Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
Arisztokratikus animék Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jan 05, 2012 2:52 am

Yuki Naoto
Obi Aoi
Hime_Yura
5. részt végeztem ma ki Trinity Bloodból ^^

Obi: Emlékeztet-e? Annyira friss ez még nekem, hogy na biggrin
A magyar részek szépek voltak, bár kicsit sajnáltam ezt a lehangoló képet.

Értem, akkor az még az eleje igencsak (24 részes). Magyarul vagy japánul nézed? smile
Azért kérdeztem, hogy a spoiler mentes leírás emlékeztet-e arra, milyen az anime, mert írtad, hogy nem emlékszel rá. Egyébként észrevettem, hogy magyarul is fent van az összes epizód Youtube-on.

Én írtam, hogy nem emlékszem rá -.-"

Bocsánat, kevertem sweatdrop
Akkor neked szól ez.
PostPosted: Thu Jan 05, 2012 4:15 am

Obi Aoi
Yuki Naoto
Obi Aoi
Hime_Yura

Értem, akkor az még az eleje igencsak (24 részes). Magyarul vagy japánul nézed? smile
Azért kérdeztem, hogy a spoiler mentes leírás emlékeztet-e arra, milyen az anime, mert írtad, hogy nem emlékszel rá. Egyébként észrevettem, hogy magyarul is fent van az összes epizód Youtube-on.

Akkor neked szól ez.

Kedves vagy, de abból, hogy milyen reakcióik vannak a szereplőknek, és hogy hol játszódik nem fog eszembe jutni a cselekmény sweatdrop majd ha nagyon érdekel, akkor megnézem újra, de most nem nagyon van rá időm, mert én is elkezdtem tanulni a vizsgáimra 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jan 05, 2012 4:23 am

Yuki Naoto
Obi Aoi
Yuki Naoto
Obi Aoi
Hime_Yura

Akkor neked szól ez.

Kedves vagy, de abból, hogy milyen reakcióik vannak a szereplőknek, és hogy hol játszódik nem fog eszembe jutni a cselekmény sweatdrop majd ha nagyon érdekel, akkor megnézem újra, de most nem nagyon van rá időm, mert én is elkezdtem tanulni a vizsgáimra 3nodding

Inkább a szereplők neveire gondoltam, hogy hátha felidéznek valamit (esetleg). Mivel nem lehet spoilerezni, nemigen írtam többet pl a cselekményről.
Oké, teljesen megértem és sok sikert 3nodding wink
PostPosted: Thu Jan 05, 2012 5:26 am

Obi Aoi
Magyarul vagy japánul nézed? smile

Magyarul szedtem le, úgy egyszerűbb volt most nekem ^^

Az opening zenéjét nagyon megszerettem. Eleinte azt hittem Gackt énekli, pedig Buck Tick biggrin (aki ott van a jrock témában az tudja, miről beszélek wink )

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jan 05, 2012 5:39 am

Hime_Yura
Obi Aoi
Magyarul vagy japánul nézed? smile

Magyarul szedtem le, úgy egyszerűbb volt most nekem ^^

Az opening zenéjét nagyon megszerettem. Eleinte azt hittem Gackt énekli, pedig Buck Tick biggrin (aki ott van a jrock témában az tudja, miről beszélek wink )

Értem smile Nekem a japán valamivel jobban tetszik valamiért, de a magyar se rossz.
A jrockban nem vagyok járatos, de a nyitózene nekem is tetszik smile Érdekes. Meg az ending zene és az alatta lévő animációk... heart
PostPosted: Thu Jan 05, 2012 4:12 pm

Malreni

Az Umineko-ból nincs anime!

Milyen Umineko anime? O_o

Amúgy a Petite Cosette nem tudom mennyire illik ide, de egyébként tényleg jópofa, és amilyen rövid, tényleg megéri rászánni az időt. 3nodding
Ráadásul Yuki Kajiura. emotion_kirakira

Hime_Yura
Én eddig ezeket láttam: Rozen Maiden, Rozen Maiden Overtüre, Rozen Maiden Träumend, Pandora Hearts

Amit még nem fejeztem be: Kuroshitsuji, Trinity Blood

Ami tervben van: Gosick

Amiket felsoroltál, csak a Gosick-et és a Kuroshitsuji-t láttam, utóbbiból is csak a mangát olvasom, az anime nekem már túlságosan is fujoshi-pandering volt. Amúgy nem rossz, főleg a horror-szerű részeket szeretem benne, amikor kiborul a bili. biggrin

Ha ajánlani kéne a témában, akkor mindenképpen a Victorian Romance Emma-ra tenném a voksom. 3nodding
Tökéletesen korhű, érdekes, szerethető karakterekkel, jó sztorivezetéssel. Imádom. heart

A témában klasszikusnak számít továbbá a Rose of Versailles és az Utena is (ezeket sajna még nekem is pótolnom kell, de az utóbbiba szerintem még ne kezdj bele, nem entrylevel. sweatdrop )

Monte Cristo Grófja (Dumas) és a Nyomorultak (Hugo) anime-feldolgozása játszik? Ha a Cosette idekerült, akkor szerintem nekik is itt a helyük. 3nodding

Yuki Naoto
Ma rossz kislány voltam, és nem tanultam, hanem megnéztem a Dantalian no Shoka-t redface
ami nagyon tetszett ^^
tényleg hasonlít a Gosickra, de mégis más és nekem ez jobban tetszett 3nodding

Akkor ebben egyetértünk. biggrin

Gosick-nak sajnos úgy ültem neki, hogy zárt ajtós gyilkosságok, tök izgi, majd közbe leállítom, és magamtól kitalálom, hogy mi történt, de annyira a seggükból húzták ki (asspull) a sztorit és/vagy egyszerű volt a megoldás, hogy én már tényleg csak azért néztem végig a sorozatot, hogy azt mondhassam, hogy befejeztem...

A Dantalian pedig, bár tényleg hasonlít a Gosick-hoz, számomra sokkal nagyobb élményt jelentett; több okból is:

tiritiri- ha más úgyis asspull lesz, ahogy a végén megoldják a dolgot; legalább belevittek varázslatot is, így ez nem annyira gyengít a sztorin, mint a Gosick-nál, sőt!
tiritiri- a főszereplő egy felnőtt FÉRFI, aki a japánok tipikus angol (külföldi) sztereotípiából csupán két jeggyel rendelkezik: szőke és kék szemű - amit szintén nem tudok negatívumként kezelni. whee NINCS kimondhatatlan idióta neve, FÉRFIKÉNT viselkedik, és a sztoriban stabil helye van, ellentétben szerencsétlen Kujo-val, akit odaszartak egy képzeletbeli országba, és csak azért nem halt meg a sorozat folyamán, mert vele volt a PLOTARMOR végtelen ereje...
susu- Hogy őszinte legyek nem vagyok túlságosan oda a tsunderékért (főleg a túlhasználtságuk miatt), de Dalian még az elviselhető kategóriába esett. Victorique-t viszont lazán meg tudtam volna folytani egy kanál vízben már az első résztől kezdve...
susu- Gosick-nál az OST-ot egy hallgatás után tán töröltem is (de hogy elő nem vettem tobbet, az biztos), a Dantalian-ét az utóbbi időben akár naponta előveszem, az OP pedig az MP3-amon pihen. 3nodding
susu- Végezetül pedig: KÖNYVEKKEL HARCOLNAK VÁZZ! Megvettek kilóra. Mondjuk a Gosick-nál is csöpögtem a könyvtártoronynál. xd

FRIGGIN' HUGE WALL OF TEXT END!!

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Jan 24, 2012 10:56 am

Köszönöm Molylepke ezt a nagy felsorolást. Lesz miből válogatnom. Juppí^^
Végignéztem a Trinity Bloodot de nekem a vége eléggé bénára sikeredett így elkezdtem olvasni a mangát angolul.
Gosickot meg elkezdtem nézni. Eddig nagyon aranyos ^^ Trinity Blood után kicsit furi még biggrin
PostPosted: Tue Jan 24, 2012 12:22 pm

Hime_Yura
Köszönöm Molylepke ezt a nagy felsorolást. Lesz miből válogatnom. Juppí^^
Végignéztem a Trinity Bloodot de nekem a vége eléggé bénára sikeredett így elkezdtem olvasni a mangát angolul.
Gosickot meg elkezdtem nézni. Eddig nagyon aranyos ^^ Trinity Blood után kicsit furi még biggrin

Trinity Blood-nak azért sikeredett bénára a vége, mert meghalt a mangaka, így nem tudtak neki egy rendes end-et írni, mivel fingjuk se volt, hogy ő hogyan akarta befejezni. 3nodding

És ááá, imádlak, amiért hajlandó voltál elolvasni azt a tömény vackot, amit odahánytam. whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Jan 24, 2012 12:48 pm

Molylepke
Trinity Blood-nak azért sikeredett bénára a vége, mert meghalt a mangaka, így nem tudtak neki egy rendes end-et írni, mivel fingjuk se volt, hogy ő hogyan akarta befejezni. 3nodding

Ez most nagyon meglepett o.o
Én utána néztem a manga belekezdése előtt, hogy mikor jelent meg utolsó chapter és hát 2012.jan.7. volt így merészkedtem belevágni, hátha többet tudok majd meg.

A Rose of Versailles meg nagyon mozgat már egy ideje biggrin
PostPosted: Tue Jan 24, 2012 1:21 pm

Hime_Yura
Molylepke

Én utána néztem a manga belekezdése előtt, hogy mikor jelent meg utolsó chapter és hát 2012.jan.7. volt így merészkedtem belevágni, hátha többet tudok majd meg.

Eredetileg regényben volt, abból lett az anime és a manga. Régebben azt olvastam, hogy más író fejezte be a regénynél, amit Yoshida már nem írhatott meg. A regény első kötete megvan angolul, még nem olvastam teljesen végig, két "minisorozat" van, a Rage Against the Moons és a Reborn on Mars.
A mangában van, ami az animében nincs és fordítva. Úgy tudom, a manga még nincs befejezve. Amikor először érdeklődtem róluk tavaly vagy tavalyelőtt, akkor még a 11. kötet számított újnak, mostanra úgy tudom, már a 12. is megjelent.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Wed Jan 25, 2012 6:28 am

Obi Aoi
Hime_Yura
Molylepke

Eredetileg regényben volt, abból lett az anime és a manga. Régebben azt olvastam, hogy más író fejezte be a regénynél, amit Yoshida már nem írhatott meg. A regény első kötete megvan angolul, még nem olvastam teljesen végig, két "minisorozat" van, a Rage Against the Moons és a Reborn on Mars.
A mangában van, ami az animében nincs és fordítva. Úgy tudom, a manga még nincs befejezve. Amikor először érdeklődtem róluk tavaly vagy tavalyelőtt, akkor még a 11. kötet számított újnak, mostanra úgy tudom, már a 12. is megjelent.

Így akkor már mindent értek (asszem) :3 köszönöm.
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 6:34 am

Hime_Yura
Obi Aoi
Hime_Yura
Molylepke

Így akkor már mindent értek (asszem) :3 köszönöm.

Szívesen smile Azért hozzáteszem, hogy 1-2 esemény ugyanaz a kettőben, max a részletek nem teljesen.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Wed Jan 25, 2012 6:37 am

Obi Aoi
Szívesen smile Azért hozzáteszem, hogy 1-2 esemény ugyanaz a kettőben, max a részletek nem teljesen.

Azt valahogy sejtettem....mivel általában az anime a mangát követi...
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 6:40 am

Hime_Yura
Obi Aoi

Azt valahogy sejtettem....mivel általában az anime a mangát követi...

Igen... ebben-abban igen.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Wed May 07, 2014 5:16 am

Látta valaki a Rozen Maiden 2013-as verzióját? Kíváncsi vagyok milyen véleménnyel vagytok róla. Nekem elég vegyes.
Reply
Anime

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces