Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia autocash tapasztalatok Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Fizetnél internetes "játékpénzért" ilyen formában?
  igen
  nem
View Results

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Nov 18, 2011 1:28 pm

wildgica
Köszönöm! redface
Hát, lehet, hogy szüleidet is sikerülne leszoktatni, csak valami más jutalommal, ami hozzájuk jobban passzol. Bár... az ember maga kell, hogy elhatározza, hogy abbahagyja a dohányzást, külső hatásra nemigen szokták letenni a cigit sajnos.

Na igen... biggrin
A szüleim nem kutyák, hogy jutifalattal idomítsam őket. Maguktól viszont soha nem vennék rá magukat.... sweatdrop
Én már azt is haladásnak érzékelem, hogy sikerült a rántott húst-rántotthússal családba bevinni a saláta, mint étel fogalmát. whee

Hogy ON is legyek:
Emlékszem anno a számlanyitásnál engem is próbáltak meggyőzni, hogy a dombornyomott kártya milyen klafa, lehet vele neten is vásárolni, meg minden. Hát én rákérdeztem, hogy mennyibe kerül, mondták, hogy 3x-be kerül (x a nem dombornyomott kártya éves díját jelöli), mondtam nekik rögtön, hogy nothanxbai...

Meg én vagyok annyira kis hülye, hogy vásárlás előtt szeretem összetapizni azt, amit veszek. emotion_kirakira
PostPosted: Fri Nov 18, 2011 1:38 pm

Molylepke
wildgica
Köszönöm! redface
Hát, lehet, hogy szüleidet is sikerülne leszoktatni, csak valami más jutalommal, ami hozzájuk jobban passzol. Bár... az ember maga kell, hogy elhatározza, hogy abbahagyja a dohányzást, külső hatásra nemigen szokták letenni a cigit sajnos.

Na igen... biggrin
A szüleim nem kutyák, hogy jutifalattal idomítsam őket. Maguktól viszont soha nem vennék rá magukat.... sweatdrop
Én már azt is haladásnak érzékelem, hogy sikerült a rántott húst-rántotthússal családba bevinni a saláta, mint étel fogalmát. whee

Hogy ON is legyek:
Emlékszem anno a számlanyitásnál engem is próbáltak meggyőzni, hogy a dombornyomott kártya milyen klafa, lehet vele neten is vásárolni, meg minden. Hát én rákérdeztem, hogy mennyibe kerül, mondták, hogy 3x-be kerül (x a nem dombornyomott kártya éves díját jelöli), mondtam nekik rögtön, hogy nothanxbai...

Meg én vagyok annyira kis hülye, hogy vásárlás előtt szeretem összetapizni azt, amit veszek. emotion_kirakira

oh, némileg hasonlítok szüleidre akkor, mert anno én is húst-hússal nyomattam... xp

hmm, az én kártyám tök ingyenes, sőt, hát tulajdonképpen fizikailag nem is létezik (ennek ellenére dombornyomott kártyaként emlegették többen sweatdrop ). virtuális kártya virtuális számlával virtuális fizetésekhez. szép, virtuális világ... rofl

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Nov 18, 2011 2:01 pm

wildgica
hmm, az én kártyám tök ingyenes, sőt, hát tulajdonképpen fizikailag nem is létezik (ennek ellenére dombornyomott kártyaként emlegették többen sweatdrop ). virtuális kártya virtuális számlával virtuális fizetésekhez. szép, virtuális világ... rofl

Virtuális számla? Ingyen? O_o
Mesélj még. biggrin
User Image
PostPosted: Fri Nov 18, 2011 2:16 pm

Molylepke
wildgica

Virtuális számla? Ingyen? O_o
Mesélj még. biggrin
User Image

rofl
Na, hamar utánanéztem az otp oldalán. Mivel van még 2 évem 28-ig, ezért a Jump Számlacsomagot használhatom, s ehhez kapcsolódik a Webkártya számla nevű szolgáltatásuk. Úgy emlékszem, sok dolog ingyenes, aminek meg díja van, az sem túl nagy összeg, szóval eléggé jó (kb. fél éve van nekem ez a Jump, előtte sima lakossági folyószámlám volt, na az tökre drága mulatság... sweatdrop ) Szóval, ha 18-28 közötti vagy, akkor te is választhatod ezt a konstrukciót. smile

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Fri Nov 18, 2011 2:21 pm

Telefonnal én is vásároltam már többször is ha fel volt töltve a kártyám. Úgyse hívtam senkit, és így legalább nem úszott el a pénz.
Mostanában meg egyre többet szemezek az autocash lehetőségével. Ha lenne munkám azonnal belevágnék.

Egyébként a valódi Gaiás cuccokat is ezer örömmel vennék whee Némelyik annyira tetszik xd
PostPosted: Sat Nov 19, 2011 12:33 am

Gabessz
Telefonnal én is vásároltam már többször is ha fel volt töltve a kártyám. Úgyse hívtam senkit, és így legalább nem úszott el a pénz.
Mostanában meg egyre többet szemezek az autocash lehetőségével. Ha lenne munkám azonnal belevágnék.

Egyébként a valódi Gaiás cuccokat is ezer örömmel vennék whee Némelyik annyira tetszik xd

na, ennek kapcsán az imént kipróbáltam a mobiltelefonos vásárlást. bámulatosan egyszerű - bár mondjuk ha az ember lehúzásáról van szó, akkor igyekeznek mindenhol nagyon könnyen elérhetővé tenni biggrin

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Nov 19, 2011 1:02 am

Nekem is le kéne szoknom.... de nálam az autocash nem lenne jó motiváció... Meg sajnos a társaság nem enged leszokni, az összes barátom akikkel napi szinten találkozom bagós .___. Meg hát az egyetem..... rolleyes
PostPosted: Sat Nov 19, 2011 10:50 am

wildgica

na, ennek kapcsán az imént kipróbáltam a mobiltelefonos vásárlást. bámulatosan egyszerű - bár mondjuk ha az ember lehúzásáról van szó, akkor igyekeznek mindenhol nagyon könnyen elérhetővé tenni biggrin

ez általában így van xD de hát mit is várhatunk az ilyen hiénáktól biggrin

Pumpkin dad

Feral Hunter

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Nov 19, 2011 11:07 am

wildgica
rofl
Na, hamar utánanéztem az otp oldalán. Mivel van még 2 évem 28-ig, ezért a Jump Számlacsomagot használhatom, s ehhez kapcsolódik a Webkártya számla nevű szolgáltatásuk. Úgy emlékszem, sok dolog ingyenes, aminek meg díja van, az sem túl nagy összeg, szóval eléggé jó (kb. fél éve van nekem ez a Jump, előtte sima lakossági folyószámlám volt, na az tökre drága mulatság... sweatdrop ) Szóval, ha 18-28 közötti vagy, akkor te is választhatod ezt a konstrukciót. smile

Ó értem, köszi. biggrin

Majd utánanézek a saját bankomnál is, hogy van-e ilyen - nem mintha használnám, de marha jól hangzik. 3nodding
OTP-vel nem közösködök.... stare

napsugar
Nekem is le kéne szoknom.... de nálam az autocash nem lenne jó motiváció... Meg sajnos a társaság nem enged leszokni, az összes barátom akikkel napi szinten találkozom bagós .___. Meg hát az egyetem..... rolleyes

Nekem keresztapám a legnagyobb arc ebben a témában. biggrin

Kb. 8-10 évig volt láncdohányos (napi 5-7 csomag...), és egyik nap úgy döntött, hogy lerakja a cigit. Csak úgy a semmiből.
Azóta egy szálat se szívott el... xd
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 6:35 am

Ha már van egy ilyen cash-el foglalkozó topic, megkérdezném, hogy van valamiféle kiváltsága annak, aki rendszeresen ilyennel vásárol? Mert én úgy hallottam.... és szerintem igaz, mert pl nekem nincs limit megszabva zOmg-on pénzgyűjtésben.

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 6:41 am

CryeneStrifeShiroi
Ha már van egy ilyen cash-el foglalkozó topic, megkérdezném, hogy van valamiféle kiváltsága annak, aki rendszeresen ilyennel vásárol? Mert én úgy hallottam.... és szerintem igaz, mert pl nekem nincs limit megszabva zOmg-on pénzgyűjtésben.

Hát, annyi kiváltsága biztosan van, hogy dec. 31-ig 10%-kal olcsóbban vásárolhat a cash shopban... de szerintem jövőre is lesznek kedvezmények.
(jaj, már csak kb. 1 hét és végre befizethetek autocash-re whee )
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 6:52 am

wildgica
CryeneStrifeShiroi

Hát, annyi kiváltsága biztosan van, hogy dec. 31-ig 10%-kal olcsóbban vásárolhat a cash shopban... de szerintem jövőre is lesznek kedvezmények.

Kajak én is befizetem biggrin A cuccaim nagy részét cash-ből veszem. Én zsebpénz helyett gcash-t kapok hetente xD

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 6:56 am

CryeneStrifeShiroi
wildgica
CryeneStrifeShiroi

Kajak én is befizetem biggrin A cuccaim nagy részét cash-ből veszem. Én zsebpénz helyett gcash-t kapok hetente xD

Na, ha előbb elkezded, mint én, akkor számolj be itt a tapasztalataidról.
Meg hát mindenképpen számolj be, na. xp
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 9:05 am

CryeneStrifeShiroi
pl nekem nincs limit megszabva zOmg-on pénzgyűjtésben.

Nem vagyok folyamatos vásárló, de nekem sincs limit eek nem lehet, hogy más alapján van a limit?

Pumpkin dad

Feral Hunter

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 2:06 am

Gabessz
CryeneStrifeShiroi
pl nekem nincs limit megszabva zOmg-on pénzgyűjtésben.

Nem vagyok folyamatos vásárló, de nekem sincs limit eek nem lehet, hogy más alapján van a limit?

Én vmi olyasmit olvastam, hogy ha elvileg 249 GC felett vásárolsz 1 boltban, akkor vannak ilyenek
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces