Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Potworkownia, prawie jak Ulica Sezamkowa. Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ta, jasne...
  Dziecinada
  Pokemoniarstwo
  Łouuu jesss!
  Wolę Muppety
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue May 26, 2009 12:09 pm

Dla mnie najważniejsze, żeby telefon miał odtwarzacz mp3 i pojemną kartę pamięci xp
PostPosted: Tue May 26, 2009 4:11 pm

ichabot
Dla mnie najważniejsze, żeby telefon miał odtwarzacz mp3 i pojemną kartę pamięci xp
no widzisz, a mnie zachwyca, jak taki jeden telefon starczyć może za laptopa, telewizor, radio, odtwarzacz muzyki, odbiornik gps, aparat fotograficzny i kamerę, organizer... założę się, że za parę lat ludzie będą kupować smartphone'y dość potężne, by pobiły na głowy współczesne komputery, które będą powoli wypierane, tak jak teraz laptopy wypierają tradycyjne desktopy. I ludzie sobie ewentualnie będą dokupywać głośniki i monitory/klawiatury, a tak to całe biuro będą nosić ze sobą. Minimalizm jest piękny. rolleyes

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yajo

PostPosted: Thu May 28, 2009 2:04 am

Chyba że ktoś nie potrzebuje nosić ze sobą całego biura dramallama
PostPosted: Thu May 28, 2009 2:27 pm

Yajo
Chyba że ktoś nie potrzebuje nosić ze sobą całego biura dramallama
ke? ninja jak to nie potrzebuje?

*totalny brak zrozumienia dla uwagi* rolleyes

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yajo

PostPosted: Fri May 29, 2009 9:44 am

No ja się nie cieszę z takiej miniaturyzacji, chyba że ktoś uwielbia wgapiac slepka w taaaaaaaaaaaki ogromny ekraniczek rolleyes I nie potrzebuje tych wszystkich sprzętów, poza tym takie kombajny, wszystko w jednym, eee, neeeeee, to ne to, wolę mieć osobny sprzęt, ale dobry dramallama Poza tym profesjonalne sprzęty nie są za bardzo łaczone ze sobą.

Ale ale... żebyście se ne musieli wracać na poprzedniego pejdża mrgreen

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Sun Jun 07, 2009 6:51 am

dramallama LOL dramallama

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

rofl rofl rofl

zmora13

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Jun 07, 2009 2:30 pm

to Ty chcesz nas totalnie załamać, tak? xd

a w ogóle to patrzta luda na to cudo: http://www.nokia.pl/n97
ma 32GB wewnętrznej pamięci! eek I ogólnie najlepsze specyfikacje dla smartphone'a, jakie do tej pory widziałam! Ekscytuję się nią od wczoraj! heart
PostPosted: Mon Jun 08, 2009 4:03 am

I tak nie klikacie mrgreen
T... trzy... czyczy... zycze... ILE!? Chryste, mój komp ma 40 emo crying xp cry

Yajo

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Jun 09, 2009 10:56 am

Yajo
I tak nie klikacie mrgreen
T... trzy... czyczy... zycze... ILE!? Chryste, mój komp ma 40 emo crying xp cry
mój stary laptop ma 30. xp

I założę się, że Twój komputer nie ma wbudowanego radia, odbiornika GPS z funkcją A-GPS, aparatu fotograficznego 5mpx, ekranu dotykowego z rozpoznawaniem pisma, funkcji telefonu pracującego w prawie wszystkich wszystkich opracowanych na tym świecie systemach przesyłu danych... i waży więcej, niż 150 gram. xp

*nieszczęśliwie zakochana w komórce*

ech... nigdzie nie mogę znaleźć, ile ma ramu. A od tego zależy, czy ofiaruję jej ten pierścionek zaręczynowy... emo
PostPosted: Thu Jun 11, 2009 1:30 pm

Zdarza się xD
Radia prawie w ogóle nie słucham, dżipiesa nie potrzebuję, i bez tego umiem się efektywnie zgubic dramallama aparat wolę taki bardziej poręczny jednak, nie obczajam tej funkcji dramallama nie znam się na tym, dla mnie przesyłanie danych ogranicza sie do blutusza, majla i darmowych serwerów dramallama
E, no ale to chyba powinna być jedna z podstawowych informacji w opisie telefonu, czyż nie? He? Ke? Oi!

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

mrgreen

Yajo

Yajo

PostPosted: Fri Jun 12, 2009 7:07 am

Pozmieniałam nieco kody, więc proszę na te poprzednie probówki nie klikac jakby to kogoś interesowało dramallama

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Mon Jun 15, 2009 7:35 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Yajo

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Mon Jun 15, 2009 12:07 pm

burning_eyes Jeeezzz ile ty tego masz masaja o bazie o bazie
PostPosted: Tue Jun 16, 2009 8:09 am

Mało. Znajoma ma blisko 100. Ale to tez w sumie nie tak wiele mrgreen

Yajo

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jun 16, 2009 8:16 am

kiedyś miałam tamagoczi. jak zdechło to dostałam takiej traumy że od ego czasu takie zwierzątka mnie zupełnie nie jarają (boję się o swoją nadwyrężoną psychikę).

ya' know. neutral
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas