|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 2:08 am
A ja w ogole nie mam biletu..... emo Skad sobie wzieliscie je?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 9:02 am
Justinka A ja w ogole nie mam biletu..... emo Skad sobie wzieliscie je? z daily chance biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 3:49 pm
Dostałaś niebieski bilet? Kozacko pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 9:12 am
Yajo Dostałaś niebieski bilet? Kozacko pirate nom, aż trzy. I co mi po nich, jak góra nie raczy wydać werdyktu? dópa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 7:33 am
Już mam 3 bilety 1m (niebieskie) i mogę sobie je wsadzić…… i na diabla ten poll ale jak już ktoś go zrobił niech będzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 8:23 am
sajb na diabla ten poll ale jak już ktoś go zrobił niech będzie blaugh takie są zasady panujące w tej grupie - każdy topik musi mieć polla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 12:24 pm
Lopatka sajb na diabla ten poll ale jak już ktoś go zrobił niech będzie blaugh takie są zasady panujące w tej grupie - każdy topik musi mieć polla w końcu to jest "PPC" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 12:41 pm
Właśnie! pirate
Ja mam jeden bilecik i będę go chołubił, dopóki się nie okaże, że nic nie jest wart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 09, 2009 2:07 pm
Czemu ja nie dostałam biletu? *strzela focha na Gaię*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 10:32 am
nie wypłacili się z jednego a kolejne coś wymyślają... Gaia Lotto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 11:17 am
Mroovecka nie wypłacili się z jednego a kolejne coś wymyślają... Gaia Lotto... zgadzam sie troche przesadzają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 12:15 pm
Robią Ci konkurencję, Driadaa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 7:19 am
ichabot Robią Ci konkurencję, Driadaa rofl widze własnie smile ale coś mi się wydaje, że jak to jest na zasadzie tego duzego lotka to pare osob wygra te 2000000 czy tam ile i podzieli sie na nie to juz nie bedzie tak dobrze i ludzie wygraja po np.50k biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 9:27 am
Driadaa ichabot Robią Ci konkurencję, Driadaa rofl widze własnie smile ale coś mi się wydaje, że jak to jest na zasadzie tego duzego lotka to pare osob wygra te 2000000 czy tam ile i podzieli sie na nie to juz nie bedzie tak dobrze i ludzie wygraja po np.50k biggrin ja tam i 50k bym chciała biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:07 pm
Mroovecka Driadaa ichabot Robią Ci konkurencję, Driadaa rofl widze własnie smile ale coś mi się wydaje, że jak to jest na zasadzie tego duzego lotka to pare osob wygra te 2000000 czy tam ile i podzieli sie na nie to juz nie bedzie tak dobrze i ludzie wygraja po np.50k biggrin ja tam i 50k bym chciała biggrin kazdemu by sie przydało biggrin a losowanie juz niebawem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |