Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Łowy na stokrotki. Letni obóz w Gai Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Do którego należysz?
  Science Camp
  Juvie Camp
  Fitness Camp
  Rich Camp
  A po co to mi to? Moknąć mogę w domu.
View Results

Mroovecka

PostPosted: Fri Aug 14, 2009 9:20 am

generalnie nie obczajam dwóch rzeczy.
1/ o co biega z tymi itemami? za co sie je kurna dostaje? bo ja sie naparzam z ludkami i naparzam a itemy coś się mnie nie imają...
2/ dlaczego moi przeciwnicy napiepszaja we mnie a i tak mają prawie full energii, gdy zaś ja napiepszam i napiepszam i ledwo 20 energy moge utrzymać?
Cholernie czasochłonne...
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 12:16 am

Mroovecka
generalnie nie obczajam dwóch rzeczy.
1/ o co biega z tymi itemami? za co sie je kurna dostaje? bo ja sie naparzam z ludkami i naparzam a itemy coś się mnie nie imają...

Jeden item dostaniesz jak pokonasz mini-bossa nr 5, drugi po pokonaniu 8 mini-bossa albo po osiągnięciu 8 lev. Coś tam się chyba dostaje za pokonanie big bossa obozowego a co do reszty nie mam pojęcia.

Dame Butterfly

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sat Aug 15, 2009 6:41 am

nie podoba mi się ten event.

Za duzo klikania. Ile trzeba wykonać pojedynczych kliknięc i nie ma w tym zabawy, jedynie klikanie.

Pytanie co by mogło spowodować większą ilość funu.
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 7:32 am

hm.. ta olimpiada byla niezla. 3nodding
i nawet ta bitwa ras w halloween...

a ciekawym eventem moglby byc taki, ktor wymagalby jakiejkolwiek zrecznosci/inteligencji :XP:

wilkus
Crew

Mroovecka

PostPosted: Sun Aug 16, 2009 9:02 am

Wkurza mnie to coraz bardziej. Pojawia mi się napis, ze wygrałam item, tyle że w rzeczywistości go nie dostaję :/ Jesli okaże się ze na darmo robiłąm te osrane levele to chyba kogoś uszkodzę :/
Zbyt dużo męczenia się jest z tym eventem...
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 9:24 am

Ja zdobyłem wszystkie możliwe, jeden dostaje się na początku, drugi przy 5 bossie, o resztę trzeba walczyć gdy się osiągnie 8 level z bossem z każdego obozu (także ze swojego). Tylko, że itemy nie są warte tego całego zamieszania. Najlepsze można kupić w cash shopie, a to co można wygrać to gówno jest, za przeproszeniem xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Sun Aug 16, 2009 9:59 am

ichabot
Ja zdobyłem wszystkie możliwe, jeden dostaje się na początku, drugi przy 5 bossie, o resztę trzeba walczyć gdy się osiągnie 8 level z bossem z każdego obozu (także ze swojego). Tylko, że itemy nie są warte tego całego zamieszania. Najlepsze można kupić w cash shopie, a to co można wygrać to gówno jest, za przeproszeniem xp

hurray, dostałam manej od bosa rich campu!!
o mamo? jeszcze jakiś item na początku się dostaje? kuuuuul :/ Bądź dobry człek i chociaż zdradź mi cóż to takiego było?
A co do cash shop'u - hmm, tam zawsze są fajne rzeczy... tylko cza geja kasz mieć...
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 4:43 pm

Mroovecka
ichabot

o mamo? jeszcze jakiś item na początku się dostaje? kuuuuul :/ Bądź dobry człek i chociaż zdradź mi cóż to takiego było?
A co do cash shop'u - hmm, tam zawsze są fajne rzeczy... tylko cza geja kasz mieć...

Miałem na myśli ten item, który się dostaje po wstąpieniu w szeregi któregoś z obozów mrgreen

Aha, no i można jeszcze dostać na plaży (jest taki baner po prawej na stronie forum eventowych, który po kliknięciu na niego wysyła nas na plażę) jakiś "sash" czy coś xD

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Mon Aug 17, 2009 5:25 am

ichabot
Mroovecka
ichabot

Miałem na myśli ten item, który się dostaje po wstąpieniu w szeregi któregoś z obozów mrgreen

Aha, no i można jeszcze dostać na plaży (jest taki baner po prawej na stronie forum eventowych, który po kliknięciu na niego wysyła nas na plażę) jakiś "sash" czy coś xD

Chodziło o tą wyświechtaną kurtałkę?! O mamo, też mi item eventowy... Ech, ten event ssie...
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 8:45 am

Trafiłam do Rich Campu, i powiem tak: strasznie się obrywa w tym obozie, w szczególności od Juvie Campu, który ma absurdalnie silne ataki. Dopiero na ostatnim levelu dostaje się czaderski atak, prywatną armię. Cały event jest fajny, bo gra polega na strategii i myśleniu. Z tą prywatną armią to jak teraz wyzwałam do walki jakiegoś gostka i mu ją trzepnęłam na dzień dobry, zabierając 46 punktów hp, to teraz mi wysłał maila z zapytaniem, czy może zostać moim niewolnikiem! xd rofl dramallama

Carcassandra

Anxious Carpenter

Mroovecka

PostPosted: Mon Aug 17, 2009 11:03 am

Daedhel
Trafiłam do Rich Campu, i powiem tak: strasznie się obrywa w tym obozie, w szczególności od Juvie Campu, który ma absurdalnie silne ataki. Dopiero na ostatnim levelu dostaje się czaderski atak, prywatną armię. Cały event jest fajny, bo gra polega na strategii i myśleniu. Z tą prywatną armią to jak teraz wyzwałam do walki jakiegoś gostka i mu ją trzepnęłam na dzień dobry, zabierając 46 punktów hp, to teraz mi wysłał maila z zapytaniem, czy może zostać moim niewolnikiem! xd rofl dramallama

Hehe, skoro sam się garnie by być niewolnikiem xp
To sie zgadza, Rich Camp ma kiepawe ataki na wcześniejszych levelach, co mnie niezmiernie irytowało bo rżnęli nas równo.
Strategia i myślenie to sie zgadzam, ale uważam, że zdecydowanie za dużo babrania się z tym i cienkie ajtemy. Ale życie smile
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 12:57 pm

Mi to przypomina pokemony, ale pokemony są fajniejsze. Skończyłam naparzanko, mam itemki, dupa i tyle. Ale lepszy taki event niż taki z tym kretyństwem do tańczenia, bo sobie zupełnie z ta cholerą nie radzę. Dupa, ożby, oi.

Yajo

Kasmizar
Crew

PostPosted: Tue Aug 18, 2009 10:32 am

jaka tam jest strategia?
Jedyne co zauważyłem to ataki, zeby obnizyc mu tempo i to wszystko.
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 11:20 am

Jakąś niby strategię można obrać, ale nie przesadzałbym sweatdrop

Natomiast poziom myślenia był tam taki intensywny, że zasypiałem przed kompem xd

Jak ma się 8 level to jest się już imba (imbalance) xD
Wystarczy bonus na zwiększone obrażenia i skill co zabiera tam ponad 40 hp czy coś, a jest szansa na 100 xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Aug 22, 2009 5:43 am

Kasmizar
jaka tam jest strategia?
Jedyne co zauważyłem to ataki, zeby obnizyc mu tempo i to wszystko.
jak się jest słabeuszem, np. z rich campu, to cały czas trzeba kombinować, jak tu ujść z życiem.

Ja np. mocniejsze ataki rzucałam na początek, potem odpalałam buff'a na obronę, żeby mnie nie zjedli, gdy odzyskuję energię. Obserwowałam poziom energii przeciwnika, by przewidzieć, kiedy zaatakuje i jak silny będzie to atak i w zależności od tego inaczej gospodarowałam własną energią, np. jak mam pół życia czy mniej, a przeciwnik ma dużo energii, łatwo zgadnąć, że będzie mnie siekł najlepszymi atakami, więc trzeba zapas życia czym prędzej uzupełnić.

Jeśli się samemu było Juvie, to można było być prawie całkowicie bezmyślny, bo najsłabszy atak był gotów wykończyć słabeusza z rich campu.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces