|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:40 am
kallo 15 לא הבנתי את התגובות שלכן @_@ על מה צחקתן בדיוק? X_X ולמה אני מגניבה? הרי ברור שאת יותר XD את מגניבה! 3nodding ג'ינג'ית שלי ^^~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:42 am
Argaroth of Icarus אני ארז,אוטוטו בן 17 מת"א (לא הכי פעיל בזמן האחרון עקב עיכוב גדול מאוד הנקרא בי"ס xp ) הא! בנים! סוףסוף..XD איפה אתה לומד בת''א? @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:45 am
אולי ששרה תפרסם פה ציורים שלה? ;-;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:20 am
ביום שישי אני הולכת לצלם בכיתה שלהם את הפיה עם השיער השחור razz יאי לי!!!
כבר יש לי תצלומים של הג'יני החמוד(ים) להפליא שלנו!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:25 am
Perfect-Girl-Evolution kallo 15 לא הבנתי את התגובות שלכן @_@ על מה צחקתן בדיוק? X_X ולמה אני מגניבה? הרי ברור שאת יותר XD את מגניבה! 3nodding ג'ינג'ית שלי ^^~ דונט סטיל מיי ג'ינג'ה!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:27 am
Perfect-Girl-Evolution D Girl אמא!!!!!! ים!!! איך הגעת לפה?! קורל?! אממממ אני מהבצפר של לשעבר XDDDDD אין לך מושג מי אני בשם, אבל נראה לי שבפנים אז כןראית אותי מהמה? דניאל קפון! XD אני גאון אני גאון ^_^ איי איי אבין..;-; גאון בעזרתה האדיבה של קורלי? XDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 10:35 am
D Girl Perfect-Girl-Evolution D Girl אמא!!!!!! ים!!! איך הגעת לפה?! קורל?! אממממ אני מהבצפר של לשעבר XDDDDD אין לך מושג מי אני בשם, אבל נראה לי שבפנים אז כןראית אותי מהמה? דניאל קפון! XD אני גאון אני גאון ^_^ איי איי אבין..;-; גאון בעזרתה האדיבה של קורלי? XDDDDDDD XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:24 am
האלו ים^__^ תמסרי לחברתך ד"ש ותגידי לה שיש לנו את אותו השם xd (נכון שאני נורא קשורה?) אז כנראה כבר הבנת שקוראים לי שרה.. ואני בת 14 וחצי מרעננה (גם רחוק XD) נעים להכיר אותך (לצערי הרב אני כמעט ולא פעילה יותר כי אין זמן..ואממ עוד כל מיני שיטים שלא נותנים לי מספיק זמן פנוי)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:55 am
kallo 15 אולי ששרה תפרסם פה ציורים שלה? ;-; שרה בקושי נכנסת לגאיה..אבל אני אשכנע אותה ~.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:56 am
WaTeR-AnGeL80 האלו ים^__^ תמסרי לחברתך ד"ש ותגידי לה שיש לנו את אותו השם xd (נכון שאני נורא קשורה?) אז כנראה כבר הבנת שקוראים לי שרה.. ואני בת 14 וחצי מרעננה (גם רחוק XD) נעים להכיר אותך (לצערי הרב אני כמעט ולא פעילה יותר כי אין זמן..ואממ עוד כל מיני שיטים שלא נותנים לי מספיק זמן פנוי) יאי!~ עוד שרות XD אמסור לה ד''ש ^_^ ותשתדלי להתחבר לפה מידי פעם..לא יזיק..^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:58 am
kallo 15 D Girl Perfect-Girl-Evolution D Girl אמא!!!!!! ים!!! איך הגעת לפה?! קורל?! אממממ אני מהבצפר של לשעבר XDDDDD אין לך מושג מי אני בשם, אבל נראה לי שבפנים אז כןראית אותי מהמה? דניאל קפון! XD אני גאון אני גאון ^_^ איי איי אבין..;-; גאון בעזרתה האדיבה של קורלי? XDDDDDDD XDDאממ...כן! XDDDD אגב,אני לא מוצאת את היוזר של שי בגאיה..אני רק זוכרת שיש לו טוקסידו והוא נראה כמו פינגווין XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:12 am
היי ים... נם נם קוראים לי חן ואני מגבעתיים טוב נו פרט לא חשוב במיוחד = קנם... שדיברת על חברה שלך שקוראים לה שרה חשבתי בהתחלה זאת שרה שנמצאת בפורום XD ואז לא הבנתי למה היא אמרה שיש להן שם דומה XD OO נם נם חח לא משנה ברוך הבא... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:11 pm
^_^shnitzel היי ים... נם נם קוראים לי חן ואני מגבעתיים טוב נו פרט לא חשוב במיוחד = קנם... שדיברת על חברה שלך שקוראים לה שרה חשבתי בהתחלה זאת שרה שנמצאת בפורום XD ואז לא הבנתי למה היא אמרה שיש להן שם דומה XD OO נם נם חח לא משנה ברוך הבא... mrgreen שלום שלום ^.^ ותודה רבה 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 5:50 am
Perfect-Girl-Evolution Argaroth of Icarus אני ארז,אוטוטו בן 17 מת"א (לא הכי פעיל בזמן האחרון עקב עיכוב גדול מאוד הנקרא בי"ס xp ) הא! בנים! סוףסוף..XD איפה אתה לומד בת''א? @_@ תיכון חדש עקב עיקוב רציני,אני עכשיו בן 17! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |