Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia csalások Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Valassz:
Panda
52%
 52%  [ 21 ]
Koala
47%
 47%  [ 19 ]
Total Votes : 40

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Mon Mar 16, 2009 1:58 pm

Vannak még hülyék xD
PostPosted: Sat Mar 21, 2009 3:58 am

Egy jacob703 nevű illetőtől kaptam ilyet csak mutatom tudom hogy csali...

open this website and view it you can get golds and monthly collectibles

http://app.formassembly.com/forms/view/77112

Vagyis nyissam meg azt az oldalt és kapok monthly collectible-ket meg goldokat... Naja.
Valaki megint rám utazik azaz az avimra... -.-

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 10:23 am

Ki ez a thaplayboy?
És hogy került a listámra?

Az még furább, hogy kér 4k goldot, amikor nem is tudom, hogy ki :S

Asszem jelszót váltok...
PostPosted: Sat Apr 18, 2009 11:51 am

...nem rossz ötlet biggrin

...én újabb csalást véltem felfedezni a gaian...bár...lehet hogy ez inkább hiba...és lehet hogy ez csak mal-nak , wominak és medvének jó mert ők nem váltanak ruhát gyakran(nem akarok ezzel senkit se megsérteni)

...levetkőzteted a karakteredet egy száll boxerre felpróbálod azokat a ruhákat amiket a későbbiekben is hordani akarsz...DE NEM MENTED EL !!!...utána pedig eladod a marketplaceben azokat a ruhákat amiket felpróbáltál...my gaia>avatar és amint látod ugyan úgy van ahhogy felöltöztetted de nem mentetted el...és most elmented...így megvannak a ruhák de közben nincsenek is meg...és van sok pénz biggrin

vrobi

Doku no Hana

PostPosted: Mon Apr 20, 2009 5:46 am

my friend told me to tell all of my friends this. If someone by the name of j_neutron07 wants to add you to their list don't accept it. Its a virus. Tell everyone on your list because if somebody on your list adds them you will get it too. It is a hard drive killer and a very horrible virus. Please pass on to everyone on your list. We need to find out who is using this accounts. Sorry for the inconvenience. Copy and paste this message to everyone on your list!!!!! PLEASE!!!!!!!!!! P.S. his other name is umakemefeelgood

Most kaptam ezt a figyelmeztetést. nem tudom mennyire igaz de jobb óvatosnak lenni.
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 10:14 am

mien figyelmeztetést??? O_o

vrobi

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Apr 20, 2009 1:22 pm

Arról szól ez hogy állítólag ha egy j_neutron07 nevű illető akar havernak felvenni ne fogadd el mert vírus... de valszeg csak pletyka mert van az illetőnek másik karija ahol írja hogy ő nem vírzus... =j_neutron70) szóval kicsit zavaros...
PostPosted: Thu Apr 30, 2009 12:48 pm

vrobi
...nem rossz ötlet biggrin

...én újabb csalást véltem felfedezni a gaian...bár...lehet hogy ez inkább hiba...és lehet hogy ez csak mal-nak , wominak és medvének jó mert ők nem váltanak ruhát gyakran(nem akarok ezzel senkit se megsérteni)

...levetkőzteted a karakteredet egy száll boxerre felpróbálod azokat a ruhákat amiket a későbbiekben is hordani akarsz...DE NEM MENTED EL !!!...utána pedig eladod a marketplaceben azokat a ruhákat amiket felpróbáltál...my gaia>avatar és amint látod ugyan úgy van ahhogy felöltöztetted de nem mentetted el...és most elmented...így megvannak a ruhák de közben nincsenek is meg...és van sok pénz biggrin

nekem nem működött : [ eladtam és mikor visszamentem mutatta ugyan amit felraktam de mikor menteném kiirja h :
The item was not found in your inventory.
bakker a jó kis kabátooom.. xD

Tawura

3,050 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Critic 0
  • Beta Treasure Hunter 0

Tawura

3,050 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Critic 0
  • Beta Treasure Hunter 0
PostPosted: Thu Apr 30, 2009 1:39 pm

ja jo már rájöttem tehát addig kell menteni amig nem adta el, és a cucc az invectoridban nem lesz meg csak az avidon lesz rajta.. biggrin hát végülis nem rossz ötlet annak aki nem váltogatja : ]
PostPosted: Sat Jun 20, 2009 10:40 am

FIGYELEM

Egy MOD Neko nevezetű figura küldött nekem gaia-n egy levelet (eléggé korrekt kinézete is van, csodálom, hogy ennyit fáradozott érte).
Idézem:

"Attention User,
We are sorry to inform you that your account has been brought to our attention. Your account has been REPORTED and needs to be investigated for further information. Like any other Gaian Administrator, we don’t normally ask for this information but to clear your report we must. You will be asked a few questions to verify that this is your account. Please fill out the information requested. If you do not fill out the information before you log out, the maintenance will not be able to be complete. If you were offline when you received this message, you have been given 15 minutes to reply to this message as of the time you logged in.

Username:

Password:

Confirm Password:

Email:

Date Of Birth: / /

Once your account has been verified that it is free of any faults, your e-mail provider will be notified. We thank you for your co-operation.

Please do not submit PM reports for swearing, attitude, or issues not covered in the Gaia Online ToS. Additionally, please do not submit this form multiple times, abuse this reporting tool, or spam this form with meaningless information. Thank you for your cooperation.

Your sincerely,

-Gaia Administrator and Help & Support Team- "

Szóval, ha ilyen levelet kaptok, el ne fogadjátok, mert jelszó halász a drágám...

Rana Basilisk

Feral Bookworm

vrobi

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 7:51 am

...ismerős...iet már én is kaptam xd
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 1:45 am

Ilyen jelszókérő levelet már én is kaptam sokszor, sose dőltem be neki. Az adminok, modik soha sehol (más weboldalakon se) nem kérik a felhasználók jelszavát, még akkor se, ha az oldal épp hibás, vagy bármi van!
Korábban a vírusos személyről létrehoztam egy fórumtémát, hogy nem vírus:
http://www.gaiaonline.com/forum/chatterbox/j_neutron07-is-not-a-virus-just-a-person/t.49227645/
Nekem is küldtek már olyan átirányítós Assembly-s linket, hogy akkor sok gold, meg extra cucc lesz. Na persze,... Legelőször kíváncsiságból rákattintottam a linkre, utána nem lehetett bezárni és a Firefox teljesen kiakadt, majd nyomtam Alt + Ctrl + Del-t és persze ott bezártam, sikerült is ott. De főleg jelszókérős levelet kaptam, a legutóbbit 1-2 napja, sőt 2-őt is kaptam.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sun Aug 23, 2009 7:38 am

Én szerencsére megúsztam eddig az ilyet biggrin *lekopogja* De ha kapok is, magamtól is van annyi eszem, hogy ne próbáljam ki xD Mondjuk így már láttam pár példát, és ha barát küldi, tudok neki szólni hogy feltörték xD
PostPosted: Tue Oct 06, 2009 2:19 am

Én már kaptam olyan pm-et, hogy van egy bot, amit ha letöltök, akkor az szerez nekem pénzt meg ilyenek és link hogy innen lehet letölteni. Ja, perzse, majd be is dőlök neked.. xp Full starter kinézettel odaírja hogy nekem is bejött... sweatdrop
De egyébként úgy, hogy se szó, se beszéd, feltörni nem tudnak, ugye? Mármint hogy csak azt látod, higy hiányzik néhány cuccos.. emo

Zsocachan

vrobi

PostPosted: Tue Oct 06, 2009 4:58 am

amúgy...olyan télleg van...nekem is volt...de kevés goldot csinált úgyhogy letöröltem xd
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces