|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 8:28 am
Selly1125 Csak nekem jönnek ilyen lassan a tojások? Ma még egyet sem adott, pedig rendesen böngészem a fórumot. Néha meg kiteszi a képből és nem tudom összeszedni... confused Lehet, hogy más böngészőt kéne használnom? Ha a kép szélén van, nyomj egy F11-et. Szedd össze a tojást, majd F11 megint.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 8:31 am
Végre megvan mindkét achievement!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 8:32 am
Malreni Végre megvan mindkét achievement! gratulálok! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 8:32 am
Yuki Naoto Malreni Végre megvan mindkét achievement! gratulálok! 3nodding Köszi! cat_blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 9:28 am
Malreni Selly1125 Csak nekem jönnek ilyen lassan a tojások? Ma még egyet sem adott, pedig rendesen böngészem a fórumot. Néha meg kiteszi a képből és nem tudom összeszedni... confused Lehet, hogy más böngészőt kéne használnom? Ha a kép szélén van, nyomj egy F11-et. Szedd össze a tojást, majd F11 megint. Oké, köszi! Kipróbálom, amint végre ad egyet. Órák óta nem adott egyet sem, szóval kb. 10-nél tartok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 9:30 am
Selly1125 Malreni Selly1125 Csak nekem jönnek ilyen lassan a tojások? Ma még egyet sem adott, pedig rendesen böngészem a fórumot. Néha meg kiteszi a képből és nem tudom összeszedni... confused Lehet, hogy más böngészőt kéne használnom? Ha a kép szélén van, nyomj egy F11-et. Szedd össze a tojást, majd F11 megint. Oké, köszi! Kipróbálom, amint végre ad egyet. Órák óta nem adott egyet sem, szóval kb. 10-nél tartok... Ó... Az gáz. Próbálj meg kilépni, aztán pár perc múlva visszalépni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 9:33 am
Malreni Selly1125 Malreni Selly1125 Csak nekem jönnek ilyen lassan a tojások? Ma még egyet sem adott, pedig rendesen böngészem a fórumot. Néha meg kiteszi a képből és nem tudom összeszedni... confused Lehet, hogy más böngészőt kéne használnom? Ha a kép szélén van, nyomj egy F11-et. Szedd össze a tojást, majd F11 megint. Oké, köszi! Kipróbálom, amint végre ad egyet. Órák óta nem adott egyet sem, szóval kb. 10-nél tartok... Ó... Az gáz. Próbálj meg kilépni, aztán pár perc múlva visszalépni. Rendben, megpróbálom. Úgy sincs sok ötletem, hogy mit tehetnék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 12:38 pm
Megvan a 250 tojás! Most megyen és csinálok egy pipát. Mire kész leszek pont kezdődik majd a Hannibal mai része. Bon appétit!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 1:01 pm
Nekem is végre meglett a 250! biggrin Egyébként ennél többet akkor nem is lehet gyűjteni? Egy jó ideje nem potyognak tojások...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 1:41 pm
hova rohantok még nincs is húsvét xP
biztos velem van a baj hogy 50 poszt után van 5 tojásom... sweatdrop
ráadásul úgy hogy az első fórumlátogatásom alkalmából kaptam egymásután 3at,utána meg így semmi...ez valami bug?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:24 am
Lucia Le Fay hova rohantok még nincs is húsvét xP biztos velem van a baj hogy 50 poszt után van 5 tojásom... sweatdrop ráadásul úgy hogy az első fórumlátogatásom alkalmából kaptam egymásután 3at,utána meg így semmi...ez valami bug?! gonk Mi van, ha emelik a jelenlegi maximumot és betesznek egy achievement-et 1000 begyűjtött tojásért? Sok éves tapasztalat mondatja azt vele, hogy minden event-et a lehető leggyorsabban ki kell pörgetni. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:51 am
Nekem sem jönnek azok a tojások, eddig 16-ot gyűjtöttem össze, pedig igyekszek sokat postolgatni rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:59 am
Yuki Naoto Nekem sem jönnek azok a tojások, eddig 16-ot gyűjtöttem össze, pedig igyekszek sokat postolgatni rolleyes Nem attól függ, hogy mennyit posztolsz, az nincs a megjelenésükre hatással. Ha gyorsan akarsz haladni, akkor járd ezt az útvonalat: Főoldal -> Event landing page -> Event fórum főoldala -> Főoldal és így körbe-körbe. Egy kattintással tudsz navigálni ezek között az oldalak között. Várj egy-két másodpercet, mielőtt tovább mész. Vagy, ha ehhez lusta vagy, simán frissítsd a főoldal pár másodpercenként. (F5 billentyű a lusták kedvéért. Lusták, egyesüljetek!) edit:Ezt ki is írom a fórum első posztjába.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 1:08 am
Malreni Yuki Naoto Nekem sem jönnek azok a tojások, eddig 16-ot gyűjtöttem össze, pedig igyekszek sokat postolgatni rolleyes Nem attól függ, hogy mennyit posztolsz, az nincs a megjelenésükre hatással. Ha gyorsan akarsz haladni, akkor járd ezt az útvonalat: Főoldal -> Event landing page -> Event fórum főoldala -> Főoldal és így körbe-körbe. Egy kattintással tudsz navigálni ezek között az oldalak között. Várj egy-két másodpercet, mielőtt tovább mész. Vagy, ha ehhez lusta vagy, simán frissítsd a főoldal pár másodpercenként. (F5 billentyű a lusták kedvéért. Lusták, egyesüljetek!) edit:Ezt ki is írom a fórum első posztjába. F5!!!! ez bevállt!! köszönöm a tanácsot! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 1:09 am
Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Nekem sem jönnek azok a tojások, eddig 16-ot gyűjtöttem össze, pedig igyekszek sokat postolgatni rolleyes Nem attól függ, hogy mennyit posztolsz, az nincs a megjelenésükre hatással. Ha gyorsan akarsz haladni, akkor járd ezt az útvonalat: Főoldal -> Event landing page -> Event fórum főoldala -> Főoldal és így körbe-körbe. Egy kattintással tudsz navigálni ezek között az oldalak között. Várj egy-két másodpercet, mielőtt tovább mész. Vagy, ha ehhez lusta vagy, simán frissítsd a főoldal pár másodpercenként. (F5 billentyű a lusták kedvéért. Lusták, egyesüljetek!) edit:Ezt ki is írom a fórum első posztjába. F5!!!! ez bevállt!! köszönöm a tanácsot! biggrin Szívesen! cat_biggrin Megyek, megnézem, hogy kiolvadt-e már a kenyér. (Igen, mi lefagyasztjuk a friss kenyeret.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |