
Miss Mammu
oi mai kaad! gonk

Ainuke MILLINE poiss? ninja Millele sa siin vihjad? Ainuke PRILLIDEGA poiss või?? AH? Tegelt mul pole prille...kuigi ma tahaks...aga ei ole vaja näed...ainult päiksekad crying

Magavad kusagil põõsas äkki?

Poiss noh, ma mõtlen popp ja noortepärane noh, mõistad? lol

Miss Mammu
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Mon Jul 24, 2006 11:16 am

Miss Mammu
Arle
Miss Mammu
oi mai kaad! gonk

Raudselt magavad noh xD Kas just põõsa alla aga millegi/kellegi all ikka

rofl Ma pole popp ja noortepärane! Küsi Jas'ilt või Briccy'lt!
Ma olen natuke emo-ish vahest isegi xD emo
Aga mul on alati need prillid cool
Aga ma polle popp ja noortepärane. Ausalt. MA POLEEEEEEE.... crying
PostPosted: Mon Jul 24, 2006 11:36 pm

Arle
Minty-Tiia
hehe...paistab et minulgi seostub suvi Saaremaa ja tööga XP

Oooh...mis tööga?
olen Põltsamaa muuseumis klienditeenindaja

Minty-Tiia
Vice Captain

Alien Cult
Crew

PostPosted: Tue Jul 25, 2006 12:46 pm

Minty-Tiia
Arle
Minty-Tiia

Oooh...mis tööga?

Põltsamaa muuseum...hmm ei tule nagu tuttav ette...Mis seal on huvitavat? sweatdrop

PS! AITÄH AITÄH AITÄH! üle KOLMESAJA!? ;o heart heart My hero! xD
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 12:55 am

Arle
Minty-Tiia
Arle
Minty-Tiia

Oooh...mis tööga?

Põltsamaa muuseum...hmm ei tule nagu tuttav ette...Mis seal on huvitavat? sweatdrop

palun-palun ma kogusin ka mingi aeg, aga siis otsustas üks tüüp kasutajanimega Steal(tutvusime Tea ja minu breedables poes, tal on üle 12 looma meilt) mulle selle tin hat-i kinkida....

nu siin muuseumis on suht palju infi Põltsamaa lossist, ja vanade eestlaste igapäeva asju ka nagu põllutööriistad, mööbel, siis on veel natuke tuletõrjujate ja sõdurite varustust, eesti esimese lipu temaatikat
ja kõik ühes suht väikses saalis... razz

Minty-Tiia
Vice Captain

Alien Cult
Crew

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 11:05 am

Minty-Tiia
Arle
Minty-Tiia
Arle
Minty-Tiia

Oooh...mis tööga?

palun-palun ma kogusin ka mingi aeg, aga siis otsustas üks tüüp kasutajanimega Steal(tutvusime Tea ja minu breedables poes, tal on üle 12 looma meilt) mulle selle tin hat-i kinkida....

nu siin muuseumis on suht palju infi Põltsamaa lossist, ja vanade eestlaste igapäeva asju ka nagu põllutööriistad, mööbel, siis on veel natuke tuletõrjujate ja sõdurite varustust, eesti esimese lipu temaatikat
ja kõik ühes suht väikses saalis... razz

Ooh nifty! Vedas siis sellega sul ;D Väga kift.

Tundub päris huvitav. Tegelt ma valetan. See ei tundu huvitav D: Mulle on Eesti ajalugu suht...No mul on suht suva sellest ühesõnaga...Või siis rohkem kui ühega. Palju jõuab vahtida mingit potikildu, mille sarnaseid on iga põld täis? Või mingit püssi, mis on igas muuseumis samasugune D:
See tuletõrje värk võib tegelt lahe olla. Nüüd ma ei valeta whee
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 1:53 am

Arle
Miss Mammu
Arle
Miss Mammu
oi mai kaad! gonk

Raudselt magavad noh xD Kas just põõsa alla aga millegi/kellegi all ikka

rofl Ma pole popp ja noortepärane! Küsi Jas'ilt või Briccy'lt!
Ma olen natuke emo-ish vahest isegi xD emo
Aga mul on alati need prillid cool
Aga ma polle popp ja noortepärane. Ausalt. MA POLEEEEEEE.... crying

Miks ma sind küll ei usu question

Aegnal oli äge =3

Miss Mammu
Crew

Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff