|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 29, 2009 12:34 am
Igen, Miszternek is alap lángkardos csíkos pólós.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 12:27 am
Türelem rózsát terem, szokták mondani. Megérte várni. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 17, 2009 11:26 am
Örülök hogy tetszik És bocsánat is, hogy ennyire elhúztam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 12:05 am
Mivel én is szoktam rajzolni tudom, hogy mennyire tortúra - nekem az - ezért nincs mit a szemedre vetnem. Ráadásul még tanulsz is. sweatdrop Minden esetre elégedett vevő vagyok. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 2:29 am
Én papíron nem vagyok ügyes rajzoló, inkább Photoshop-ban tudok jobban alkotni. Főleg képrészeket kombinálni, vágni, módosítani, színezni, több képrészből új képet alkotni. Tehát a rajzolásban konkrétan nem vagyok jó. Hajrá, sok sikert! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 21, 2009 4:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 21, 2009 7:57 am
Én a GIMP-pel lévő rajzolást / képszerkesztést vágom. Pl. a Virtual Tuningolás megy és jut eszembe, nézzétek meg a Virtual Tuing üzletemet is az Eladnál-Vennél részlegben. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 12:27 pm
ehhe....
öhmm
redface redface redface
Szty újra várja a rendelőket heart Apró változtatások vannak a rendelőlistán, akit érdekel: első oldal heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 1:33 pm
Wheeeeeee~ Sztyyyyy~ Art Shop!!!! heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 2:50 pm
Hello, majd lehet, hogy rendelek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 10:38 pm
Jöhetek én is ide a Virtual Tuning Shop-ommal? azaz rendelhettek verdát, átalakítom, de Szty részlege. =) Tehát neki fizettek, de én csinálom. (=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 11:27 am
III_Kisrajczy_III Jöhetek én is ide a Virtual Tuning Shop-ommal? azaz rendelhettek verdát, átalakítom, de Szty részlege. =) Tehát neki fizettek, de én csinálom. (=
nyaa ez az én boltom crying sweatdrop amivel dolgozol az téged illet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 11:52 am
Sztyanime III_Kisrajczy_III Jöhetek én is ide a Virtual Tuning Shop-ommal? azaz rendelhettek verdát, átalakítom, de Szty részlege. =) Tehát neki fizettek, de én csinálom. (=
nyaa ez az én boltom crying sweatdrop amivel dolgozol az téged illet...Nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... A mazdám is tetszett, emlékszel? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |