Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
nowe sklepy, nowy image shopkeeperów Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nowy image NPCów
  super!
  wolę starsze rysunki
  nie mam zdania
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun May 10, 2009 11:17 am

Yajo
Ja zawsze sprzedaję wszystko na markecie, nawet jesli trafi się item tylko za kilka goldów, zawsze to coś dla takiej zachłannicy jak ja dramallama
tyle że to się nie zawsze opłaca. Ceny niektórych itemów ze sklepów są na markecie niższe niż 50% wartości, czyli cena, za którą można je odsprzedawać w sklepach.
PostPosted: Sun May 10, 2009 12:59 pm

Łe tam, nie bede za każdym razem porównywać co ile kosztuje tu i tu, bo za leniwa jestem rolleyes

Yajo

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon May 11, 2009 10:45 am

ciekawa sprawa, wygląda na to, że teraz nie można będzie sprzedawać na markecie żadnych game items - ani robaczków, ani rybek, ani zomgowego loot, ani czegokolwiek. Głupie to. stare
PostPosted: Sat May 16, 2009 9:46 am

Że jak że co? A gdzie tak stoi? Ja wczoraj spokojnie papiera wystawiłam na mulku.

Yajo

Ajsza

PostPosted: Sat May 16, 2009 1:15 pm

Daedhel
ciekawa sprawa, wygląda na to, że teraz nie można będzie sprzedawać na markecie żadnych game items - ani robaczków, ani rybek, ani zomgowego loot, ani czegokolwiek. Głupie to. stare

ryby, game items itp mozna i na markecie i przez inventory tylko trzeba poszukac smile
PostPosted: Sun May 17, 2009 8:34 am

Ajsza
Daedhel

ryby, game items itp mozna i na markecie i przez inventory tylko trzeba poszukac smile
tak, już znowu można. Na chwilę wyłączyli tę opcję i wszystko błyskawicznie podrożało.

Carcassandra

Anxious Carpenter

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun May 17, 2009 2:35 pm

świeży update: teraz znowu działa zaznaczanie kilku przedmiotów naraz w arrange my inventory mrgreen
PostPosted: Wed Jun 17, 2009 3:42 am

Edmund edmundem... ALE LOUIE~! dla niego ścierpię resztą spieprzonych NPCów whee whee whee whee

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Jun 17, 2009 5:01 am

ZebraDeath
Edmund edmundem... ALE LOUIE~! dla niego ścierpię resztą spieprzonych NPCów whee whee whee whee
stare zbyt cukierkowy. Mam ochotę wrzucić go do gnojówki. mrgreen
PostPosted: Sat Jun 20, 2009 12:17 pm

"A w kącie stoi emo..." dramallama

Yajo

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Sun Jun 28, 2009 1:58 pm

Teraz normalnie w sklepach jest lans rolleyes pfff
PostPosted: Sun Jun 28, 2009 2:06 pm

"Pomidory! Świeże zgniłki!" mrgreen

Yajo

Justinka

PostPosted: Sat Jul 04, 2009 12:31 am

Mi sie podoba pomysl z witrynami sklepowymi, bo nie musisz przechodzic 20stu stron z ciuchami, zeby sie zaznajomic jaki styl ciuchow tam znajde.
PostPosted: Sat Jul 04, 2009 2:26 pm

Argument dobry dla newbie... Którzy i tak łażą po wszystkich stronach.

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jul 05, 2009 3:58 am

mi sie wydaje, ze z tymi witrynami to nie mialo byc po to, zeby ladnie wygladalo [w glownej mierze, oczywiscie o to tez chodzilo] ale podobniez mialo sie szybciej ladowac.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces