|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 12:09 pm
Dla mnie najważniejsze, żeby telefon miał odtwarzacz mp3 i pojemną kartę pamięci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 4:11 pm
ichabot Dla mnie najważniejsze, żeby telefon miał odtwarzacz mp3 i pojemną kartę pamięci xp no widzisz, a mnie zachwyca, jak taki jeden telefon starczyć może za laptopa, telewizor, radio, odtwarzacz muzyki, odbiornik gps, aparat fotograficzny i kamerę, organizer... założę się, że za parę lat ludzie będą kupować smartphone'y dość potężne, by pobiły na głowy współczesne komputery, które będą powoli wypierane, tak jak teraz laptopy wypierają tradycyjne desktopy. I ludzie sobie ewentualnie będą dokupywać głośniki i monitory/klawiatury, a tak to całe biuro będą nosić ze sobą. Minimalizm jest piękny. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 2:04 am
Chyba że ktoś nie potrzebuje nosić ze sobą całego biura dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 2:27 pm
Yajo Chyba że ktoś nie potrzebuje nosić ze sobą całego biura dramallama ke? ninja jak to nie potrzebuje? *totalny brak zrozumienia dla uwagi* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 2:30 pm
to Ty chcesz nas totalnie załamać, tak? xd a w ogóle to patrzta luda na to cudo: http://www.nokia.pl/n97ma 32GB wewnętrznej pamięci! eek I ogólnie najlepsze specyfikacje dla smartphone'a, jakie do tej pory widziałam! Ekscytuję się nią od wczoraj! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 08, 2009 4:03 am
I tak nie klikacie mrgreen T... trzy... czyczy... zycze... ILE!? Chryste, mój komp ma 40 emo crying xp cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 10:56 am
Yajo I tak nie klikacie mrgreen T... trzy... czyczy... zycze... ILE!? Chryste, mój komp ma 40 emo crying xp cry mój stary laptop ma 30. xp I założę się, że Twój komputer nie ma wbudowanego radia, odbiornika GPS z funkcją A-GPS, aparatu fotograficznego 5mpx, ekranu dotykowego z rozpoznawaniem pisma, funkcji telefonu pracującego w prawie wszystkich wszystkich opracowanych na tym świecie systemach przesyłu danych... i waży więcej, niż 150 gram. xp *nieszczęśliwie zakochana w komórce* ech... nigdzie nie mogę znaleźć, ile ma ramu. A od tego zależy, czy ofiaruję jej ten pierścionek zaręczynowy... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 1:30 pm
Zdarza się xD Radia prawie w ogóle nie słucham, dżipiesa nie potrzebuję, i bez tego umiem się efektywnie zgubic dramallama aparat wolę taki bardziej poręczny jednak, nie obczajam tej funkcji dramallama nie znam się na tym, dla mnie przesyłanie danych ogranicza sie do blutusza, majla i darmowych serwerów dramallama E, no ale to chyba powinna być jedna z podstawowych informacji w opisie telefonu, czyż nie? He? Ke? Oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 12:07 pm
burning_eyes Jeeezzz ile ty tego masz masaja o bazie o bazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 8:09 am
Mało. Znajoma ma blisko 100. Ale to tez w sumie nie tak wiele mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 8:16 am
kiedyś miałam tamagoczi. jak zdechło to dostałam takiej traumy że od ego czasu takie zwierzątka mnie zupełnie nie jarają (boję się o swoją nadwyrężoną psychikę).
ya' know. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|