|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 11:17 am
Yajo Ja zawsze sprzedaję wszystko na markecie, nawet jesli trafi się item tylko za kilka goldów, zawsze to coś dla takiej zachłannicy jak ja dramallama tyle że to się nie zawsze opłaca. Ceny niektórych itemów ze sklepów są na markecie niższe niż 50% wartości, czyli cena, za którą można je odsprzedawać w sklepach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 12:59 pm
Łe tam, nie bede za każdym razem porównywać co ile kosztuje tu i tu, bo za leniwa jestem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 10:45 am
ciekawa sprawa, wygląda na to, że teraz nie można będzie sprzedawać na markecie żadnych game items - ani robaczków, ani rybek, ani zomgowego loot, ani czegokolwiek. Głupie to. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 9:46 am
Że jak że co? A gdzie tak stoi? Ja wczoraj spokojnie papiera wystawiłam na mulku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:15 pm
Daedhel ciekawa sprawa, wygląda na to, że teraz nie można będzie sprzedawać na markecie żadnych game items - ani robaczków, ani rybek, ani zomgowego loot, ani czegokolwiek. Głupie to. stare ryby, game items itp mozna i na markecie i przez inventory tylko trzeba poszukac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 8:34 am
Ajsza Daedhel ciekawa sprawa, wygląda na to, że teraz nie można będzie sprzedawać na markecie żadnych game items - ani robaczków, ani rybek, ani zomgowego loot, ani czegokolwiek. Głupie to. stare ryby, game items itp mozna i na markecie i przez inventory tylko trzeba poszukac smile tak, już znowu można. Na chwilę wyłączyli tę opcję i wszystko błyskawicznie podrożało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 2:35 pm
świeży update: teraz znowu działa zaznaczanie kilku przedmiotów naraz w arrange my inventory mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 3:42 am
Edmund edmundem... ALE LOUIE~! dla niego ścierpię resztą spieprzonych NPCów whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 5:01 am
ZebraDeath Edmund edmundem... ALE LOUIE~! dla niego ścierpię resztą spieprzonych NPCów whee whee whee whee stare zbyt cukierkowy. Mam ochotę wrzucić go do gnojówki. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 12:17 pm
"A w kącie stoi emo..." dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 1:58 pm
Teraz normalnie w sklepach jest lans rolleyes pfff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 2:06 pm
"Pomidory! Świeże zgniłki!" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 12:31 am
Mi sie podoba pomysl z witrynami sklepowymi, bo nie musisz przechodzic 20stu stron z ciuchami, zeby sie zaznajomic jaki styl ciuchow tam znajde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 2:26 pm
Argument dobry dla newbie... Którzy i tak łażą po wszystkich stronach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 3:58 am
mi sie wydaje, ze z tymi witrynami to nie mialo byc po to, zeby ladnie wygladalo [w glownej mierze, oczywiscie o to tez chodzilo] ale podobniez mialo sie szybciej ladowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |