Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Zene!
Nyári Fesztiválok Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jun 24, 2009 1:24 am

Womi
Hát, amikor voltunk nyaralni a Római Parton (Budapest), akkor én a Szigetet mindenhonnan hallottam xD De akkor is jó sátorozni a fesztiválokon 3nodding

Értem, biztos nem lehetett rossz... smile Am nekem "köpésre" van a sziget (ok annyira nem) de 20 perc bringázás és ott vagyok smile És mész idén is? Ha igen hány napra?
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 2:04 am

Megyek 3 napra Hegyaljára, a Sziget meg még nem biztos... De ha ott lesznek a kedvenc együtteseim, akkor talán kimegyek smile

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jun 24, 2009 2:18 am

Ja értem.
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 3:25 am

Bár remélem most nem lesz annyi részeg állat, aki a koncert után üvöltözik, mint tavaly :S

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jun 24, 2009 3:38 am

Womi
Bár remélem most nem lesz annyi részeg állat, aki a koncert után üvöltözik, mint tavaly :S

Na igen... de lopások tuti lesznek megint...
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 3:40 am

Apropó elég barmok lehetnek akik teljesen leisszák magukat.... mitha valami fájadalomelhagyós orgiának hinnék ezt... Az szerintem szánalmas ha annyit iszik valaki hogy mindent összerókáz és másnap nem emlékszik semmire vagy alig...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 5:58 am

sweatdrop *eszébe jut a tavalyi szín egyik napja....* sweatdrop de ha egyszer ingyen hubi volt??? gonk ki hagyta volna ott??
am én se szoktam se kép se hangig elmenni..... meg akkor van egy bizonyos feelingje a fesztiváloknak: sör sátor hangos zene és tömeg biggrin
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 9:39 am

napsugar
sweatdrop *eszébe jut a tavalyi szín egyik napja....* sweatdrop de ha egyszer ingyen hubi volt??? gonk ki hagyta volna ott??
am én se szoktam se kép se hangig elmenni..... meg akkor van egy bizonyos feelingje a fesztiváloknak: sör sátor hangos zene és tömeg biggrin

Az oké smile Bár én a sört nem szeretem de az egyéni dolog...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Jodelien

Devoted Duck

PostPosted: Fri Jul 17, 2009 7:28 am

Csak Szigetre megyek, egy pár Holland barátommal... <3

Még egy Gaia találkozó Szigeten? ;D Vagy olcsobb/ingyenes sört a sátornál ahol a Medve dolgozik? :B
PostPosted: Thu Aug 20, 2009 1:46 pm

Király volt! <333 Semmit láttam de nagyon szép buli volt...

És valaki mondta hogy aranyos voltam... ._. 8-kor reggel, nincs hangolom (?) és szar magyarul = aranyos... .__. Hülye magyarok... >.>

wink

Jodelien

Devoted Duck

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 1:41 am

Jodelien

És valaki mondta hogy aranyos voltam... ._. 8-kor reggel, nincs hangolom (?) és szar magyarul = aranyos... .__. Hülye magyarok... >.>

wink

Szerintem csak szimpátiából mondta ezt valaki. Ha úgy érted hogy alig tudtál bezsélni akkor "nincs hangom" (I have no sound to make - ilyesmi). Én nem voltam Szigeten, de hallottam azért, szerencsére nem túl hangosan. Tőlünk kb ha 1 km-re van a sziget. smile Csak most megint tele lesz szeméttel...
PostPosted: Fri Aug 21, 2009 2:05 pm

Obilia
Jodelien

wink

Szerintem csak szimpátiából mondta ezt valaki. Ha úgy érted hogy alig tudtál bezsélni akkor "nincs hangom" (I have no sound to make - ilyesmi). Én nem voltam Szigeten, de hallottam azért, szerencsére nem túl hangosan. Tőlünk kb ha 1 km-re van a sziget. smile Csak most megint tele lesz szeméttel...

Tudom...

I tried to say I lost my voice, but the quick online dictionary is crap... >.>

Jodelien

Devoted Duck

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 11:55 pm

Jodelien
Obilia
Jodelien

wink

Tudom...

Oh ok, no problem. Correct for "I have no voice" is "nincs hangom". ^^

I tried to say I lost my voice, but the quick online dictionary is crap... >.>
PostPosted: Mon Aug 24, 2009 11:59 am

Haha, kösz! ;D

Jodelien

Devoted Duck

Reply
Zene!

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff