Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
väkk see pole muusika! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 7 8 9 10 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

OMG?
  OMG!
  OMFG!
  WTF!?
  ******** YOU!! D:<
View Results

Minty-Tiia
Vice Captain

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 2:44 am

Arle
Meie muusikamaitse ei saaks vist rohkem erineda xd Ma suht armastan Black Eyed Peas'i ja ma jälestan Meie Meest. Kui on üks asi, mida ma tõesti ei kannata, siis on see Meie Mees (va. Tütreke Second Hand...aga sellel on hea põhjus)

Ja see PCD laul on Beep, kui ma ei eksi...(ja nad laulavad seda ühe Black Eyed Peas'i lauljaga muide ;D) ja nad just räägivad seal et mind ei huvita kui sa mu piipi vaatad ja end katsud samal ajal xd or something...ma ei mäleta kas see nii nilbe oli sest ma pole ammu kuulanud...

Tokyo Hotel kirjutatakse minuarust Tokio Hotel...Mulle meeldisid nad rohkem, kui ma arvasin, et Bill on naine...aga Saksamaa-Sandra rikkus kõik ära kui ta lausus "ma arvasin kolm kuud, et see laulja on naine"
Te kõik loomulikult teate, kes Sandra on xd
Igatahes nüüd ma enam ei kuula neid...viimati kuulsin täna hommikul xD Aga see ei olnud meelega razz Ma ei mäleta mida ma teha üritasin, arvatavasti uut playlisti ja siis läks "Beichte" käima ja...ja nii ma kuulasingi crying MUL ON NII HÄBI!! xD
Seda billi mobla numbri asja...loodusõpetuse klassist käivad vist ka kuni 7. klassid läbi xD Ma kuskilt lugesin, keegi oli kirjutanud vist Ekspressi lastekasse, et "Mängukoobas on tore, aga seal on liiga palju Tokio Hotel'i fänne" XD See oli hea biggrin

Aga ma lõpetan seekord ühe hea asjaga...ma ei saa aru, mida fakki ma üldse nii palju kirjutasin ja näed muudkui tuleb aga juurde. Ei saa lihtsalt lõpetatud. Igatahes selle hea asja juurde siis..Ma avastasin, et mulle meeldib AFI. viiest loost mida ma kuulnud olen on kolm väga head ja üks hea...ja üks on suva. dramallama

Ahjaa...misasi on VLÜ? AA ja veel üks ahjaa...Ma olen ka ühte Tokio Hotel'i paroodiat kuulnud...parodeeriti vist laulu "durch den monsun" (Or something) ja ma mäletan et paroodia teine poool oli "und schwul" misa peaks tähendama "ja pede" or something...Ja ma mäletaan, et ma ei saanud sellest midagi aru. Peale und schwul'i ofkoors.
Fakk ikka ma ei lõpetanud hea asjaga! Oh well

VLÜ on väikeste lõõtspillise ühing...

kusjuures see on see sama paroodia mida minagi olen kuulnud.

Black Eyed Peas on ka üks minu lemmikutest, neil on just välja tulnud või tulemas üks hea plaat.
PCD on suht normid...ja Will.I.Am meeldib mulle üle kõige XP
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 1:22 am

Miks teile Meie Mees ei meeldi? cry

Miss Mammu
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Sat Jul 01, 2006 5:26 am

Miss MammuYasha

Miks sulle Black Eyed Peas ei meeldi? sad

Noo esiteks mulle ei meeldi see muusika, mida nad teevad/tegid. Teiseks mulle ei meeldi...ma ei tea mitu neid on seal, neli vist...aga igatahes kolm liiget on täiesti ebanormaalseslt nõmedad ja matslikud....Mingi habemega mees on veidi normaalsem. Ma arvan. Selline mulje on jäänud igatahes.
Pealegi nad elavad teiste inimeste muusika peal. Ma ei tea, kas neil on mõni laul (kahju on seda sõna kasutada) mille nad on otsast lõpuni ise teinud? Julgen kahelda.
Mul on mingi nende plaat vist ka kuskil...päris mitu aastat on olnud juba...Igatahes võite neli korda arvata, kas see on veel kiles või mitte xd
Mulle on jäänud täiesti arusaamatuks millest nende populaarsus tuleb! Enamus fänne, keda ma näinud olen, on totaalsed malakad (no offence...enamus, mitte kõik. Ma pole sind näinud! xD)
Ma tõesti vihkan Meie Meest nii kirglikult, et võiksingi jääda neid elu lõpuni maha tegema xD (va Tütreke Second Hand...aga sellel on hea põhjus, nagu ma enne juba mainisin)
Tegelt üks hea asi on küll, mis nendega seostub...Orkutis on Meie Mehe vihkajate communitys rohkem liikmeid kui fännide omas!! xd
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 4:14 am

Arle
Miss MammuYasha

Noo esiteks mulle ei meeldi see muusika, mida nad teevad/tegid. Teiseks mulle ei meeldi...ma ei tea mitu neid on seal, neli vist...aga igatahes kolm liiget on täiesti ebanormaalseslt nõmedad ja matslikud....Mingi habemega mees on veidi normaalsem. Ma arvan. Selline mulje on jäänud igatahes.
Pealegi nad elavad teiste inimeste muusika peal. Ma ei tea, kas neil on mõni laul (kahju on seda sõna kasutada) mille nad on otsast lõpuni ise teinud? Julgen kahelda.
Mul on mingi nende plaat vist ka kuskil...päris mitu aastat on olnud juba...Igatahes võite neli korda arvata, kas see on veel kiles või mitte xd
Mulle on jäänud täiesti arusaamatuks millest nende populaarsus tuleb! Enamus fänne, keda ma näinud olen, on totaalsed malakad (no offence...enamus, mitte kõik. Ma pole sind näinud! xD)
Ma tõesti vihkan Meie Meest nii kirglikult, et võiksingi jääda neid elu lõpuni maha tegema xD (va Tütreke Second Hand...aga sellel on hea põhjus, nagu ma enne juba mainisin)
Tegelt üks hea asi on küll, mis nendega seostub...Orkutis on Meie Mehe vihkajate communitys rohkem liikmeid kui fännide omas!! xd

Noh Meie Mees ongi selle mõttega et teha teiste lauludest oma laulud.

Black Eyed Peas, no ei tea see on nii haige, minu meelest kui seda mõrda seal ei oleks meeldiks see mulle, aga kõik laulud on ühesugused: oh nonono don´t funk with my heart ja nononono drama

no midagi huvitavamat ei või vä?
mul on alergia selliste laulude vastu xD
võimalik et see still lihtsalt ei meeldi

Miss Mammu
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Mon Jul 03, 2006 1:33 pm

Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha

Black Eyed Peas, no ei tea see on nii haige, minu meelest kui seda mõrda seal ei oleks meeldiks see mulle, aga kõik laulud on ühesugused: oh nonono don´t funk with my heart ja nononono drama

Oh hea mõte! *paneb 'Don't Phunk With My Heart'i' käima* "Nonononoooo..."
xD Pole ammu kuulanud seda lugu.
Mulle just meeldib Fergie ^^ Ta on nii...
Tegelikult algul teda polnud minuarust bändi koosseisus...Olid ainult need mehed.
Tegelikult on nii, et algul mind eriti ei impressinud BEP kui nad selle "Where is the Love" lauluga tulid...siis edasi hakkasid järjest rohkem meeldima. (Hey Mama on minuarust neil üks parimaid laule...) Ja kui ma U-Popist võitsin "Monkey Business'i" siis ma suht fännasin neid. Ja nüüd ma enam ei fänna, aga nad on kindlasti mu lemmikute hulgas.
Ma vahepeal obsessisin siin AFI üle...Noh tegelt ikka veel obsessin veits, aga ma olen suht kindel, et see läheb mul üle. BEP, mulle tundub, ei lähe. Nagu ei saa ma kunagi üle ka Placebo'st, neil on nii geniaalsed laulusõnad imho.
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 2:12 am

Arle
Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha

Oh hea mõte! *paneb 'Don't Phunk With My Heart'i' käima* "Nonononoooo..."
xD Pole ammu kuulanud seda lugu.
Mulle just meeldib Fergie ^^ Ta on nii...
Tegelikult algul teda polnud minuarust bändi koosseisus...Olid ainult need mehed.
Tegelikult on nii, et algul mind eriti ei impressinud BEP kui nad selle "Where is the Love" lauluga tulid...siis edasi hakkasid järjest rohkem meeldima. (Hey Mama on minuarust neil üks parimaid laule...) Ja kui ma U-Popist võitsin "Monkey Business'i" siis ma suht fännasin neid. Ja nüüd ma enam ei fänna, aga nad on kindlasti mu lemmikute hulgas.
Ma vahepeal obsessisin siin AFI üle...Noh tegelt ikka veel obsessin veits, aga ma olen suht kindel, et see läheb mul üle. BEP, mulle tundub, ei lähe. Nagu ei saa ma kunagi üle ka Placebo'st, neil on nii geniaalsed laulusõnad imho.

Noh, mind see stiil eriti ei huvita, vahest kuulan midagi taolist aga mudu mitte, olen rohkem selle punk ja rock ja selline värk.

Miss Mammu
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Tue Jul 04, 2006 12:10 pm

Acid Tea
Oeh, Placebo! heart w heart

Esimest korda näen punk/rock tüüpi inimest, kellele meeldib Meie Mees. :D Einoh, maitse üle ei vaielda...

Mida? ><;
Laulud on head, naljakad, mida sa veel tahad?
Ja mu isa fännab seda metsikult nii, et ma algul pidin neid kuulama, nad, kuidas nüid öelda, they grew on me blaugh
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 11:54 am

Ma nägin täna bussis kahte Meie Mehe fänni. Mees ja naine. Tulid koos bussi. Mehel oli Meie Mehe särk seljas. Naine oli lihtsalt selline malts, et te ei kujuta ettegi! Nagu täiesti uskumatu malakas. Selline ei ole võimalik olla lihtsalt...vähemalt nii ma arvasin enne tema nägemist. Ta oli hullem kui mu praegune avatar and that's saying something! See oli jube lihtsalt. Nii jube, et ma ei saanud ta mehe (ma oletan, et see oli ta mees) särgi kohta midagi solvavat öelda (oma peas...seega, jah, mõelda pigem xD) See jube naine lihtsalt röövis kogu mu tähelepanu. Kujutage ette. Tumesinised lühikesed, katkised teksad, määrdunud valged Nike tossud ja mustad sokid (PIKAD sokid! Kes kannab lühikeste pükstega pikki sokke? Pool maailma inimestest ma pakun...Aga ülejäänud pool lihtsalt vaatab ja naerab nende üle =) Kuhu ma jäingi. Aah, sokid. Siis, kuna naine oli veidi (või siis veidi rohkem) volüümikas liibusid ta absoluutselt gigantsed (wtf?) rinnad vastu hallikat plekilist T-särki, millel ei puudunud ka mõni üksik auk. Kas ma mainisin, et tal polnud rinnahoidjat? Ei? Noh, tal polnud rinnahoidjat. Ümarat, meikimata nägu katsid rasvased helepruunid juuksed, mis paar kuud tagasi olid veel tumepruunid olnud. Ma ei väida, et mitte meikimine teeb inimese koledaks, aga kui sulle niigi pole midagi jumala poolt antud siis issand küll inimene! Do something about it!! D: Pealegi ta ei paistnud täiesti kaine ka olevat...Olgema ausad, ta polnud vist juba pikka aega kaine olnud! Kes joob keset suve kell viis päeval, ah? KES? ja siis läheb veel bussiga sõitma. Ei, ta ei tulnud õllesummerilt, ta läks sinna D:

Kui keegi julgeb öelda, et mul pole mingit tõestust, et nad (mõlemad) Meie Mehe fännid on siis...Siis kellegil on õigus! D: Aga kamoon! Mu kirjeldus sellest tšikist räägib enda eest. xd
Okei fain! Aga selle tüüübi särk räägib küll!! xD

PS! Ei, ma ei usu jumalasse!

Alien Cult
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 12:03 pm

Muide...Mammu. (Sin ikka tohib nii kutsuda?) Mulle meeldib su praegune avatar ;D heart
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 1:38 am

Arle
Muide...Mammu. (Sin ikka tohib nii kutsuda?) Mulle meeldib su praegune avatar ;D heart

Ja, ja ikka, mu hüüdnimi ongi tegelt Mammu ><

Aga noh, tegelt mis me ikka vaidleme, ega me ei saa hakkata üksteist muutma.
Mulle meeldib Meie Mees humoorikuse pärast, mitte tema fännide pärast. Enamus lauludes tisegi peas XD
Aga ma olen tegelikult kõigi kuulaja. Mõtle mulle isegi meeldib üks TATU laul, mul on nii häbi sellepärast ;_;

Miss Mammu
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 11:12 am

Miss MammuYasha
Arle

Mulle meeldib Meie Mees humoorikuse pärast, mitte tema fännide pärast. Enamus lauludes tisegi peas XD
Aga ma olen tegelikult kõigi kuulaja. Mõtle mulle isegi meeldib üks TATU laul, mul on nii häbi sellepärast ;_;

Pohhui, et ma fännasin t.A.T.u.'d vahepeal suht pikalt. Siis kui nad tulid. Aga kui ma teada sain, et nad lesbid pole kadus kogu nende võlu xD
Noh peaaegu. Aga see nende teine plaat pole üldse nii hea kui esimene...kuigi ma pole venekeelset kuulnud eriti.
PostPosted: Sat Jul 08, 2006 12:25 am

Arle
Miss MammuYasha
Arle

Pohhui, et ma fännasin t.A.T.u.'d vahepeal suht pikalt. Siis kui nad tulid. Aga kui ma teada sain, et nad lesbid pole kadus kogu nende võlu xD
Noh peaaegu. Aga see nende teine plaat pole üldse nii hea kui esimene...kuigi ma pole venekeelset kuulnud eriti.

Ossa vaesekene, ei olegi lesbid T__T Nii kahju xD
Tänu sellele, et mul kodus selline tore vanem vend on keda ma millegi imeliku põhjusel austan ei saa ma pooli asju kuulata, sest ma kardan tema arvamust...I am a dork, I know =)

Miss Mammu
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Sun Jul 09, 2006 4:59 am

Miss MammuYasha
Arle
Miss MammuYasha
Arle

Ossa vaesekene, ei olegi lesbid T__T Nii kahju xD
Tänu sellele, et mul kodus selline tore vanem vend on keda ma millegi imeliku põhjusel austan ei saa ma pooli asju kuulata, sest ma kardan tema arvamust...I am a dork, I know =)

Yes you are! xD A lihtsalt mine ja küsi ta käest et kuule mis bänd see on või mis lugu too on ja siis kui ta ütleb et mingi sitt siis ära kuula, kui sa nii väga kardad xd
PostPosted: Sun Jul 09, 2006 5:18 am

Nii-nii. Kohe näeme paljud inimesed siis armastavad Britneyt twisted rofl

Alien Cult
Crew

Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 7 8 9 10 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items