Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Outfits shop (beta) Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Jul 17, 2011 11:19 pm

Senki se mondta napsugar, hogy hülye vagy, nem ezt a téves meglátást kéne leszűrni,...! Nem szidtalak le, nem bántottalak, te mégis úgy reagálsz kissé, nem értem mi bajod! Csupán megállapítottam, közöltem veled, hogy tévedtél, gondoltam szólok segítő szándékkal, de úgy látom azt se szabad, elnézést kérek,...! Inkább örülhetnél neki, hogy valaki segít! De ezért most nem kell ironikus gúny és semmi hasonló! Lehet, hogy nem voltam eléggé figyelmes és fáradt is voltam, hogy nem láttam, hogy levélben közölte veled a Gaia rendszere, de már újra visszaolvastam és tudom. A kis figyelmetlenségemért elnézést kérek, de akkor se kéne nekem ugrani, még enyhített formában se! Köszi. Ráadásul hogyha már tudod, hogy nem igaz ez az 5 perces dolog, mert már változtattak rajta, akkor nem értem, hogy az 1. kommentedben miért nem írtad át. De te tudod, nem szeretném ha ezért is, avagy bármi miatt ugranál! Én se vagyok hülye és te se vagy az, sose mondtam, hogy hülye vagy! Ha netán rossz a kedved, kérlek igyekezz ne rajtam és ne másokon kitölteni! Köszi. Én ezt lezártam, ha más sem folytatja!
PostPosted: Mon Jul 18, 2011 1:47 pm

Xanvie
Senki se mondta napsugar, hogy hülye vagy, nem ezt a téves meglátást kéne leszűrni,...! Nem szidtalak le, nem bántottalak, te mégis úgy reagálsz kissé, nem értem mi bajod! Csupán megállapítottam, közöltem veled, hogy tévedtél, gondoltam szólok segítő szándékkal, de úgy látom azt se szabad, elnézést kérek,...! Inkább örülhetnél neki, hogy valaki segít! De ezért most nem kell ironikus gúny és semmi hasonló! Lehet, hogy nem voltam eléggé figyelmes és fáradt is voltam, hogy nem láttam, hogy levélben közölte veled a Gaia rendszere, de már újra visszaolvastam és tudom. A kis figyelmetlenségemért elnézést kérek, de akkor se kéne nekem ugrani, még enyhített formában se! Köszi. Ráadásul hogyha már tudod, hogy nem igaz ez az 5 perces dolog, mert már változtattak rajta, akkor nem értem, hogy az 1. kommentedben miért nem írtad át. De te tudod, nem szeretném ha ezért is, avagy bármi miatt ugranál! Én se vagyok hülye és te se vagy az, sose mondtam, hogy hülye vagy! Ha netán rossz a kedved, kérlek igyekezz ne rajtam és ne másokon kitölteni! Köszi. Én ezt lezártam, ha más sem folytatja!
Amit használtam úgy hívják, hogy frázis. A frázis lényege, hogy nem kell szó szerint értelmezni, apró háttértartalma van és a magyar nyelv tele van ilyen gyönyörű és változatos kifejezésekkel. Bocsánat, ha nem sikerült megfelelően értelmezned a dolgot. Azt hittem elég egyértelmű az az árnyalat ami a hétköznapokban eléggé elterjedt.

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Jul 18, 2011 1:52 pm

Nem otthon vagyok, itt 10 perceket ülök gépnél, és ez a fos nem tom mi a xarért, de nem engedi edit-elni a post-omat -___-. Berágtam rá, majd módosítom, ha Pesten leszek addig így marad és KÉSZ :@
PostPosted: Tue Jul 19, 2011 5:38 am

A frázis szóról most hallok először. De a jelentése szerint valóban tele van a magyar nyelv ilyenekkel. Csak az a baj, hogy nem mindig tudom kikövetkeztetni és sajnos olykor hajlamos vagyok dolgokat szó szerint értelmezni. Bár emögött én nem nagyon tapasztaltam rejtett mondanivalót, na mindegy. Főleg a hülyézés nem az szerintem, mikor azt egyértelműen kimondtad, csak mert picit figyelmetlen voltam és talán fáradt is,... Bárkivel előfordulhat néha, ettől még nem hülye! De ennyi, én nem szeretnék se vitát, se haragot! Én lezártam, kivéve akkor, ha más is folytatja! Esetleg levélben érdemes folytatni, bár lehet, hogy ott se nagyon.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Jul 19, 2011 5:51 am

Xanvie
Én lezártam, kivéve akkor, ha más is folytatja!

Zokogok. biggrin
PostPosted: Tue Jul 19, 2011 6:04 am

Kérlek ne zokogj és ne nevess ezen, mert egyáltalán nem vicces, főleg mert igyekszem lezárni a témát! Nem ilyennek ismerlek Molylepke (nem szeretnék se benned, se másban csalódni), aki direkt nevet a másikon és talán némileg gúnyt is űz belőle! Tudod, ha más folytatja nehéz, illetve nehezebb lezárni, ezért írtam így! Reméltem érthető, de úgy látszik nem teljesen. És szeretném ha nem lenne off, ezért is szeretném lezárni! Erre meg részben más folytatja, fokozza,...

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jul 19, 2011 1:40 pm

Én csak tisztázni akartam a dolgot, és abszolút nem felfújni....
PostPosted: Tue Jul 19, 2011 11:30 pm

User Image

fgsfds

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jul 20, 2011 5:06 am

Tudom napsugar, főleg Molylepkére értettem, láthattad.
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 4:29 pm

fgsfds ezt a topic-ot, mert fgsfds és emiatt az fgsfds fgsfds fgsfds szubfórumba fgsfds.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 11:26 pm

Malreni
fgsfds ezt a topic-ot, mert fgsfds és emiatt az fgsfds fgsfds fgsfds szubfórumba fgsfds.
Mi van?
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas