|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 7:36 am
Mivel egy játék... 3nodding Egyébként akkor nekem már 3/5 pálya van meg... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 7:56 am
Elleine Kicsit nagy nekem ez a fájl sweatdrop Nyugodj meg, teljesen vírus mentes és biztonságos. És mivel, egy komplett játék, nagyon sok dologgal, ezért szerintem, a 200MB, még kicsi is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 5:12 am
Malreni Elleine Kicsit nagy nekem ez a fájl sweatdrop Nyugodj meg, teljesen vírus mentes és biztonságos. És mivel, egy komplett játék, nagyon sok dologgal, ezért szerintem, a 200MB, még kicsi is. Mármint a netemnek nagy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 9:40 am
Én nemtom kipróbálni crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 2:11 pm
Az előbb mondta mit tegyél... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 2:12 pm
Büdös *****... olvassátok már el az Olvass el! fájlt, ami a játék mellett van, mert nem puszta mókás-vicces kedvemből írtam azt a fostos sz@rt. Már nem tudom hanyadik ember nyenyereg, hogy nem megy a játék. OLVASSÁTOK EL AZT A * FÁJLT! Abban minden benne van! Világos voltam? Vagy fejtsem ki japánul? Watashi no tomodachi, onegai Olvass el! fairu wo yomimasu! Arigatou!
Vagy fejtsem ki még szanszkrítül is?
mod edit. Nyugi, Mal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:14 am
Feltettem az RPG Maker-t, de lefagy a játék indítás közben :S Vagy ez azért van, mert Vistás vagyok? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:53 pm
Jah.. én is lusta vok átlépni vindfosba de ez van... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 3:00 am
xd xd xd Egyébként nem is tudtam hogy van ilyen köpeny... eek eek eek *Megy bevásárolni...* Ja igen... A kedvenc fegyverem a játékban a "Malreni's kiss" xd xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|