|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 2:52 am
Yuki Naoto Obi Aoi Hime_Yura 5. részt végeztem ma ki Trinity Bloodból ^^ Obi: Emlékeztet-e? Annyira friss ez még nekem, hogy na biggrin A magyar részek szépek voltak, bár kicsit sajnáltam ezt a lehangoló képet. Értem, akkor az még az eleje igencsak (24 részes). Magyarul vagy japánul nézed? smile Azért kérdeztem, hogy a spoiler mentes leírás emlékeztet-e arra, milyen az anime, mert írtad, hogy nem emlékszel rá. Egyébként észrevettem, hogy magyarul is fent van az összes epizód Youtube-on. Én írtam, hogy nem emlékszem rá -.-" Bocsánat, kevertem sweatdrop Akkor neked szól ez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 4:15 am
Obi Aoi Yuki Naoto Obi Aoi Hime_Yura 5. részt végeztem ma ki Trinity Bloodból ^^ Obi: Emlékeztet-e? Annyira friss ez még nekem, hogy na biggrin A magyar részek szépek voltak, bár kicsit sajnáltam ezt a lehangoló képet. Értem, akkor az még az eleje igencsak (24 részes). Magyarul vagy japánul nézed? smile Azért kérdeztem, hogy a spoiler mentes leírás emlékeztet-e arra, milyen az anime, mert írtad, hogy nem emlékszel rá. Egyébként észrevettem, hogy magyarul is fent van az összes epizód Youtube-on. Én írtam, hogy nem emlékszem rá -.-" Bocsánat, kevertem sweatdrop Akkor neked szól ez. Kedves vagy, de abból, hogy milyen reakcióik vannak a szereplőknek, és hogy hol játszódik nem fog eszembe jutni a cselekmény sweatdrop majd ha nagyon érdekel, akkor megnézem újra, de most nem nagyon van rá időm, mert én is elkezdtem tanulni a vizsgáimra 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 4:23 am
Yuki Naoto Obi Aoi Yuki Naoto Obi Aoi Hime_Yura 5. részt végeztem ma ki Trinity Bloodból ^^ Obi: Emlékeztet-e? Annyira friss ez még nekem, hogy na biggrin A magyar részek szépek voltak, bár kicsit sajnáltam ezt a lehangoló képet. Értem, akkor az még az eleje igencsak (24 részes). Magyarul vagy japánul nézed? smile Azért kérdeztem, hogy a spoiler mentes leírás emlékeztet-e arra, milyen az anime, mert írtad, hogy nem emlékszel rá. Egyébként észrevettem, hogy magyarul is fent van az összes epizód Youtube-on. Én írtam, hogy nem emlékszem rá -.-" Bocsánat, kevertem sweatdrop Akkor neked szól ez. Kedves vagy, de abból, hogy milyen reakcióik vannak a szereplőknek, és hogy hol játszódik nem fog eszembe jutni a cselekmény sweatdrop majd ha nagyon érdekel, akkor megnézem újra, de most nem nagyon van rá időm, mert én is elkezdtem tanulni a vizsgáimra 3nodding Inkább a szereplők neveire gondoltam, hogy hátha felidéznek valamit (esetleg). Mivel nem lehet spoilerezni, nemigen írtam többet pl a cselekményről. Oké, teljesen megértem és sok sikert 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 5:26 am
Obi Aoi Magyarul vagy japánul nézed? smile Magyarul szedtem le, úgy egyszerűbb volt most nekem ^^ Az opening zenéjét nagyon megszerettem. Eleinte azt hittem Gackt énekli, pedig Buck Tick biggrin (aki ott van a jrock témában az tudja, miről beszélek wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 5:39 am
Hime_Yura Obi Aoi Magyarul vagy japánul nézed? smile Magyarul szedtem le, úgy egyszerűbb volt most nekem ^^ Az opening zenéjét nagyon megszerettem. Eleinte azt hittem Gackt énekli, pedig Buck Tick biggrin (aki ott van a jrock témában az tudja, miről beszélek wink ) Értem smile Nekem a japán valamivel jobban tetszik valamiért, de a magyar se rossz. A jrockban nem vagyok járatos, de a nyitózene nekem is tetszik smile Érdekes. Meg az ending zene és az alatta lévő animációk... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 4:12 pm
Malreni Az Umineko-ból nincs anime! Milyen Umineko anime? O_o Amúgy a Petite Cosette nem tudom mennyire illik ide, de egyébként tényleg jópofa, és amilyen rövid, tényleg megéri rászánni az időt. 3nodding Ráadásul Yuki Kajiura. emotion_kirakira Hime_Yura Én eddig ezeket láttam: Rozen Maiden, Rozen Maiden Overtüre, Rozen Maiden Träumend, Pandora Hearts Amit még nem fejeztem be: Kuroshitsuji, Trinity Blood Ami tervben van: Gosick Amiket felsoroltál, csak a Gosick-et és a Kuroshitsuji-t láttam, utóbbiból is csak a mangát olvasom, az anime nekem már túlságosan is fujoshi-pandering volt. Amúgy nem rossz, főleg a horror-szerű részeket szeretem benne, amikor kiborul a bili. biggrin Ha ajánlani kéne a témában, akkor mindenképpen a Victorian Romance Emma-ra tenném a voksom. 3nodding Tökéletesen korhű, érdekes, szerethető karakterekkel, jó sztorivezetéssel. Imádom. heart A témában klasszikusnak számít továbbá a Rose of Versailles és az Utena is (ezeket sajna még nekem is pótolnom kell, de az utóbbiba szerintem még ne kezdj bele, nem entrylevel. sweatdrop ) Monte Cristo Grófja (Dumas) és a Nyomorultak (Hugo) anime-feldolgozása játszik? Ha a Cosette idekerült, akkor szerintem nekik is itt a helyük. 3nodding Yuki Naoto Ma rossz kislány voltam, és nem tanultam, hanem megnéztem a Dantalian no Shoka-t redface ami nagyon tetszett ^^ tényleg hasonlít a Gosickra, de mégis más és nekem ez jobban tetszett 3nodding Akkor ebben egyetértünk. biggrin Gosick-nak sajnos úgy ültem neki, hogy zárt ajtós gyilkosságok, tök izgi, majd közbe leállítom, és magamtól kitalálom, hogy mi történt, de annyira a seggükból húzták ki (asspull) a sztorit és/vagy egyszerű volt a megoldás, hogy én már tényleg csak azért néztem végig a sorozatot, hogy azt mondhassam, hogy befejeztem... A Dantalian pedig, bár tényleg hasonlít a Gosick-hoz, számomra sokkal nagyobb élményt jelentett; több okból is: tiritiri- ha más úgyis asspull lesz, ahogy a végén megoldják a dolgot; legalább belevittek varázslatot is, így ez nem annyira gyengít a sztorin, mint a Gosick-nál, sőt! tiritiri- a főszereplő egy felnőtt FÉRFI, aki a japánok tipikus angol (külföldi) sztereotípiából csupán két jeggyel rendelkezik: szőke és kék szemű - amit szintén nem tudok negatívumként kezelni. whee NINCS kimondhatatlan idióta neve, FÉRFIKÉNT viselkedik, és a sztoriban stabil helye van, ellentétben szerencsétlen Kujo-val, akit odaszartak egy képzeletbeli országba, és csak azért nem halt meg a sorozat folyamán, mert vele volt a PLOTARMOR végtelen ereje... susu- Hogy őszinte legyek nem vagyok túlságosan oda a tsunderékért (főleg a túlhasználtságuk miatt), de Dalian még az elviselhető kategóriába esett. Victorique-t viszont lazán meg tudtam volna folytani egy kanál vízben már az első résztől kezdve... susu- Gosick-nál az OST-ot egy hallgatás után tán töröltem is (de hogy elő nem vettem tobbet, az biztos), a Dantalian-ét az utóbbi időben akár naponta előveszem, az OP pedig az MP3-amon pihen. 3nodding susu- Végezetül pedig: KÖNYVEKKEL HARCOLNAK VÁZZ! Megvettek kilóra. Mondjuk a Gosick-nál is csöpögtem a könyvtártoronynál. xd FRIGGIN' HUGE WALL OF TEXT END!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 10:56 am
Köszönöm Molylepke ezt a nagy felsorolást. Lesz miből válogatnom. Juppí^^ Végignéztem a Trinity Bloodot de nekem a vége eléggé bénára sikeredett így elkezdtem olvasni a mangát angolul. Gosickot meg elkezdtem nézni. Eddig nagyon aranyos ^^ Trinity Blood után kicsit furi még biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 12:22 pm
Hime_Yura Köszönöm Molylepke ezt a nagy felsorolást. Lesz miből válogatnom. Juppí^^ Végignéztem a Trinity Bloodot de nekem a vége eléggé bénára sikeredett így elkezdtem olvasni a mangát angolul. Gosickot meg elkezdtem nézni. Eddig nagyon aranyos ^^ Trinity Blood után kicsit furi még biggrin Trinity Blood-nak azért sikeredett bénára a vége, mert meghalt a mangaka, így nem tudtak neki egy rendes end-et írni, mivel fingjuk se volt, hogy ő hogyan akarta befejezni. 3nodding És ááá, imádlak, amiért hajlandó voltál elolvasni azt a tömény vackot, amit odahánytam. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 12:48 pm
Molylepke Trinity Blood-nak azért sikeredett bénára a vége, mert meghalt a mangaka, így nem tudtak neki egy rendes end-et írni, mivel fingjuk se volt, hogy ő hogyan akarta befejezni. 3nodding Ez most nagyon meglepett o.o Én utána néztem a manga belekezdése előtt, hogy mikor jelent meg utolsó chapter és hát 2012.jan.7. volt így merészkedtem belevágni, hátha többet tudok majd meg. A Rose of Versailles meg nagyon mozgat már egy ideje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 1:21 pm
Hime_Yura Molylepke Trinity Blood-nak azért sikeredett bénára a vége, mert meghalt a mangaka, így nem tudtak neki egy rendes end-et írni, mivel fingjuk se volt, hogy ő hogyan akarta befejezni. 3nodding Ez most nagyon meglepett o.o Én utána néztem a manga belekezdése előtt, hogy mikor jelent meg utolsó chapter és hát 2012.jan.7. volt így merészkedtem belevágni, hátha többet tudok majd meg. A Rose of Versailles meg nagyon mozgat már egy ideje biggrin Eredetileg regényben volt, abból lett az anime és a manga. Régebben azt olvastam, hogy más író fejezte be a regénynél, amit Yoshida már nem írhatott meg. A regény első kötete megvan angolul, még nem olvastam teljesen végig, két "minisorozat" van, a Rage Against the Moons és a Reborn on Mars. A mangában van, ami az animében nincs és fordítva. Úgy tudom, a manga még nincs befejezve. Amikor először érdeklődtem róluk tavaly vagy tavalyelőtt, akkor még a 11. kötet számított újnak, mostanra úgy tudom, már a 12. is megjelent.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 6:28 am
Obi Aoi Hime_Yura Molylepke Trinity Blood-nak azért sikeredett bénára a vége, mert meghalt a mangaka, így nem tudtak neki egy rendes end-et írni, mivel fingjuk se volt, hogy ő hogyan akarta befejezni. 3nodding Ez most nagyon meglepett o.o Én utána néztem a manga belekezdése előtt, hogy mikor jelent meg utolsó chapter és hát 2012.jan.7. volt így merészkedtem belevágni, hátha többet tudok majd meg. A Rose of Versailles meg nagyon mozgat már egy ideje biggrin Eredetileg regényben volt, abból lett az anime és a manga. Régebben azt olvastam, hogy más író fejezte be a regénynél, amit Yoshida már nem írhatott meg. A regény első kötete megvan angolul, még nem olvastam teljesen végig, két "minisorozat" van, a Rage Against the Moons és a Reborn on Mars. A mangában van, ami az animében nincs és fordítva. Úgy tudom, a manga még nincs befejezve. Amikor először érdeklődtem róluk tavaly vagy tavalyelőtt, akkor még a 11. kötet számított újnak, mostanra úgy tudom, már a 12. is megjelent. Így akkor már mindent értek (asszem) :3 köszönöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 6:34 am
Hime_Yura Obi Aoi Hime_Yura Molylepke Trinity Blood-nak azért sikeredett bénára a vége, mert meghalt a mangaka, így nem tudtak neki egy rendes end-et írni, mivel fingjuk se volt, hogy ő hogyan akarta befejezni. 3nodding Ez most nagyon meglepett o.o Én utána néztem a manga belekezdése előtt, hogy mikor jelent meg utolsó chapter és hát 2012.jan.7. volt így merészkedtem belevágni, hátha többet tudok majd meg. A Rose of Versailles meg nagyon mozgat már egy ideje biggrin Eredetileg regényben volt, abból lett az anime és a manga. Régebben azt olvastam, hogy más író fejezte be a regénynél, amit Yoshida már nem írhatott meg. A regény első kötete megvan angolul, még nem olvastam teljesen végig, két "minisorozat" van, a Rage Against the Moons és a Reborn on Mars. A mangában van, ami az animében nincs és fordítva. Úgy tudom, a manga még nincs befejezve. Amikor először érdeklődtem róluk tavaly vagy tavalyelőtt, akkor még a 11. kötet számított újnak, mostanra úgy tudom, már a 12. is megjelent. Így akkor már mindent értek (asszem) :3 köszönöm. Szívesen smile Azért hozzáteszem, hogy 1-2 esemény ugyanaz a kettőben, max a részletek nem teljesen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 6:37 am
Obi Aoi Szívesen smile Azért hozzáteszem, hogy 1-2 esemény ugyanaz a kettőben, max a részletek nem teljesen. Azt valahogy sejtettem....mivel általában az anime a mangát követi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 6:40 am
Hime_Yura Obi Aoi Szívesen smile Azért hozzáteszem, hogy 1-2 esemény ugyanaz a kettőben, max a részletek nem teljesen. Azt valahogy sejtettem....mivel általában az anime a mangát követi... Igen... ebben-abban igen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 5:16 am
Látta valaki a Rozen Maiden 2013-as verzióját? Kíváncsi vagyok milyen véleménnyel vagytok róla. Nekem elég vegyes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |