|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 12, 2010 10:53 pm
Ha valaki kapott üzenetet Derektől ne továbbítsa azt, mert nem igaz, amit állítanak benne.
http://www.gaiaonline.com/forum/questions-assistance/message-from-derek-look-here/t.63134042/?_gaia_t_=3934
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 5:10 am
Én már 3-szor kaptam ilyen levelet, köztük 1 magyartól,... Meg is írtam nekik, hogy ez csak egy hülye hamis rémhír, nem törölnek semmilyen account-ot soha, még akkor se, ha inaktív vagy! Sajnos biztos vannak, akik vakon küldik tovább, főleg haverok között terjed ez szerintem,... Van jó pár, láttam sok olyan account-ot mióta Gaia-zom (2009. február 1-je óta), ahol hetekkel, hónapokkal azelőtt, sőt akár 1-2 éve lépett be a tulajdonosa az account-jához és nincsenek törölve! Plusz a Gaia főszerkesztőjének és egyben kitalálójának a neve Lanzer, nem pedig Derek! Ezt is megírtam a 3 illetőnek, akik küldtek nekem ilyet. Hát ennyire tudják, akik ezt elkezdték, vagy ők maguk is tudják, hogy ez hamis és csak ijeszgetnek másokat, szórakoznak másokkal! Szánalmas az egész,... És elég gáz, hogy vannak, akik ennek bedőlnek és elhiszik, meg tovább küldik,...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|