|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 1:37 am
softwarekiller Még nem 100%, de szerintem villámlást jelent valamilyen latin nyelven... sweatdrop Tximista Villámlás Baszk nyelven Eltaláltad, szép. Várom a kövire a válaszokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 12:23 pm
Elleine Na joccakát, holnap folytatjuk, ha nehéz volt az előző feladvány, itt egy másik: Mi a közös ezekben az emberekben?: -Isaac Newton -Leonardo da Vinci -Johann Valentin Andrea. eek - mindhárom férfi - már egyikük sem él Igazából nem sok közöst találtam a német teológus, az angol fizikus és az olasz festő-feltaláló között, akik egymástól 100-100 év távolságban éltek... sweatdrop Talán még, hogy mindhármuk munkájában megjelent a misztika, az okkultizmus. Sőt, alkímia (bár ez utóbbira da Vincinél nem találtam utalást, de a kódja azért... rolleyes ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 17, 2008 1:45 am
Akkor adok egy nagyon jó tippet, egy negyedik személyt: "Pierre Plantard"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 17, 2008 12:01 pm
Köszönöm. Sion-rend. Ez a közös pont. Mind a négyen szerepelnek a Sion-rend nagymestereinek listáján biggrin Deshou?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 17, 2008 5:57 pm
softwarekiller Köszönöm. Sion-rend. Ez a közös pont. Mind a négyen szerepelnek a Sion-rend nagymestereinek listáján biggrin Deshou? Talááált mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 17, 2008 5:59 pm
"Nem tudom, hogy a 3. Világháborút milyen fegyverekkel fogják vívni, de az biztos, hogy a negyediket botokkal és kövekel fogják!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 4:24 am
Einstein mondta ezt egyszer.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 6:30 am
Gratz, bíbor ismét játékban blaugh
"Egy ember halála: tragédia, Millióké: statisztika"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 11:36 am
Sztálin? (az előző is ismerős volt, csak nem tudtam, ki mondta... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 7:14 pm
softwarekiller Sztálin? (az előző is ismerős volt, csak nem tudtam, ki mondta... sweatdrop ) Így igaz, 1 pont oda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 7:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 5:54 am
Gaia heart (Szuperorganizmus, amiben sok faj él együtt egy szerves egészet alkotva.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 8:46 am
Az egyik válasz a Gaia, amit kerestünk, így nevezték el azt a hipotézist miszerint a földön lévő összes élő és nem élő anyag kapcsolatban áll egymással, kiegészítik egymást, így alkotva egy szuperorganizmust ami maga a föld. A föld a rajta levő élő és élettelen dolgokkal tartja /tartaná/ egyensújban önmagát. Ezért nevezik Gaia-nak, mert a földet egy élőlényként fogadja el.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 8:49 am
Ez az anyag /átlagosan/ 1538 °C-on olvad, ötvözet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |