|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:44 am
Purple Caramelldansen I wizz I Jack Daniels eek Unde ? lol jk razz Nu fumez si nici nu ma droghez deshi am colegi si prieteni care o fac razz ! De baut .... cand apuc biggrin ! Colegii am si eu cu carul...dar mi`e destul de simplu sa`i ignore stare ^^' liceul meu e plin d drogati.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:45 am
Anca_92 Purple Caramelldansen I wizz I Jack Daniels eek Unde ? lol jk razz Nu fumez si nici nu ma droghez deshi am colegi si prieteni care o fac razz ! De baut .... cand apuc biggrin ! Colegii am si eu cu carul...dar mi`e destul de simplu sa`i ignore stare ^^' liceul meu e plin d drogati.... stare lol cu seringa si punga in banca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:47 am
I wizz I Anca_92 Purple Caramelldansen I wizz I Jack Daniels eek Unde ? lol jk razz Nu fumez si nici nu ma droghez deshi am colegi si prieteni care o fac razz ! De baut .... cand apuc biggrin ! Colegii am si eu cu carul...dar mi`e destul de simplu sa`i ignore stare ^^' liceul meu e plin d drogati.... stare lol cu seringa si punga in banca Era sa zic eu ceva talk2hand saracii profesorii..aproape ca mi`e mila de ei pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
x_XDangerous_ChocolateX_x
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:47 am
yuck...nu am chef sa vomit...azi... mrgreen drogurile sunt o mare tampenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Purple Caramelldansen I wizz I Anca_92 Purple Caramelldansen I wizz I Jack Daniels eek Unde ? lol jk razz Nu fumez si nici nu ma droghez deshi am colegi si prieteni care o fac razz ! De baut .... cand apuc biggrin ! Colegii am si eu cu carul...dar mi`e destul de simplu sa`i ignore stare ^^' liceul meu e plin d drogati.... stare lol cu seringa si punga in banca Era sa zic eu ceva talk2hand saracii profesorii..aproape ca mi`e mila de ei pirate a venit si politia la mine in liceu in investigatii si porcarii de genul asta...profii s-au obisnuit deja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:52 am
haha misto liceu tau biggrin rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:53 am
I wizz I haha misto liceu tau biggrin rofl liceul el e bun...s intra cu medie buna...dar s autodistrug elevii p parcursul anilor d liceu pt ca sunt multi traficanti langa liceu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:55 am
lol misto xp si politia nu face nimic ? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:56 am
I wizz I lol misto xp si politia nu face nimic ? o.o da-i naiba p politisti!l e lene!habar nu am d c nu iau mai repede masuri!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:03 pm
Anca_92 I wizz I lol misto xp si politia nu face nimic ? o.o da-i naiba p politisti!l e lene!habar nu am d c nu iau mai repede masuri!!! Politia heh? stare aia sunt mai rau ca vagabonzii dp strada ._. nu ne ajuta cu nik x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 10:11 am
Anca_92 I wizz I lol misto xp si politia nu face nimic ? o.o da-i naiba p politisti!l e lene!habar nu am d c nu iau mai repede masuri!!!
Ugh, nu-i clar ca nu-i in interesul lor sa-i bage la inchisoare? Majoritatea sunt mana in mana cu traficantii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 2:55 pm
nu fumez - nu beau - nu ma droghez
beau cand mai ies cu prietenii in oras... si asta se intampla destul de rar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 12:02 pm
Sepie nu fumez - nu beau - nu ma droghez
... nu vorbesc urat.
'Ptiu, baga-mi-as....., iar mi-a cazut tigara in bere!' <----------------- rofl @ Parazitii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 9:50 am
Hmm... La mne al lic e dezastru o.o nu cred k e cnva care sa nu fumeze sau sa nu fi fumat o.o Sincer eh...nu mam apucat de fumat puff ...droguri(WTF?!?) and una in clasa kre am intreba num de droguri o.o (nu cred k arat a drogata)o.o De baut hehe ma abtin de la comentari(nu vreti sa am vedetzy beata)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |