|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 11:40 am
anteea_tea hello lume!Eu sunt Tea implinesc in august 16 ani si sunt din Oradea xd P.S.i'm in ur fridge,eatin' ur foodz pirate poti sa manci orice, dar sa nu te iei de budinca! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 11:42 am
eraclis Ady_Leg yo mates , sal all sunt adi am aproape 18 si sunt din suceava biggrin who hooo! din Suceava. Frumos rau ^^ Collecting white carnationssuceava, falticeniiiiii.....is de ceva timp pe-aci... am 18 ani...si teoretic n-am timp de de jocuri... xp ma bucur ca avem guild...de mult vroiam unu.. pot sa mai invit lume?
wanna help? desigur ca mai poti invita! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 11:42 am
Heya...ma cheama Irina,am 12 ani xp si sunt din Bucuresti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 11:43 am
Sad_Petal_Rain Heya...ma cheama Irina,am 12 ani xp si sunt din Bucuresti bine ai venit!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 12:11 pm
lordess_abortion hiroko lime Buna, eu sunt Ioana. Sunt din Bucuresti si am 19 ani :]
haha incantata de cunostinta. Macar am dat de cineva mai mare ca mine care se joaca. Ma simteam in minoritate. smile Haha, te inteleg perfect! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:17 pm
hiroko lime lordess_abortion hiroko lime Buna, eu sunt Ioana. Sunt din Bucuresti si am 19 ani :]
haha incantata de cunostinta. Macar am dat de cineva mai mare ca mine care se joaca. Ma simteam in minoritate. smile Haha, te inteleg perfect! XDeh... nu-s CHIAR cea mai mare romanca... asa ca ma descurc ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 2:26 pm
hello everybody! biggrin sunt Diana,am 14 ani shi m-am mutat de curand in Danemarca. Ms pt invitatie.e super guildul asta.nu stiam k sunt atatia romani pe Gaia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 2:31 pm
_DidiLicious_ hello everybody! biggrin sunt Diana,am 14 ani shi m-am mutat de curand in Danemarca. Ms pt invitatie.e super guildul asta.nu stiam k sunt atatia romani pe Gaia!
sunt destui, crede-ma wink bine ai venit in guild! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 12:07 am
OMG S-O REDESCHIS GUILDUL?de ce nu mi-ati spus? crying crying Konichi-wa..numele meu e Aura dar puteti sa-mi spuneti Mojo...am 13 ani si sunt din constanta...sunt o mare fana anime si frecventez GAIA de aproape un an...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 4:47 am
Ametist_Shadow OMG S-O REDESCHIS GUILDUL?de ce nu mi-ati spus? crying crying Konichi-wa..numele meu e Aura dar puteti sa-mi spuneti Mojo...am 13 ani si sunt din constanta...sunt o mare fana anime si frecventez GAIA de aproape un an... eu de aproape 3 ani joc Gaia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 4:54 am
 Current Mood: Happy! 3nodding ``Look Behind You!``
>__>''
(LoL xD Nothing? I knew it *smirk* xD)
Now, sa trecem la lucruri serioase stare Ma numesc Alexandra (Prefer sa mi se spuna Chocola sau Choco => nu intreba de ce >_> nu dau explicatii biggrin Doar Vany stie heart ) ;3 Am 15 ani si sunt din Buzau.
Daca vrei sa aflii mai multe despre mine trimite-mi un PM >.> si intreaba biggrin Poate voi raspunde ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 4:56 am
iToxicPerfume  Current Mood: Happy! 3nodding ``Look Behind You!`` >__>'' (LoL xD Nothing? I knew it *smirk* xD) Now, sa trecem la lucruri serioase stare Ma numesc Alexandra (Prefer sa mi se spuna Chocola sau Choco => nu intreba de ce >_> nu dau explicatii biggrin Doar Vany stie heart ) ;3 Am 15 ani si sunt din Buzau. Daca vrei sa aflii mai multe despre mine trimite-mi un PM >.> si intreaba biggrin Poate voi raspunde ;3 Bine ai venit in guild! ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 4:59 am
lordess_abortion iToxicPerfume  Current Mood: Happy! 3nodding ``Look Behind You!`` >__>'' (LoL xD Nothing? I knew it *smirk* xD) Now, sa trecem la lucruri serioase stare Ma numesc Alexandra (Prefer sa mi se spuna Chocola sau Choco => nu intreba de ce >_> nu dau explicatii biggrin Doar Vany stie heart ) ;3 Am 15 ani si sunt din Buzau. Daca vrei sa aflii mai multe despre mine trimite-mi un PM >.> si intreaba biggrin Poate voi raspunde ;3 Bine ai venit in guild! ^_^
Thank u ma'am :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 10:05 pm
hey, eu sunt Beatrice din Bacau, am 16 ani and boy do i hope this guild is better than the last two rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whateverbloatswiththeboat
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 1:49 am
Hey ='D Eu sunt Mihaela, sunt tooocmai de la Constanta si am 14 ani. whee Joc de...uhm...2 ani chestii pe Gaia! Si cam atata, cred xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |