|
|
| Mitu tundi p�evas veedad arvuti taga? |
| Alla �he (VALETAJA! D:) |
|
0% |
[ 0 ] |
| No nii 2-3 (Ja jaa...) |
|
14% |
[ 2 ] |
| Okei, ikka neli tundi saab t�is (Nii juba l�heb :D) |
|
7% |
[ 1 ] |
| 5 tundi on selline keskmine, parematel p�evadel saab rohkem |
|
28% |
[ 4 ] |
| Liiga palju *silmakramp* |
|
42% |
[ 6 ] |
| Mis see ��... arvuti veel on? |
|
7% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 7:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 11:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 10:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 12:03 pm
Oeh jah, liiga palju on õige vastus minu jaoks. Ma olen tähele pannud, et aegadel, kui mu arvutil midagi häda on ja seda kasutada ei saa, on mul ka viitsimist kasulikke asju teha. Koolitööd ei jää alati nii hilja peale, parem tunne koolis, saavutan ka kodutöödes midagi, loen... Ühesõnaga: ma olen arvutisõltlane. Sest kui see juhtub tööl olema, ei suuda ma sellest eemale hoida, lihtsalt ei suuda.
Hetkel peaksingi keemia kontrolltööks õppima ._.
----
Aga ma mängin üldiselt online tulistamismänge (Enemy Territory), mulle meeldib ka roleplay ja paljud vanad mängud. Viimane mäng, mis mind hästi üllatas, oli "Fantastic 4". Kuigi selle kaameralahendused ja segaselt ühesugused toad võisid olla kohutavad, oli mäng vapustav kahekesi mängides. Kahe peale erinevate oskuste kombineerimine oli lihtsalt nii meeldiv. Kisada vahepeal mõne bossiga võideldes: "Võta sa Sue ja anna mulle protection shieldi, ma tahan kolli lähedalt klobida Beniga!" Aga meeldivad ääretult ka võidusõidumängud. Minu lemmik loomulikult NFS Most Wanted, aga ka Underground 2 oli fantast. Mul on väike armastus ilusate autode vastu.
----
Arvutis on lemmiksaidid teatud koomiksisaidid, praktilised ja ka meelelahutuslikud. Koomiksitest explosm.net, vgcats.com, pbfcomics.com. Praktilistest gmail. Meelelahutusest vaatan seda kohta siin vahest, aga põhiliselt liigun mööda Deviantarti. Ka pchat.mine.nu on üks mu lemmikuid kohti. Kindlasti jätsin midagi olulist hooga mainimata.
----
Ja viska talle vett peale, kui säriseb. Läheb muidu veel kärssama : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 11:55 pm
Siku Oeh jah, liiga palju on õige vastus minu jaoks. Ma olen tähele pannud, et aegadel, kui mu arvutil midagi häda on ja seda kasutada ei saa, on mul ka viitsimist kasulikke asju teha. Koolitööd ei jää alati nii hilja peale, parem tunne koolis, saavutan ka kodutöödes midagi, loen... Ühesõnaga: ma olen arvutisõltlane. Sest kui see juhtub tööl olema, ei suuda ma sellest eemale hoida, lihtsalt ei suuda. Hetkel peaksingi keemia kontrolltööks õppima ._. ---- Aga ma mängin üldiselt online tulistamismänge (Enemy Territory), mulle meeldib ka roleplay ja paljud vanad mängud. Viimane mäng, mis mind hästi üllatas, oli "Fantastic 4". Kuigi selle kaameralahendused ja segaselt ühesugused toad võisid olla kohutavad, oli mäng vapustav kahekesi mängides. Kahe peale erinevate oskuste kombineerimine oli lihtsalt nii meeldiv. Kisada vahepeal mõne bossiga võideldes: "Võta sa Sue ja anna mulle protection shieldi, ma tahan kolli lähedalt klobida Beniga!" Aga meeldivad ääretult ka võidusõidumängud. Minu lemmik loomulikult NFS Most Wanted, aga ka Underground 2 oli fantast. Mul on väike armastus ilusate autode vastu. ---- Arvutis on lemmiksaidid teatud koomiksisaidid, praktilised ja ka meelelahutuslikud. Koomiksitest explosm.net, vgcats.com, pbfcomics.com. Praktilistest gmail. Meelelahutusest vaatan seda kohta siin vahest, aga põhiliselt liigun mööda Deviantarti. Ka pchat.mine.nu on üks mu lemmikuid kohti. Kindlasti jätsin midagi olulist hooga mainimata. ---- Ja viska talle vett peale, kui säriseb. Läheb muidu veel kärssama : ) ohjaa. minagi olen arvutisõltlane, kuid õnneks saan ma ka kõik õpitud XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |